OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Bom dia Portugal!

OMONIA TRANS. Bom dia Portugal!


Η OMONIA TRANS, με το εκτεταμένο δίκτυό της σε ολόκληρη την Ευρώπη, λέει κάθε πρωί “καλημέρα” σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες. Μία εξ αυτών; Η πορτογαλική, καθώς η εταιρία μας λέει πλέον “bom dia Portugal!” σε πελάτες και συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στο δυτικότερο άκρο της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η OMONIA TRANS επιχειρεί εβδομαδιαία για την Πορτογαλία, με δρομολόγια επτά ημερών. Τα δρομολόγια περιλαμβάνουν τόσο εισαγωγές, όσο και εξαγωγές, ενώ, πάντα στο πνεύμα της εταιρίας μας, παρέχεται στους πελάτες μας και πληθώρα άλλων λύσεων για οποιαδήποτε επιθυμία ή ανάγκη τους αφορά την πορτογαλική αγορά. 

Η γραμμή προς Πορτογαλία χρησιμοποιεί τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας ως πυλώνες εξυπηρέτησης φορτίων: την πρωτεύουσα Λισαβόνα (με ένα πληθυσμό σχεδόν 3 εκατομμυρίων ανθρώπων στην ευρύτερη μητροπολιτική της περιοχή) και το Πόρτο, στα βόρεια της χώρας. Μπορεί λοιπόν για κάποιους άλλους η Πορτογαλία να είναι… μακριά, όμως για τους πελάτες της OMONIA TRANS που δραστηριοποιούνται στη χώρα είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ!
 
20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics: Ο πήχης ακόμα πιο ψηλά!

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics: Ο πήχης ακόμα πιο ψηλά!


Η μεγάλη στιγμή για την ελληνική αγορά μεταφορών και logistics έφτασε! Το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics με τίτλο “Manage The Change” ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (μέλος της οποίας είναι η OMONIA TRANS) έχει βάλει φέτος τον πήχη ακόμη ψηλότερα και φιλοδοξεί μέσα από ένα “γεμάτο” διήμερο εργασιών, ομιλιών, συζητήσεων και παρουσίασης ερευνών να ενημερώσει και να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα όλους τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο.

Η θεματολογία του φετινού συνεδρίου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα City Logistics, την πράσινη ανάπτυξη, τα ναυτιλιακά logistics, τη σύγχρονη διαμεταφορά και την καινοτομία, με γνωστούς και καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς, αλλά και εκπροσώπους ξένων οργανισμών να συμμετέχουν ως κύριοι ομιλητές στις εργασίες. 

 Το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο logistics τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του ΣΕΒ, καθώς και πολλών και σημαντικών επιμελητηρίων. Η OMONIA TRANS, όπως κάθε χρόνο, θα δώσει δυναμικά το παρών, με στελέχη της τα οποία θα παρακολουθήσουν τις ομιλίες.
 
OMONIA TRANS. Στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης!

OMONIA TRANS .Στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης!


Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, έχει δώσει στη χώρα μας, από την αρχαιότητα ακόμα, ένα σημαντικό κομβικό πλεονέκτημα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι σήμερα, το λιμάνι του Πειραιά αναδεικνύεται σταδιακά σε στρατηγική πύλη εισόδου προϊόντων και υπηρεσιών στην Ευρώπη. 

Η OMONIA TRANS, έχοντας αναλάβει κάποια από τα μεγαλύτερα project μεταφορών σε διεθνές επίπεδο, υποδέχεται καθημερινά στους λιμένες του Πειραιά πλήθος εμπορευματοκιβωτίων από την Εγγύς και Άπω Ανατολή. Από εκεί, φροντίζει για την ολική ή τμηματική προώθησή τους σε προορισμούς παντού στην Ευρώπη, με τη σφραγίδα της OMONIA TRANS: άψογη διεκπεραίωση και εκτελωνισμός, διαχωρισμός και σύνθεση των παραγγελιών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και τελική αποστολή αυτών, πάντοτε εντός χρόνου. 

Η προσπάθειά μας αυτή αναγνωρίζεται καθολικά από τους πελάτες μας. Πολυεθνικοί Όμιλοι, πραγματικοί κολοσσοί στο χώρο τους, μεγάλες ελληνικές αλυσίδες, ανερχόμενες επιχειρήσεις από τις νέες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων και καταξιωμένοι συνεργάτες από την Κεντρική Ευρώπη μας δίνουν τα εύσημα για τις υπηρεσίες μας και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Και εμείς φυσικά, θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για αυτούς, πάντα έτοιμοι για κάθε μεταφορική τους ανάγκη, στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης!

 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp