Copy
Verbeterde dienstverlening - VOIP Smiemans Projecten - Volleybal Clinic
Uitgave #3: juli 2015

Optimalisatie door helpdesksoftware

Zomerperiode uitgelezen kans voor verbeteringenGroei door betere support

De bouwvak komt dichtbij. Terwijl veel organisaties genieten van welverdiende rust, is de bouwvak bij Pijl solutions de uitgelezen kans om interne processen onder de loep te nemen en te kijken waar en hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
 

Uw vragen sneller afgehandeld


Pijl solutions heeft afgelopen weken nieuwe helpdesksoftware en ticketsystemen in gebruik genomen. Met behulp van deze software kunnen wij uw supportvragen beter en sneller afhandelen.

Daarnaast kunnen wij beter inspelen op vragen en trends op ICT-gebied, omdat wij deze beter registreren. Op deze manier verwachten wij ook onze aanvullende dienstverlening en informatievoorziening beter te kunnen inrichten, zoals het interessanter maken van deze nieuwsbrief en het nog beter inspelen op behoeften van onze Pro Actief Beheer klanten.
 

Wilt u ook groeien deze zomer?


Wellicht zijn de aankomende weken ook voor u een uitgelezen kans voor het verbeteren van interne processen. Kunnen wij u ergens bij helpen? Wij werken in de bouwvak gewoon door.

Hosted telefonie voor Smiemans Projecten

Altijd bereikbaar op één nummer


 

Groei door totaal communicatie

Afgelopen mei mochten wij bij Smiemans Projecten in Kwintsheul een Eurofiber glasvezelverbinding opleveren als eerste stap naar het traject van VOIP telefoneren. Eind juni heeft de portering naar hosted telefonie plaatsgevonden.


Bellen via de Cloud


Hosted telefonie betekent dat er getelefoneerd kan worden via de cloud. Er kan zo gebruik worden gemaakt van zowel de vaste als mobiele telefoon. Een groot voordeel, je bent altijd bereikbaar op één nummer. Smiemans Projecten heeft nu een tool tot hun beschikking die meegroeit met het bedrijf.

Bent u benieuwd wat “bellen via de Cloud” voor u kan betekenen?

Neemt u dan contact op.

Ook zo genoten van het WK Beachvolleybal? Probeer het zelf!

Zaterdag 18 juli a.s. Volleybal clinic in Naaldwijk


Als hoofdsponsor van volleybalvereniging PQV Pijl Solutions brengen wij graag een mooi en leuk initiatief onder de aandacht;

Met veel plezier keek Nederland de afgelopen weken naar het WK Beachvolleybal 2015. Daarnaast wordt dit jaar het EK damesvolleybal georganiseerd. Omdat volleybal zoveel aandacht krijgt in de media en voor veel kijkers de sport erg leuk lijkt, organiseert PQV Pijl Solutions aanstaande zaterdagmiddag 18 juli in samenwerking met Pijl solutions b.v. een speelse volleybal-activiteit. U vindt er onder andere een smash-snelheidsmeter, een grote duikmat en natuurlijk een volleybalveld.

Bent u benieuwd of volleybal wat is voor u of uw kinderen? Neem dan zaterdagmiddag tussen 12:00 en 16:00 een kijkje op het Wilhelminaplein in Naaldwijk!
 
Copyright © 2015 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp