OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Guten Tag ERKA!

OMONIA TRANS. Guten Tag ERKA!


Η σεζόν ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο για την OMONIA TRANS, όσον αφορά τις ανταποκρίσεις από και προς Γερμανία. Συγκεκριμένα, η εταιρία μας σύναψε συμφωνία με έναν από τους παλαιότερους και πιο δυνατούς παίκτες της αγοράς στην περιοχή της Στουτγκάρδης και ευρύτερα της Νοτιοδυτικής Γερμανίας. Το όνομα αυτού; ERKA.

H ERKA (πλήρης τίτλος ERKA Internationale Spedition) ιδρύθηκε το 1977 και είναι σχεδόν… συνομήλικη με την OMONIA TRANS η οποία ιδρύθηκε 2 χρόνια αργότερα. Η γερμανική εταιρία προσφέρει περισσότερες από 60 απευθείας γραμμές προς ολόκληρη την Ευρώπη, διαθέτει προσωπικό άνω των 150 ατόμων και έχει τη φήμη του ηγέτη στην περιοχή της.

Τα οφέλη για τους πελάτες μας από τη νέα αυτή συνεργασία θα είναι μεγάλα!
Η OMONIA TRANS, παραδοσιακά δυνατή στη Νοτιοδυτική Γερμανία (μία από τις παλαιότερες γραμμές της εταιρίας), γίνεται πλέον πανίσχυρη, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την ταχύτητα και την ευελιξία της. Πλέον, η Νοτιοδυτική Γερμανία θα αποτελέσει πυλώνα φορτώσεων για τους πελάτες μας με απευθείας δρομολογήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία της OMONIA TRANS με την ERKA ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου.
Η ΔΕΘ που ΔΕ Θέλουμε…

Η ΔΕΘ που ΔΕ Θέλουμε…


Είναι σίγουρο ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένας θεσμός τόσο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όσο και για όλη τη χώρα. Φέτος, μάλιστα, η έκθεση, που έχει ήδη ανοίξει τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 18 Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί μια ξεχωριστή επέτειο, αυτή των 90 χρόνων ιστορίας.

Ποια όμως είναι η ΔΕΘ που θέλουμε και ποια αυτή που δε θέλουμε; Νομίζουμε ότι όλοι θα συμφωνήσουμε στα παρακάτω: Η ΔΕΘ που θέλουμε είναι αυτή της διεθνοποίησης όπου μεγάλες χώρες και αγορές του εξωτερικού την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Η ΔΕΘ που θέλουμε είναι η γιορτή της επιχειρηματικότητας, του ανοίγματος στις διεθνείς αγορές και της προβολής της πρωτεύουσας της Μακεδονίας. Η ΔΕΘ που θέλουμε είναι το σημείο συνάντησης στρατηγικού σχεδιασμού Πολιτείας και επιχειρήσεων. 

Η ΔΕΘ που δε θέλουμε από την άλλη πλευρά είναι αυτή που οριοθετείται από την ομιλία του εκάστοτε πρωθυπουργού, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, σε ακροατήρια κομματικού περιεχομένου. Η ΔΕΘ που δε θέλουμε είναι αυτή όπου πλήθη διαμαρτυρομένων διαδηλωτών συνωστίζονται έξω από τις πύλες της. Η ΔΕΘ που δε θέλουμε είναι ένα φεστιβάλ κενών υποσχέσεων, με ευθύνη, δυστυχώς, των πολιτικών.

Όλοι εμείς λοιπόν, οι άνθρωποι της αγοράς επιθυμούμε, όπως είναι φυσικό η ΔΕΘ να είναι μια πραγματική γιορτή εμπορίου, οικονομίας και ειρήνης, όπως ακριβώς την εμπνεύστηκαν οι ιδρυτές της. Το ερώτημα είναι: θα μπορέσουμε άραγε να το δούμε τα επόμενα χρόνια;
Η OMONIA TRANS πάντα δίπλα σας!

OMONIA TRANS ,πάντα δίπλα σας! 


Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου ελπίζουμε ότι όλοι γεμίσατε τις μπαταρίες σας, μία νέα σεζόν αρχίζει για όλους μας, με αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για δουλειά. Αφού ευχηθούμε σε εσάς, τους συνεργάτες μας, έναν καλό Σεπτέμβριο και ένα παραγωγικό φθινόπωρο με αύξηση τζίρου και εσόδων, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι η OMONIA TRANS είναι και θα είναι πάντα δίπλα σας.

Οι ομάδες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να εξυπηρετήσουν όλες τις επιθυμίες σας. Οι αποθήκες μας, τα οχήματά μας και το προσωπικό μας είναι εδώ για να καλύψουν όλες τις ανάγκες αποθήκευσης, μεταφοράς, διανομής, ανασυσκευασίας κλπ, που είναι πιθανό να χρειαστείτε, σε μόνιμη ή έκτακτη βάση. Ακόμη και αν χρειαστείτε εξυπηρέτηση σε ειδικές συνθήκες, η OMONIA TRANS είναι πάντα δίπλα σας, μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά για να σχεδιάσετε μαζί της την καλύτερη λύση για εσάς.

Τα μηνύματα από την αγορά και τις οικονομικές εξελίξεις για το φθινόπωρο δυστυχώς δεν είναι ευοίωνα. Για αυτό, τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεστε ένα συνεργάτη της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, που να μπορεί να δώσει τις καλύτερες, ταχύτερες και πιο οικονομικές λύσεις σε όλα τα θέματα μεταφορών και logistics της εταιρίας σας.
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp