Copy
Nieuws over de lopende zaken, de laatste uitjes 
en nog meer nieuws! 

Team Kindcentrum Willem Alexander
7896045a-0dbc-41cf-b4ff-825bdd9984ee.png
Agenda
7 juni
10 juni
11 t/m 14 juni
17 t/m 20 juni
21 juni
Schoolreis
Tweede Pinksterdag
Schoolkamp
Avondvierdaagse
Studiedag: kinderen vrij
 
Beste ouders/verzorgers,
Deze week begon met de sportdag voor groep 7 en 8. Op woensdag gingen de kinderen van groep 7 en 8 een dag naar Amsterdam. We hebben ze 's morgens uitgezwaaid. Ze hadden er zin in! Vrijdag gaan groep 1 t/m 6 op schoolreis. We hopen op mooi, droog weer en een fantastische dag!

Op 4 juni heeft de MR/OC vergaderd. We hebben de formatie voor volgend jaar besproken. Volgende week krijgt u een bericht met de indeling voor volgend jaar.

Wat ontzettend fijn dat we van zoveel ouders de vrijwillige ouderbijdrage alsnog hebben gekregen. Mocht u het alsnog vergeten zijn, we ontvangen het nog graag!

Met vriendelijke groet, 

Hanneke de Weerd
Ouderbijdrage
We hebben als team gesproken over de vrijwillige ouderbijdrage. Nu is het bedrag per klas verschillend, maar vanaf volgend schooljaar (2019-2020) willen we een vast bedrag aanhouden. Dinsdag is dit plan met de MR besproken, die heeft hiermee ingestemd. Dat betekent dat het schoolgeld voor alle groepen volgend jaar €20,- zal zijn. 
Nieuwe leden gezocht voor de OR

 

De OR is op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment bestaat de OR uit Jasper Postma en Mariëlle Spijkerman.
Wilt u meedenken, -praten en advies geven over de zaken die op school spelen, dan kunt u zich opgeven. Dat kunt u doen door een brief te sturen naar Hanneke de Weerd met daarin uw motivatie. Graag inzenden voor 21 juni. 

Streetwise
Op dinsdag 25 juni doet onze school weer mee met ANWB Streetwise. Dan wordt de Admiraal de Ruyterstraat (tussen Verlaatseweg en Vondelstraat) op 25 juni 2019 tussen 8.00 en 12.30 uur afgesloten.
Er wordt een aantal proeven met een auto gedaan om leerlingen te leren de remweg van een auto in te schatten. Voor de proef is de hele rijbaan nodig en kan er niet worden geparkeerd (ook niet in de vakken). Wij verzoeken u uw auto die dag voor 8.00 uur elders te parkeren. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw H. de Weerd.
 
Nieuws van groep 7 en 8
Woensdag 5 juni zijn de kinderen van groep 7 en 8 een dag naar Amsterdam geweest. Ze vertrokken 's morgens rond 8.45 uur met de bus, samen met groep 7 en 8 van kindcentrum Johan Friso. Ze zijn onder andere naar het Rijksmuseum geweest en hebben een tochtje gemaakt met de rondvaartboot. Het was een mooie dag en erg gezellig!           

 
Stonecityrun

Het heeft de vorige keer ook al in de nieuwsbrief gestaan, maar nu nog eens voor de liefhebber. Vrijdag 14 juni wordt de jaarlijkse hardloopwedstrijd van Steenwijk gehouden, de Stone City Run. De afstanden zijn 1,5 km, voor de allerjongsten (speciale kidsrun) 3 km, voor de middengroepen en 5 km voor de kinderen uit de hoogste groepen (en de goede lopertjes uit de middengroepen). Heb je je nog niet opgegeven, dan kan dit alsnog via de website: www.stonecityrun.nl. 

Waar moet de begeleiding rekening mee houden?
- Niet teveel, maar ook niet te weinig eten voor de run
- Goede schoenen en sokken aantrekken
- Voldoende drinken van te voren
- Stem de kleding af op het weer
- Laat waardevolle spullen thuis!
- Parkeren kan het beste achter het station! Bij de Meenthe zal minder ruimte zijn i.v.m. een ander evenement.

Verjaardagen!
In de komende twee weken zijn er weer enkele kinderen die we mogen feliciteren met hun verjaardag:

Aiden Spijkerman (welkom!)
Gino van Engelen
Ashley Berendsen
Shania Bijkerk
Aleida Boschma

Vandaag is juf Debora jarig. Van harte gefeliciteerd!
 
Titel..
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp