Copy
Leer schadelijke e-mails herkennen - Melior over Pijl solutions - Nu ook zakelijk mobiel abonnementen
Uitgave #7: juli 2016

Mag ik deze e-mail openen?

  Bescherm jouw bedrijf tegen schadelijke e-mails. 4 tips.

We kennen allemaal voorbeelden; Rare mailtjes van een bank, een nepsollicitatie, onbekende buitenlandse orderbevestigingen, een incasso waar je niets vanaf weet of meldingen van een DHL-pakketje. Voor bedrijven lijken deze mailtjes net echt. Het gebeurt dan ook niet zelden dat schadelijke e-mails of bijlagen worden geopend en er virussen op systemen terecht komen. 

4 tips om jezelf en jouw bedrijf beter te beschermen

Jij speelt zelf een grote rol in het beschermen van het (bedrijfs)netwerk. Als je schadelijke e-mails herkent, kun je schade vermijden en zo zorgen dat er geen belangrijke gegevens op jouw PC verloren gaan of belangrijke informatie in handen komt te vallen van cybercriminelen.

Leer direct hoe je jezelf kunt beschermen

NB: Stuur dit bericht ook door naar medewerkers of collega's, zodat ook zij schade aan uw bedrijf kunnen voorkomen.
 

Melior over haar ICT-verhuizing

Een klant aan het woord


 

Pro-actief beheer bij Melior

Op maandag 6 juni is Melior, een jarenlange klant van Pijl solutions, verhuisd. Op deze mooie nieuwe locatie werd het ook tijd voor een verbeterde ICT-structuur. Pijl solutions heeft de gehele verhuizing en verbetering van de ICT-voorzieningen verzorgd.

"Pijl solutions heeft alles 1-op-1 overgezet, zonder stilstand."


Verhuizen is altijd spannend. Een overgang die gepaard gaat met een leuke, maar zeker ook drukke tijd. Een tijd waarin je alles zo goed mogelijk geregeld wilt hebben, je kunt er immers even geen zorgen bij hebben. Hier weet Melior als makelaar alles vanaf. Wanneer je dan als makelaar zelf van locatie verhuist, wil je natuurlijk weer snel aan de slag kunnen en zo min mogelijk problemen tegenkomen...

Lees hier het volledige artikel

 

Zakelijke mobiele abonnementen Pijl solutions

Voordelig, flexibel, betrouwbaarU wilt voordelig zakelijk mobiel bellen via een betrouwbaar netwerk? Pijl solutions biedt nu naast internetverbindingen en vaste lijnen voor (hosted) telefonie ook zakelijk mobiele abonnementen. Onbezorgd bellen en internetten via het betrouwbare KPN netwerk.

4 voordelen van zakelijk mobiel bij Pijl solutions


Het mag voor zich spreken dat u met een mobiel abonnement via Pijl solutions een vast aanspreekpunt heeft bij een partij die u al kent. Maar het mobiele abonnement zelf biedt ook veel voordelen. De belangrijkste kenmerken hebben we voor u op een rijtje gezet.

U leest hier direct alle voordelen

Nog meer op de hoogte blijven?

Volg Pijl solutions op Facebook
Copyright © 2016 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by MailChimp