Copy
IN DEZE EDITIE:

- Ontdek nu KING Finance en KING Accountancy
Pijl solutions bv
Uitgave #44: April 2022

Administratie? Automatiseer!

Ontdek nu KING Finance & KING Accountancy

Ontdek nu KING Finance en KING Accountancy!
Sneller werken, minder fouten en meer tijd overhouden voor de klant. Een aantal directe voordelen van het automatiseren van de boekhouding en administratie.

KING Software biedt hiervoor online boekhoudsoftware, zoals KING Finance voor ondernemers of KING Accountancy voor administratiekantoren en accountants.

Het doel: het automatiseren van administratieve- of bedrijfsprocessen, zodat u zich kunt focussen op het leveren van waarde voor uw klant.

KING Finance
KING Finance is online boekhoudsoftware, speciaal voor ondernemers. Simpel, maar toch ambitieus door de vele mogelijkheden om administratieprocessen geautomatiseerd te laten verlopen.
 
KING Accountancy
KING Accountancy is een zeer uitgebreid boekhoudpakket voor administratiekantoren en accountants. Hierbij is maatwerk mogelijk voor zowel het startende kantoor als de grote speler die meer eisen stelt.

Voor elk bedrijf een oplossing
Deze krachtige oplossingen bieden voor elk bedrijf mogelijkheden om administratie te automatiseren. Als dealer van KING-software kan Pijl solutions u adviseren in het correct gebruiken van deze producten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van KING Finance of KING Accountancy? Lees dan snel verder!
 

KING Finance

Meer tijd voor ondernemen

Ontdek nu KING Finance!
Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan boekhouding en de focus leggen op het ondernemen. Profiteer daarom van de talloze voordelen van KING Finance, boekhoudsoftware voor ondernemers.

Met KING Finance automatiseert u een groot deel van uw boekhouding. U werkt sneller met de bankkoppeling, elektronische facturatie en automatische verwerking van inkoop- en verkoopfacturen.

Automatische bankkoppeling
Met de bankkoppeling van KING Software importeert u heel eenvoudig bankafschriften vanuit een zakelijke rekening. Deze afschriften worden vervolgens met één druk op de knop óf geheel automatisch verwerkt in de administratie.
 
Digitaal factureren
Voldoe snel aan betalingen en verstuur in één klap digitaal facturen naar debiteuren. Dit vergt minder handelingen én er wordt sneller betaald.

"Scan & herken" oplossing
Met de 'scan & herken' software van KING worden bonnetjes, inkoop- & verkoopfacturen automatisch verwerkt in de boekhouding.

Hierdoor werkt u optimaal samen met uw boekhouder!

Met KING Finance kunt u meer uit uw administratie en facturatie halen. Ook is het mogelijk om het gehele administratieproces te automatiseren. Neem gerust contact op voor advies!
 
Advies op maat?

KING Accountancy

Leg de focus op klanten en het signaleren van kansen

Ontdek nu KING Accountancy!
Efficiënt werken en zoveel mogelijk administraties in een zo kort mogelijke tijd verwerken, met daarbij de focus op klanten adviseren en kansen signaleren.

Met KING Accountancy wordt het voeren van administraties volledig geautomatiseerd, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw klant.

Het zorgt voor grip op doorlopende administraties én controle, doordat u constant inzicht heeft via het accountancy dashboard.

Accountancy dashboard
Met het accountancy dashboard ziet u elke dag welke administraties aandacht vereisen. In één overzicht staan alle administraties op uw scherm en wordt u door het proces van administreren heen geleid.
 
Samenwerken met de klant
KING Accountancy is speciaal ontwikkeld voor accountants en de samenwerking met hun klanten, toegespitst op de ontwikkelingen in de markt.

Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide rapportagemogelijkheden, consolidatie, boekingen automatisch verwerken en inkoopboekingen fiatteren.

Bent u benieuwd naar hoe KING Accountancy uw bedrijf verder kan helpen? Neem dan direct contact op!
 
Direct advies?

Nog meer op de hoogte blijven?

Volg Pijl solutions op LinkedIn
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2022 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp