Copy
Kanjerjournaal

Kanjerjournaal 13 september 2019

Agenda
1 oktober
2 oktober
4 oktober

7 oktober
Vergadering MR/OC
Start Kinderboekenweek
Groep 1/2 naar de bibliotheek
Dierendag
Dag van de leerkracht
 
Beste ouders/verzorgers, 

Beste ouders/verzorgers,
In het vorige Kanjerjournaal hebben zich een aantal medewerkers voorgesteld. In dit journaal moet ik helaas vertellen dat Sigrid, onze peuterleidster, gaat vertrekken. Hier leest u meer over onder het kopje 'Nieuws van de peuters'.
Parnassys
Een aantal ouders heeft aangegeven geen inloggegevens van Parnassys te hebben. Een dezer dagen krijgen zij de gegevens hiervoor toegestuurd. 
Workshops
Er is een aantal ouders die zich opgegeven hebben voor het begeleiden of geven van workshops. Bedankt, we vinden al die help maar wat prettig.
Wilt u zich alsnog aanmelden of kent u mensen die mee zouden willen helpen, geef het dan vooral alsnog door.
Schoolfruit 
Wat fijn, we zijn weer ingeloot voor het schoolfruit! Naast het programma waar we eerder ook aan meegedaan hebben (EU-schoolfruit) zijn we nu ook ingeloot om mee te doen met Fruitvriendjes. Dit start volgende week al.
Fruitvriendjes voorziet de kinderen op school elke dag van fruit in de weken dat we geen fruit via EU-schoolfruit krijgen. Dat houdt in dat we vanaf 30 september tot en met het einde van het schooljaar elke dag fruit krijgen voor de kinderen op school. We zijn hier ontzettend blij mee! 
                                   Het is mooi om de kinderen een gezond tussendoortje aan te kunnen bieden. We willen u dan ook nog eens extra vragen om geen ongezonde tussendoortjes meer mee te geven. U kunt een extra stuk fruit meegeven, maar dat hoeft niet. We zijn nu wel weer op zoek naar ouders die komen helpen fruit snijden.  
Wie helpt ons mee?
Geeft u zich zich op via de leerkracht of stuur een berichtje naar Hanneke: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl. Alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,
Hanneke de Weerd

Nieuws van de peuters

Afscheid Sigrid Bult
Met pijn in mijn hart laat ik hierbij weten dat ik KC Willem Alexander ga verlaten. Ik kan meer uren gaan werken bij Kindcentrum Bernhard en dat wilde ik graag. Zo kan ik op een locatie werken, wat meer rust geeft.
Ik weet nu al dat ik jullie allemaal heel erg ga missen! Ik heb altijd met enorm veel plezier bij de Bezige Bijtjes gewerkt. Kinderen, ouders, team, vrijwilligsters: dank jullie wel voor al die fijne jaren.

Groeten, Sigrid

Na vele jaren bij de Bezige Bijtjes (dat nu bij Kindcentrum Willem Alexander is gaan horen) te hebben gewerkt, gaat Sigrid ons nu helaas verlaten. Dat vinden we allemaal heel jammer en zijzelf ook. Ze heeft altijd met veel plezier en energie met de peuters gewerkt. We willen haar bedanken voor haar enthousiasme en voor hoe ze zich altijd heeft ingezet voor de kinderen. Sigrid, we gaan je missen met al je expertise!

Op donderdag 17 oktober is Sigrids laatste werkdag bij ons, dan is er om 11.45 uur de gelegenheid om haar de hand te schudden. U bent van harte welkom om afscheid te komen nemen.

Jarig!

De komende twee weken zijn de volgende kinderen jarig: 
Willem de Jongh
Rayviëne Ortela
Bisan ABD-El-Ghani
Yazan Abu Amra
Meester Wilco is ook bijna jarig!
Alvast van harte gefeliciteerd allemaal!
                       

Uitnodiging
Opening eerste praktijkplein!

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumwillemalexander@accrete.nl.
Kindcentrum Willem Alexander Adm. De Ruyterstraat 6 Steenwijk, OV 8331 RV Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum Willem Alexander, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum Willem Alexander · Adm. De Ruyterstraat 6 · Steenwijk, OV 8331 RV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp