Copy
BELANGRIJK: Recente Cyberaanvallen
Pijl solutions nieuwsbrief

Nieuwsflits

Recente Cyberaanvallen

Recentelijk krijgen we veel vragen van klanten over cyberaanvallen op Exchange-servers. Men maakt zich namelijk zorgen over de digitale veiligheid van hun bedrijf. Begrijpelijk, want soms lijkt er elke dag wel een cyberaanval voorbij te komen. Gelukkig is er ook goed nieuws te melden.

Vorige week was het bijvoorbeeld weer raak: een Chinese cyberaanval gericht op Exchange-servers. Alleen in Europa zijn al honderdduizend servers getarget waarvan de beheerders hebben verzuimd de beveiligingsupdates van Microsoft te installeren.

Pro Actief Beheer
Pijl solutions houdt dit soort ontwikkelingen altijd nauwlettend in de gaten. Er is dus ook op deze aanval adequaat gereageerd door onze medewerkers. Zij hebben namelijk de patches geïnstalleerd die voorkomen dat een aanvaller kwetsbare servers op afstand kan overnemen.

Heeft u een Exchange server draaien? Maakt u zich dan geen zorgen. Als uw device bij ons in Pro Actief Beheer is, dan wordt deze altijd direct voorzien van de benodigde beveiligingsupdate. Op deze manier blijft u te allen tijde goed beveiligd!
 
Blijf alert!
Tóch is het belangrijk dat u altijd alert blijft. Twijfelt u ergens over? Bel ons dan direct. Pijl solutions heeft een team specialisten paraat staan om u te helpen. Houd daarnaast de aankomende nieuwsbrief in de gaten waarin we u verder informeren over cyberrisico's anno 2021.
Contact
Nog meer op de hoogte blijven?
Volg Pijl solutions op LinkedIn
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2021 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp