Copy
Nieuws over de lopende zaken, de laatste uitjes 
en nog meer nieuws! 

Team Kindcentrum Willem Alexander
7896045a-0dbc-41cf-b4ff-825bdd9984ee.png
Agenda
6 maart
25 maart
 
Studiedag (alle kinderen vrij)
Kanjeravond
 
Even voorstellen..

 

Beste ouders/verzorgers,
We zijn alweer een paar dagen bezig na de vakantie. Het is prachtig weer, we hebben er zin in. Deze week ben ik begonnen als directeur van Kindcentrum Willem Alexander. Ik heb al wat op het plein rondgelopen en wat handen geschud, maar omdat ik voor velen nog vreemd ben, zal ik mij via deze weg ook even voorstellen.

Mijn naam is Hanneke de Weerd, ik woon in Steenwijk met mijn man en drie kinderen van 9, 7 en 2 jaar. Ik ben in Groningen (stad) geboren, maar inmiddels woon ik hier al bijna 13 jaar. Hiervoor heb ik in Beilen op een middelbare school gewerkt als docent Nederlands. Ook heel leuk, maar nu was het tijd voor iets anders. Naast werken en het zorgen voor mijn kinderen houd ik van lezen, shoppen en boksen. 
Ik vind het ontzettend fijn dat ik hier aan de slag mag en ik ga mijn best doen om er met het team iets moois van te maken. Ik hoop dat we met elkaar weer rust en stabiliteit terug gaan brengen, zodat uw kinderen zich hier prettig en veilig voelen en goed onderwijs kunnen krijgen.

Mocht er iets zijn, wilt u iets vragen, kom vooral langs. Ik vind het heel belangrijk dat u komt als er iets is en dat u niet onnodig met zaken rond blijft lopen. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Hanneke de Weerd
Directeur Kindcentrum Willem Alexander
 
Nieuws in en rondom de school!


Studiedag
Op woensdag 6 maart zijn alle kinderen vrij. Op die dag zijn alle medewerkers van Accrete naar Meppel voor een studiedag. De peuteropvang is wel gewoon open.

Staken
Misschien hebt u er in het nieuws al het een en ander over gehoord. Op 15 maart zal er in alle lagen van het onderwijs worden gestaakt. Alle medewerkers zijn vrij om daaraan deel te nemen. Op onze school wordt er echter niet gestaakt. We hebben met elkaar besloten om deze dag gewoon aan het werk te gaan. De kinderen gaan dus ook gewoon naar school.

Afspraak

Het is eerder gemeld, maar voor de duidelijkheid nog even een herhaling in deze nieuwsbrief. De kinderen gaan zelf de school binnen, ouders mogen buiten afscheid nemen. De ouders van groep 1 en 2 mogen wel mee naar binnen, maar gaan niet meer mee de klas in. Zo hopen we meer rust in school te krijgen. (Als u iets wilt bespreken met de leerkracht, kunt u voor 8.25u of na 14.15u even naar binnen lopen.)
 

GGD IJsselland

Op woensdag 13 maart en woensdag 20 maart zal de doktersassistente ’s morgens bij ons op school langskomen om bij leerlingen van ongeveer 5 jaar oud de ogen en het gehoor te testen.
De kinderen van ongeveer 10 jaar oud krijgen een gezondheidsonderzoek. De ouders hebben hierover al een mail ontvangen van  de GGD met het verzoek een vragenlijst in te vullen.

Kanjeravond 25 maart
Maandagavond is er een Kanjeravond op school, waar we alle ouders voor willen uitnodigen. De avond zal om 19.30u beginnen. Meer informatie volgt. Zet de datum dus in de agenda en kom langs!

Oproep fruit snijden. 

 

Elke week komt er fruit binnen voor de kinderen. Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt het fruit door ouders gesneden. Het zou heel fijn zijn als er meer ouders zouden willen helpen, vele handen maken licht werk! Wij merken dat vooral de donderdag erg lastig is om in te vullen met ouders! 
Graag opgeven bij de leerkracht.
Verjaardagen!
De komende weken hebben we weer enkele kinderen die we mogen feliciteren met hun verjaardag! Dit zijn:

Romano    van       Engelen
Dyon                      Veldkamp
Thijs          van       Luik
Farely                     Maria
Tamer                     KayabalWij wensen jullie  allemaal een fijne dag!
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp