Copy
IN DEZE EDITIE:
- Terugblik Corona
- Apparatuur video-vergaderen
- Thuiswerkadvies
Pijl solutions nieuwsbrief
Uitgave #35: September 2020

Een terugblik op de afgelopen 6 maanden

Wat is er allemaal gebeurd?

We hebben nog nooit zoiets meegemaakt; een wereldwijde pandemie. Vanaf maart stond de wereld op zijn kop en gingen we van haasten naar vergaderingen, naar online bijeenkomsten vanaf de bank of keukentafel. Soms zelfs met onze kinderen op de achtergrond.

De kantoren waren ingericht op productiviteit en de netwerken beschermt tegen online virussen, phishingmails en hackers, maar nu we alles vanuit ons eigen thuisnetwerk doen, is het hele speelveld veranderd. Verbindingen moesten opgeschaald worden en er is massaal gezocht naar de beste manier om te communiceren.
We moesten op zoek naar een veilige manier om online samen te werken en woelde onze weg door de jungle van onveilige communicatieplatformen (*hoest* Zoom).
Gelukkig waren er stabiele applicaties en programma’s die versneld werden uitgebracht, zoals Microsoft 365 en het nu veelgebruikte ‘Teams’. Dit goed beveiligde programma werd massaal ingevoerd bij bedrijven om te zorgen dat de communicatie zo goed mogelijk door kon blijven gaan.
Er is de afgelopen zes maanden een hoop werk verricht om te zorgen dat onze relaties probleemloos konden verdergaan met hun werkzaamheden. We zijn trots dat we dit samen met onze klanten voor elkaar hebben gekregen.

Het thuiswerken zal voor velen voorlopig niet aan een einde komen en grote firma’s hebben al geluiden afgegeven dat dit zelfs tot mid-2021 door zou kunnen gaan. In sommige gevallen nog langer of zelfs permanent. Het professionaliseren van de thuiswerkplek is dus nodig. Investeren in goede apparatuur is een belangrijke stap om het thuiswerken makkelijker, veiliger en prettiger te maken.

Lees hier verder

Voor elke video-vergadering de juiste oplossing

Goede apparatuur voor een feilloze ervaring

Werkgevers en werknemers lijken zich aan te passen aan de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt.  Een deel van die aanpassingen zal volgens onderzoekers blijvend zijn. Het vergaderen op afstand is één van deze aanpassingen.  
Investeren in goede apparatuur maakt het video-vergaderen nog prettiger. 


Bij een video-vergadering op verschillende locaties tegelijk of gewoon even een kort overleg tussen afdelingen wordt gebruik gemaakt van zowel video als geluid. De kwaliteit hiervan dient van niveau te zijn. Geschikte apparatuur helpt hierbij. 
Samen met onze leverancier kunnen wij de juiste oplossing bieden voor uw bedrijf.  Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk voor de gebruiker is natuurlijk de wens van klant.  
Er is veel mogelijk op het gebied van camera’s, speakerphones en conferentie-telefoons. 

Lees via onderstaande knop meer over de apparatuur die wij kunnen leveren. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Lees meer over apparatuur voor videoconferencing

Thuiswerken op maat

Eerste hulp bij thuiswerken

Thuiswerken is duidelijk anders dan op kantoor. Veel zaken die op kantoor goed zijn geregeld, ontbreken vaak in de thuiswerksituatie. Dit is niet raar, maar we moeten er wel voor zorgen dat we even productief kunnen zijn vanuit huis, als op kantoor.

De Covid-noodsituatie is nu aardig onder controle, maar veel bedrijven zien het voordeel van thuiswerken en de veiligheid ervan in. Veel medewerkers geven ook aan dat helemaal of gedeeltelijk thuiswerken hen ook bevalt en kan worden voortgezet.

Helaas is het thuiswerken niet zo veilig als het gaat om het internet. Mogelijk hebben uw medewerkers last van traag internet, langzame pc’s en is er meer kans op virussen via deze huis-pc’s. 
Dit is natuurlijk alles behalve lucratief. Om dit te preventeren kunnen wij uw medewerkers helpen bij het creëren van de beste thuiswerksituatie.

Advies op maat
Om uw medewerkers hierbij te assisteren heeft Pijl solutions een nieuwe service in het leven geroepen: de thuiswerkhulp. Onze medewerkers komen bij uw medewerkers thuis langs om een advies voor de thuiswerksituatie te geven.

We kijken welke hardware het beste past bij de situatie van uw medewerkers en kunnen dit eventueel ook installeren. Pijl solutions levert zorgvuldig uitgekozen hardware op maat en naar situatie voor de beste oplossing voor thuis. Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan nu contact met ons op.
Lees verder

Nog meer op de hoogte blijven?

Volg Pijl solutions op LinkedIn
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2020 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp