Copy
Kanjerjournaal

Kanjerjournaal 12 december 2019

Agenda
19 december 2019
20 december 2019
21 december t/m
5 januari
6 januari 2020
Kerstviering
Kinderen zijn om 12.00 uur vrij
Kerstvakantie

Nieuwjaarstoast van 8.30 tot 8.45 uur
Luizencontrole

 
Beste ouders/verzorgers, 
We hebben een gezellige Sinterklaasviering achter de rug. Wie kwam daar toch aan, dat was Sinterklaas niet, maar de Paashaas? Gelukkig kwam alles nog goed en was Sinterklaas niet boos. De Paashaas mocht het feestje zelfs nog even meevieren. Sinterklaas ging met zijn Pieter langs alle kinderen en het hele kindcentrum lag vol pepernoten. De kinderen hebben genoten!

                                     

                                               
                                  

Het sinterklaasfeest lijkt al even geleden nu de school helemaal is omgetoverd in de kerstsfeer. Mooi, al die lichtjes in school. We leven met elkaar naar het einde van het jaar toe. Een tijd waarin we stilstaan bij de belangrijke dingen in het leven, familie, vrienden, maar ook bij de mensen die we verloren zijn. Dit jaar hebben we dat ook op school op verschillende manieren ervaren. Met kerst staan we stil bij de geboorte van Jezus, die licht bracht in de wereld voor iedereen. Dit jaar staan we hierbij stil door met de kinderen te eten. We sluiten af met alle ouders op het plein. Hopelijk tot ziens!


            Groep 1/2
Juf Sabine is inmiddels aan het genieten van haar welverdiende verlof. In groep 1/2 staat juf Debora van maandag tot en met woensdag voor de klas en juf Linde is er op donderdag en vrijdag. Juf Ilse zal dan vijf dagen lesgeven aan groep 4 tot juf Sabine weer terugkomt van verlof. 

Vrijwilligers gezocht
Voor het snijden van fruit, versieren van de school voor kerst, Pasen, etc. kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Het zou mooi zijn als we een beroep op u zouden mogen doen, want vele handen maken licht werk.
 
Afscheid juf Sabine

Juf Sabine heeft vorige week afscheid genomen met een pyjamafeestje. Het was gezellig!


                         

 

Jarig!

 

In de komende weken zijn de volgende kinderen jarig:

Floris Dijkstra
Mert Kucukbiyik
Anniesha Storm
Leontien Keizer
Henk-Jan Sonneville
Fayenne Spijkerman
Thomas Vonk

Ook juf Linde is in de vakantie jarig.

Alvast van harte gefeliciteerd allemaal!

In de krant...

In de Steenwijker Courant op 2 december 2019In de wijkkrant van Steenwijk-West


 
Kerstwandeling zaterdag 21 december 

 

Op 21 december organiseren wij (zeven kerken en Stichting Present) een kerstwandeling door Steenwijk. Deze kerstwandeling duurt van 14.00 uur tot met 17.00 uur en de wandeling is voor jong en oud. In iedere deelnemende kerk is wat te doen, wat moois te zien en te beleven, ook is er wat lekkers en wat drinken. Het doel van deze wandeling is om iedereen bekend te maken, wat we met kerst eigenlijk vieren, namelijk de geboorte van Jezus. Het is ook een mooie gelegenheid om in al deze kerken en gebouwen te kijken. Kerst moet voor iedereen een gezellige tijd zijn en dit willen we ook graag laten zien en beleven. Het thema is: Samen op weg naar het Licht. We organiseren deze wandeling nu voor het vijfde jaar en het is altijd een groot succes! Kom gerust met je hele gezin/vriendengroep/familie, iedereen is welkom!

Actie 3FM Serious Request

 

Doneer uw statiegeldWe doen mee met een actie van het Rode Kruis in samenwerking met Serious Request door middel van het inzamelen van flessenbonnen. In elk lokaal staat een doosje waar de flessenbonnen in kunnen worden gedaan. Het doosje wordt in de tweede schoolweek van het nieuwe jaar opgehaald. Lever dus je flessen/flesjes/kratten in en neem de flessenbon tot en met 10 januari mee naar school! 

Het doel

Met de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline leren we jongeren hoe ze uit de handen van mensenhandelaren kunnen blijven.
In Nederland gaat het Rode Kruis met de opbrengst van 3FM Serious Request zorgen voor voorlichting op middelbare scholen. Het gaat dan met name om veilig online gedrag en het niet verspreiden van pikant beeldmateriaal dat je chantabel maakt. Op elke middelbare school zijn gemiddeld 2 meisjes het slachtoffer van een loverboy.

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp