Copy
Kanjerjournaal

Kanjerjournaal 28 november 2019

Agenda
29 november 2019
5 december 2019
6 december 2019
19 december 2019
20 december 2019
6 januari 2020
Opening klimwand 8.30 uur
Sinterklaasviering
Studiedag: alle kinderen hele dag vrij
Kerstviering
Kinderen zijn om 12.00 uur vrij
Nieuwjaarstoast van 8.30 tot 8.45 uur
Luizencontrole

 
Beste ouders/verzorgers, 
Wat een gezellige tijd, de school ligt vol cadeautjes en de schoentjes zijn gezet. Vandaag werden er pepernoten gebakken en gegeten. De afgelopen week zijn de kinderen van groep 3 t/m 8 naar het jaarlijkse Sinterklaastoneel/de -film geweest. Volgende week is het alweer 5 december, spannend!

Studiedag 6 december 2019
Gisteren hebben we een interne inspectie gehad. We krijgen daar een verslag van, dat we volgende week met elkaar op de studiedag gaan bespreken. Waar staan we nu, waar willen we met elkaar naartoe, wat is goed voor onze kinderen/school en wat hebben we nodig om daar te komen? Op deze dag, vrijdag 6 december, zijn de kinderen vrij. 

Twee weken daarna vieren we samen kerst. Daarover volgt later meer informatie. De vrijdag voor de kerstvakantie zijn de kinderen zoals ieder jaar om 12.00 uur vrij.

Verlof juf Sabine
Volgende week is de laatste werkweek van juf Sabine voor haar verlof begint. Daarna zullen juf Debora (maandag t/m woensdag) en juf Linde (donderdag en vrijdag) groep 1/2 overnemen. Juf Ilse zal dan vijf dagen lesgeven aan groep 4 tot juf Sabine weer terugkomt van verlof. 

Opening klimwand 
Morgen is het zover: de klimwand wordt geopend.  We doen dat meteen om 8.30 uur, bij het brengen van de kinderen. Er wordt een lint doorgeknipt en vervolgens mogen de kinderen via de klimwand de school in. We hopen op mooi weer en een feestelijk moment met elkaar!

      
Opening klimwand

   

 

Jarig!

 

In de komende weken zijn de volgende kinderen jarig:

Helena van 't Voort
Jan Bruinenberg
Özcan Kayabal 

Ook onze administratief medewerkster Inge Hendriks is komend weekend jarig.

Alvast van harte gefeliciteerd allemaal!

Kerstwandeling zaterdag 21 december 

 

Op 21 december organiseren wij (zeven kerken en Stichting Present) een kerstwandeling door Steenwijk. Deze kerstwandeling duurt van 14.00 uur tot met 17.00 uur en de wandeling is voor jong en oud. In iedere deelnemende kerk is wat te doen, wat moois te zien en te beleven, ook is er wat lekkers en wat drinken. Het doel van deze wandeling is om iedereen bekend te maken, wat we met kerst eigenlijk vieren, namelijk de geboorte van Jezus. Het is ook een mooie gelegenheid om in al deze kerken en gebouwen te kijken. Kerst moet voor iedereen een gezellige tijd zijn en dit willen we ook graag laten zien en beleven. Het thema is: Samen op weg naar het Licht. We organiseren deze wandeling nu voor het vijfde jaar en het is altijd een groot succes! Kom gerust met je hele gezin/vriendengroep/familie, iedereen is welkom!

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp