Copy
Nieuws over de lopende zaken, de laatste uitjes 
en nog meer nieuws! 

Team Kindcentrum Willem Alexander
7896045a-0dbc-41cf-b4ff-825bdd9984ee.png
Agenda
21 juni
25 juni
3 juli
9 juli
10 juli
11 juli
12 juli
Studiedag: kinderen vrij
Streetwise
Schoolreis peuters
Afscheidsavond groep 8
Doordraaiochtend
Spelochtend
Laatste schooldag: kinderen om 12:00 uur vrij
Beste ouders/verzorgers,
De laatste drie weken zijn aangebroken. Het wordt steeds warmer, ook in de lokalen. 
Vanavond is er de laatste avond van de Avondvierdaagse. Morgen zijn de kinderen vrij, omdat we een studiedag hebben. We gaan met het team naar een school in Utrecht om te kijken wat we kunnen gebruiken wat daar goed gaat.

Met vriendelijke groet, 

Hanneke de Weerd
Vertrek collega's
Onze onderwijsassistent juf Marleen heeft aangegeven dat ze wil stoppen met haar werkzaamheden. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan met het volgen van een opleiding tot meubelstoffeerder. Wat een leuke, creatieve sprong in het diepe. We wensen haar ontzettend veel plezier, maar vinden het ook heel jammer dat ze gaat. 

Ook meester Wilco, vakleerkracht gym, zal dit schooljaar afmaken en volgend schooljaar wat anders gaan doen. We willen hem enorm bedanken voor zijn werk en we wensen hem een mooie nieuwe uitdaging toe. 
Zoals u al vorige week al hebt kunnen lezen, komt meester Tom de gymlessen volgend jaar verzorgen. Hij zal zich in het volgende Kanjerjournaal voorstellen. 
Schoolreis 7 juni

 

Vrijdag 7 juni zijn de groepen 1 / 2 en 3 ’s morgens om 08.30 uur richting Zuidlaren gereden. In de bus was het al erg gezellig en de kinderen hadden er heel veel zin in. Om 10.00 uur waren we bij de Sprookjeshof en hebben we samen een plekje gezocht waar wij de tassen, jassen en schoenen konden neerzetten. We zijn in het sprookjesbos wezen kijken naar de betoverende sprookjes van vroeger. Hebben heerlijk kunnen knuffelen met de geitjes in de kinderboerderij en zijn tot het laatste moment druk geweest in de  grote speeltuin vol schommels, draaimolens, trampolines en klimtoestellen.

Ook binnen was het feest. In de grote Indoor Speelhal konden we onze energie kwijt met de familieglijbaan, rollerbaan, hoge klimberg, fietsbaan, trampolines, airhockey en spannende shooterarena.
We hebben samen patat gegeten en een ijsje gegeten en rond 14.30 uur zijn wij met de bus terug gereden naar Steenwijk. Het was een hele gezellige dag vol met plezier en gezelligheid.

                

Eindfeestje Opstap
Een aantal leerlingen kreeg vrijdag 14 juni hun certificaat voor deelname aan Opstap. Opstap had hiervoor een leuke middag georganiseerd op De Maargies Hoeve in Kallenkote. 

   
Verjaardagen!
In de komende twee weken zijn er weer enkele kinderen die we mogen feliciteren met hun verjaardag:

Gina Knol
Bahr Aldahouk
Sama Aldahouk


Ook juf Tjallie is binnenkort jarig. Allemaal van harte gefeliciteerd!
 
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp