Copy
Nieuwsbrief juli 2015
In deze editie:
  • Schmidt Watertechniek B.V. in tv-programma 'Doe Maar Duurzaam'
  • EWE Kera aanboorarmaturen
  • VonRoll-hydro VS5000 schuifafsluiters
  • VonRoll-hydro nodulair gietijzeren buizen
Doe Maar Duurzaam
Duurzaamheid staat altijd hoog in het vaandel bij Schmidt Watertechniek B.V. Factoren die hierbij een belangrijke rol spelen zijn een zeer hoge kwaliteitsstandaard waardoor een maximale technische levensduur wordt behaald en een milieubewuste productie. Alle producten zijn voorzien van de belangrijkste certificaten en voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen. Leidingsystemen en componenten voor drinkwater zijn in feite verpakkingsmateriaal voor het levensmiddel nummer één. Het is daarom van essentieel belang dat de meest duurzame producten worden toegepast om ons drinkwater te beschermen.

Op zondag 12 juli aanstaande om 10.00 uur zal de eerste aflevering van het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ worden uitgezonden op RTL7. Dit programma staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van duurzaamheid in verschillende bedrijfssectoren. In de eerste aflevering zal Schmidt Watertechniek B.V. aan bod komen met een aantal duurzame producten waaronder aanboorarmaturen, afsluiters en buizen. Daarnaast zal de Pipe-Inspector, een systeem waarmee een volledige visuele HD inspectie met akoestische lekdetectie kan worden uitgevoerd, uitgebreid worden besproken.

 Doe Maar Duurzaam wordt herhaald op zaterdag 18 juli om 13.00 uur op RTL7.
EWE Kera aanboorarmaturen
In de uitzending van aanstaande zondag zullen onder andere de keramische aanboorarmaturen van EWE worden besproken. Keramiek wordt al meer dan 80 jaar industrieel gefabriceerd en als slijtagebescherming voor pompen, armaturen, leidingen etc. gebruikt. Voor toepassingen welke aan slijtage en corrosie onderhevig zijn, heeft keramiek zich al ruim bewezen als hoogwaardige oplossing. Onder invloed van hoge druk, mechanische belasting of extreem hoge temperaturen verandert dit materiaal niet of nauwelijks. Keramiek kenmerkt zich vooral door de hoge hardheid en slijtagebestendigheid evenals door de goede corrosie– en temperatuurbestendigheid. Hierdoor is dit materiaal ook bijzonder goed geschikt voor gebruik voor afdichtingelementen in de pompen- en armaturenbouw. Het extreem gladde oppervlak van onze keramische componenten maakt de aangroei van micro-organismen onmogelijk en draagt hierdoor in belangrijke mate bij aan een hygiënische drinkwatervoorziening..
Klik op onderstaande link voor meer informatie over de keramische aanboorarmaturen van EWE.

EWE Kera aanboorarmaturen
VonRoll-hydro VS5000 schuifafsluiters
In de uitzending van aanstaande zondag zullen onder andere onze afsluiters worden besproken. Het gaat hierbij om de vonRoll-hydro VS5000 schuifafsluiters, die betrouwbaarheid en een lange technische levensduur als belangrijkste kenmerken hebben. Daarnaast bieden deze afsluiters veelzijdige aansluitmogelijkheden waardoor deze geschikt zijn voor alle buissystemen. De integrale dikke epoxycoating beschermt de binnen- en buitenkant van de afsluiters tegen corrosie, waardoor de hoogste mate van duurzaamheid wordt gegarandeerd. 
Klik op onderstaande link voor meer informatie over de schuifafsluiters van vonRoll.

VonRoll-hydro VS5000 schuifafsluiters
VonRoll-hydro nodulair gietijzeren buizen
Daarnaast wordt in de uitzending aandacht besteed aan de uiterst duurzame nodulair gietijzeren buizen van vonRoll-hydro. Deze buizen zijn voorzien van een polyurethaan binnen- en buitencoating, hebben een levensduur van meer dan 125 jaar en zijn volledig recyclebaar. De buizen van vonRoll-hydro zijn geschikt voor alle grondsoorten en bovendien universeel inzetbaar voor waterleidingen, afvalwaterleidingen en gasleidingen.
Klik op onderstaande link voor meer informatie over de buizen van vonRoll.

VonRoll-hydro nodulair gietijzeren buizen
Schmidt Watertechniek B.V.  ·  Stoofweg 18-20, NL-3253 MA Ouddorp
tel.: +31 – (0)187 – 60 52 00  ·  fax: +31 – (0)187 – 60 51 71 ·  email: info@schmidt.nl ·  internet: www.schmidt.nl

              

uitschijven van de mailing lijst    pas uw gegevens aan
Facebook
YouTube
Website
Email Marketing Powered by Mailchimp