Copy
IN DEZE EDITIE:

- Een woord van Arno Duijvestijn
- Fijne feestdagen!
- Pijl zoekt talent!
Pijl solutions bv
Uitgave #42: December 2021

Een virusvrij 2022!

Een woord van Arno Duijvestijn

Een woord van Arno Duijvestijn
Het was wederom een jaar waarin we grotendeels beperkt waren door het corona-virus. Desondanks hebben we al onze relaties kunnen voorzien van de benodigde ICT-support en adviezen. Lees hier onze recap.

Een aantal cijfers
In totaal hebben we ruim 5.000 tickets afgehandeld. Onze werkzaamheden varieerde van gebruikersvragen en mailmigraties naar Microsoft 365 tot aan het vervangen van complete werkplekken.

Met ons team hebben we ruim 1.200 werkplekken ondersteund en is de downtijd van deze werkstations tot een minimum beperkt.

Cyberbedreigingen
Naast het corona-virus is er in 2021 nog een probleem groter geworden, namelijk: de cyberbedreigingen. In vergelijking met 2020 zijn er landelijk bijna 80% meer meldingen geweest.

Helaas hebben wij begin 2021 aan den lijve ondervonden wat een impact een cyberaanval bij één van onze relaties teweeg heeft gebracht. Gelukkig hebben we met vereende krachten dit kunnen herstellen, maar de impact hiervan is wel bijgebleven.

Wees vooral bewust!
Conclusie hiervan is dat digitaal werken nooit veilig genoeg is. Er blijft altijd een risico aanwezig dat u als lezer dit ook overkomt.
 
Zo zijn er ook grote bedrijven in het nieuws geweest, die nagenoeg tot stilstand kwamen. De boodschap voor de komende jaren blijft dan ook: wees bewust van de risico's, want met techniek is niet alles op te lossen!

ICT biedt nóg meer kansen
Om de toekomst niet te somber te maken biedt een stabiele en betrouwbare ICT-omgeving gelukkig ook kansen. Nieuwe technieken geven meer mogelijkheden om efficiënter te werken, zodat uw personeel tijd overhoudt. Denk eens: hoe zou u alle werkzaamheden organiseren zonder ICT?

ICT biedt dan ook de mogelijkheid om thema's, zoals personeelstekorten, te tackelen met op-maat-gemaakte ICT-oplossingen. Hier dragen we graag ons steentje aan bij.

Een virusvrij 2022!
Voor 2022 blijft onze focus te zorgen voor een veilige werkplek met daarachter een medewerker die bewust is van de gevaren. Ik bedank hierbij onze relaties die ons het vertrouwen hebben gegeven om hun ICT te onderhouden en beveiligen. 

Fijne feestdagen en een goed, virusvrij 2022!
 
Arno Duijvestijn

Fijne feestdagen!

Bekijk hier onze aangepaste openingstijden

Fijne feestdagen!
Aangepaste openingstijden
Rondom de feestdagen kent ons kantoor aanpaste openingstijden. Op onderstaande data zijn wij bereikbaar tot 15:00 uur.
  • vrijdag 24 december
  • vrijdag 31 december
Uiteraard waken onze ICT-systemen 24/7 over uw werkplekken. Zo gaat u met een gerust hart de feestdagen én 2022 in!
 
Kansen pakken in 2022!
Wilt u in 2022 groeien door ICT? Maak dan gebruik van de kansen die nieuwe technieken bieden om bijvoorbeeld efficiënter of geautomatiseerd te werken.

Of wilt u juist uw ICT-beveiliging professioneler aanpakken? Geniet dan van volledige ontzorging met Pro-Actief Systeembeheer.

Heeft u andere specifiekere wensen? Neem gerust contact op voor vrijblijvend ICT-consultancy!
 
Contact

Pijl zoekt talent!

Bekijk onze openstaande vacature

Talent gezocht!
Pijl solutions is per direct op zoek naar een nieuwe collega om ons team ICT-professionals te versterken.

Het gaat om een instapfunctie Junior ICT Professional, waarbij we op zoek zijn naar een ambitieus en enthousiast talent.

Hierbij krijg je de mogelijkheid om direct bij te dragen én daarnaast je kennis/vaardigheden te ontwikkelen.
Bekijk de vacature via onderstaande link: Kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is in deze functie? Dan komen wij graag met hem of haar in contact.

Reageren kan via arno@pijlsolutions.nl of bezoek onze vacaturepagina voor meer informatie!
 
Bekijk hier de vacature!

Nog meer op de hoogte blijven?

Volg Pijl solutions op LinkedIn
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2021 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp