Copy
Nieuwsbrief juni 2016
In deze editie:
  • Pipe-Inspector onderzoek PWN
  • Schmidt Watertechniek B.V. behaalt ISO 9001 certificaat
  • Lekdetectie, flow- en troebelheidsmeting
Bekijk ook eens onze Facebookpagina. Hierop kunt u regelmatig interessante nieuwsitems terugvinden. Klik op Schmidt Watertechniek B.V. en like onze pagina!

 
Pipe-Inspector onderzoek PWN
Op dinsdag 26 april vond een Pipe-Inspector onderzoek plaats in opdracht van Waterbedrijf PWN. Het betrof een drinkwatertransportleiding DN 700, over een afstand van ruim 3 km. Het doel van dit onderzoek was om de sectie op lekkages te controleren en om een optische inspectie uit te voeren. Uiteindelijk werd er één lekkage geconstateerd op 1.087 meter. Hieronder kunt u een aantal afbeeldingen bekijken van het onderzoek.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden met de Pipe-Inspector? Neem contact met ons op en wij voorzien u graag van meer informatie.
Schmidt Watertechniek B.V. behaalt
ISO 9001 certificaat
Met trots kunnen wij melden dat Schmidt Watertechniek B.V. vanaf heden ISO 9001 is gecertificeerd!. Dit betekent dat het kwaliteitssysteem voldoet aan de in de norm (ISO 9001:2008) gestelde eisen.
Lekdetectie, flow- en troebelheidsmeting
Schmidt Watertechniek B.V. biedt, naast het uitvoeren van Pipe-Inspector onderzoeken, veel mogelijkheden op het gebied van lekdetectie en flowmetingen. Zo kunnen wij preventief lekdetecties en preventieve lekdetecties uitvoeren op alle gas-, drinkwater- en industrieleidingen. Preventieve lekdetectie met traceergas biedt bij het afpersen van nieuw aangelegde leidingen direct de mogelijkheid om het lek op te sporen en te repareren. Dit is enorm kostenbesparend! Lekdetectie onderzoeken kunnen wij op diverse manieren uitvoeren. 
Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden op het gebied van flowmetingen en troebelheidsmetingen. Het is uitermate belangrijk om fysieke doorstromingsmetingen uit te voeren. Men moet kunnen aantonen wat de daadwerkelijke doorstromingscapaciteit bedraagt. Met onze speciaal ontwikkelde meetwagen kunnen fysieke flowmetingen worden uitgevoerd tot wel 1250 m3/h.
Ook hebben wij, op verzoek van onze klanten, voor troebelheidsmetingen in het veld een serie mobiele troebelheidsmeters ontwikkeld: de Hydraflow TR. De Hydraflow TR heeft als behuizing een robuuste kunststof koffer met wielen en is door accuvoeding overal inzetbaar. De meetgegevens worden door de dataloggers opgeslagen en tot grafieken verwerkt. 
De grafieken worden in overzichtelijke rapportages verwerkt, zodat alle meetgegevens direct kunnen worden afgelezen. Tevens is het mogelijk om de meetgegevens van zowel de flowmeter als de troebelheidsmeter in één grafiek weer te geven. 

Klik op Hydraflow 1250 om onze meetwagen in actie te zien!
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.
Schmidt Watertechniek B.V.  ·  Stoofweg 18-20, NL-3253 MA Ouddorp
tel.: +31 – (0)187 – 60 52 00  ·  fax: +31 – (0)187 – 60 51 71 ·  email: info@schmidt.nl ·  internet: www.schmidt.nl

              

uitschijven van de mailing lijst    pas uw gegevens aan
Facebook
YouTube
Website
Email Marketing Powered by MailChimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Schmidt Watertechniek B.V. · stoofweg 18 - 20 · Ouddorp, Zuid Holland 3253 MA · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp