Copy
Grip op het printerpark - WiFI verbeteren - Pijl steunt sport
Uitgave #2: april 2015

Bespaar op uw printkosten

Géén omkijken naar uw printerpark


Groei door zicht op uw printkosten

Slim omgaan met uw printerpark kan veel opleveren. 
Het secretariaat, de boekhouding en de verkoop; elke afdeling heeft zijn eigen printer. In de voorraadkast staan diverse toners voor verschillende printers. Hier ligt voor uw bedrijf een flinke besparing. Een goede multifunctionele printer op een centrale locatie in het pand kan u geld en tijd besparen.
 

Worden uw printers optimaal benut?


Om te weten hoe u kunt besparen op onderhoudskosten voor uw printer, is het slim om inzichtelijk te krijgen hoeveel prints elke printer maakt. Zo weet u welke printer het meest gebruikt wordt en welke printers eventueel van de hand gedaan kunnen worden. Op deze manier hoeft u minder geld aan toners en onderhoud uit te geven.

Door printers op een betere locatie neer te zetten kan het verbruik per printer worden verdeeld over verschillende afdelingen.


Geen zorgen over uw printerpark.


U kunt waarschijnlijk flink besparen op uw huidige printerpark, maar hoe zorgt u nu dat u daadwerkelijk geen zorgen meer heeft over uw printerpark?

Pijl solutions biedt een managed print service, waarmee al uw kosten gedekt zijn voor een vast bedrag per maand.

Alle printers kunnen geleverd worden met een onderhoudscontract waarbij de totale zorg voor het afdrukken wordt geregeld. Voor een vast bedrag per maand wordt de totale ontzorging gerealiseerd.  Binnen het contract vallen de gebruiksartikelen, zoals: toners, drum, fuser, toner-afvalbak en onderhoudskosten, zoals: voorrijkosten, arbeidsloon en bijbehorende materialen.

U wilt meer informatie over onze managed print service?
Neemt u dan direct contact op.

Verbeter uw WiFi-verbindingen

2,4 GHz band dreigt vol te lopen

Groei door onverstoord draadloos werken

Ziet u ook hoeveel wifi-netwerken er in uw directe omgeving zijn? Zeker in een drukbewoond gebied kan dit een probleem zijn voor de snelheid van uw wifi verbinding.

In de afgelopen jaren zijn er veel apparaten binnen uw bedrijf gekomen die WiFi gebruiken. Denkt u aan draadloze printers, tablets, smartphones, laptops, smart-TV's, etc.
Het zou best kunnen dat er storingen zijn bij het gebruik van al deze apparaten.

Te veel netwerken in uw omgeving?

Het probleem zit in de hoeveelheid WiFi-netwerken dat elkaar verstoord.
Uit onderzoek van het Agentschap Telecom is gebleken dat de 2,4 GHz band waarop de meeste WiFi netwerken werken vol begint te lopen, waardoor meerdere WiFi-netwerken elkaar in de weg zitten.

De oplossing voor uw netwerk

Door simpelweg over te stappen op een router die ingesteld is op een 5 GHz band kunt u uw WiFi aanzienlijk verbeteren, omdat er meer ruimte beschikbaar is op deze band. Bovendien verstoord deze band het netwerk van uw buren minder.

Pijl solutions kan u helpen bij het verbeteren van uw WiFi-netwerk.
Heeft u interesse? Neemt u dan contact op.

Steun aan regionale verenigingen

Pijl solutions hoofdsponsor Naaldwijkse volleybalvereniging


Wij vinden het belangrijk dat regionale verenigingen gesteund worden. En als de plaatselijke volleybalvereniging "Pijlslag" heet en in de sporthal "De Pijl" traint dan is de keuze snel gemaakt.

Al vele jaren is Pijl solutions de hoofdsponsor van deze gezellige vereniging, ook na een fusie tussen de volleybalvereniging Pijlslag, Quintus en Vollier, waarna de vereniging de naam PQV Pijl solutions kreeg.

Vrijdag 5 juni vindt de jaarlijkse Pijl solutions Bedrijven-, straten- en recreantentoernooi weer plaats in sporthal De Pijl. Iedereen die een team kan samenstellen van 7 personen (incl. 2 dames) is van harte welkom om mee te doen.
Copyright © 2015 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp