Copy
7896045a-0dbc-41cf-b4ff-825bdd9984ee.png
Agenda


20 december
21 december
22 december
 


Kerstviering
Kinderen 12 uur vrij
Kerstvakantie
Nieuws in en rondom de school

 

 
Ruzie
In de afgelopen periode is het helaas twee keer voorgekomen dat ouders in het bijzijn van kinderen met elkaar op de vuist gaan. Triest. School moet een veilige plek zijn voor de kinderen en geen plaats waar irritaties of hoog opgelopen spanningen worden uitgevochten. Als team willen we energie steken in het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen en niet in dit soort zaken.
Inmiddels heeft de directie van de school de betrokken ouders gesproken. Daarbij is aangegeven dat wanneer bovengenoemde ouders in herhaling treden, de school zich helaas genoodzaakt ziet om via de  gemeente betreffende ouders een schoolverbod op te leggen.
Verder zal bij een volgende ruzie tussen ouders op het schoolplein of in het schoolgebouw onmiddellijk via 112 contact opgenomen worden met de politie. Er zal tevens een melding gedaan worden bij veilig thuis.
Om de rust in de school te herstellen wordt u geacht om vanaf maandag uw kind bij de ingang van de deur “af te geven”. Deze maatregel duurt tot de kerstvakantie. Uitzondering hierop is de Peuteropvang.
We gaan er als  Kindcentrum vanuit dat u begrip hebt voor ons standpunt en dat u ons hierin steunt.  We gaan er verder vanuit dat iedereen zijn gezonde verstand gaat gebruiken, dat iedereen nadenkt over zijn voorbeeldfunctie als ouder en dat dit soort escapades vanaf nu tot het verleden behoren. Namens de kinderen en het team alvast bedankt voor uw medewerking.
Nieuwe directeur
We zijn erg blij u te kunnen melden dat de zoektocht naar een nieuwe directeur resultaat heeft opgeleverd. Na de voorjaarsvakantie zal Hanneke de Weerd het stokje overnemen van Aart Holtman. Binnenkort zal zij zich nader aan u voorstellen. We wensen Hanneke een fijne tijd toe op ons Kindcentrum.
Juf Tina
Juf Tina moet het noodgedwongen wat rustiger aan doen. Dit houdt concreet in dat ze in ieder geval tot de kerstvakantie niet aanwezig is. We wensen juf Tina een voorspoedig herstel toe en we hopen uiteraard dat ze zo snel mogelijk haar hoofd weer om de hoek van de deur steekt.
Nieuwbouw
Medio januari starten de bouwwerkzaamheden op het terrein tegenover de school. De bouw zal ongeveer een jaar in beslag nemen. Tijdens een vergadering heeft een projectontwikkelaar e.e.a. toegelicht over de gang van zaken. Men wil dat de bouw zo weinig mogelijk overlast oplevert voor de direct aanwonenden waaronder de school. Zo zal er o.m. rekening gehouden worden met het feit dat rijverkeer zo min mogelijk plaatsvindt op tijden waar op de school begint/eindigt.
Luizen
In sommige groepen is het hoofdluisprobleem erg hardnekkig. Wilt u thuis meewerken om het probleem op te lossen? Alvast bedankt.
Meer informatie treft u aan op de volgende site: https://www.ggdijsselland.nl/fileadmin/Bestanden/Scholen_en_kindercentra/Downloads_hoofdluis/Hoofdluis_-_Folder_hoofdluis.pdf
Sinterklaas
Afgelopen woensdag hebben we het Sinterklaasfeest gevierd. De aankomst van de Sint was hilarisch. Achter de schermen hebben heel veel Pieten meegeholpen om er een fantastische dag van te maken. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd wordt bij deze heel erg bedankt!
 
 
Sinterklaas

Afgelopen woensdag 5 december was het dan eindelijk zo ver. Sinterklaas kwam op een spetterende manier op school. In een witte limousine en onder politiebegeleiding kwamen Sinterklaas en zijn Pieten woensdagochtend aan.

De goedheiligman was hipper gekleed dan normaal. De Sint en zijn gevolg droegen trendy zonnebrillen en blitse kettingen.

Over zijn mantel droeg Sinterklaas een dikke bontjas. Ondanks de kou zongen de kinderen zich warm met allerlei Sinterklaasliedjes. En toen de kindervriend eindelijk arriveerde, kon het feest beginnen.

En wat was het weer een feest, leuke bezoekjes aan de klas en fantastische cadeaus!
Sinterklaas bedankt!

Sinterklaastoneel
Afgelopen maandag 3 december zijn de groepen 3 t/m 6 naar een sinterklaasvoorstelling genaamd: "het cadeau van Sinterklaas" in de Meenthe geweest. 
Samen met andere scholen werden wij opgevallen en konden wij alles heel goed zien vanaf de grote rode stoelen. 
De voorstelling ging over het grote cadeau dat Sinterklaas aan zijn Pieten wilde geven om ze te bedanken. Maar dat ging nog maar zo niet, Sinterklaas kon namelijk helemaal niet zingen en dat hadden de pieten maar al te goed door. Elke keer als Sinterklaas oefende schrokken de pieten zich een hoedje. Gelukkig nam Sinterklaas zangles en kon hij de pieten trakteren om een muzikaal cadeau! 
De kinderen vonden het erg leuk en hebben heerlijk zitten kijken! 
Verjaardagen!
De komende weken hebben we weer enkele kinderen die we mogen feliciteren met hun verjaardag! Dit zijn:

Emin Özmen
Floris Dijkstra
Mert Kucukbiyik
Anniesha Storm

Jan Bruinenberg is afgelopen week 4 jaar geworden, wij heten jou welkom op Kindcentrum Willem Alexander en wensen jou veel plezier. 

Özcan Kayabal wordt binnenkort 4 jaar en ook jou heten wij welkom op Kindcentrum Willem AlexanderWij wensen jullie  allemaal een fijne dag!
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2018 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp