OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
κα Φωτεινή Γιαννοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος OMONIA TRANS

Εμείς και εσείς μαζί!

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι, σας καλωσορίζουμε στο πρώτο newsletter της OMONIA TRANS. Ο διάσημος Γάλλος θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης Μαρσέλ Πανιόλ είχε πει κάποτε: “Για τον αισιόδοξο άνθρωπο η ζωή δεν είναι πρόβλημα, είναι η λύση”. Αυτό ακριβώς αποτελεί και η OMONIA TRANS στα 36 χρόνια της λειτουργίας της: πάντοτε τη λύση, και ποτέ το πρόβλημα στη διαχείριση των εμπορευμάτων σας!
 
Στην εταιρία μας, τα τελευταία χρόνια, επενδύσαμε σε πρακτικές διοίκησης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού με στόχο να εξυπηρετήσουμε, τις, παρά την κρίση, διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Αναπτύξαμε παγιωμένες συνεργασίες σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και διευρύναμε τις υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας. Έχουμε πια ειδικευτεί στην απαιτητική κατηγορία των Fashion Logistics, έχοντας στο πελατολόγιό μας, κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.
 
Όμως, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως εταιρία, και αυτό άλλωστε που επιχειρούμε να πετύχουμε και μέσα από αυτή τη νέα μορφή επικοινωνίας μαζί σας είναι η ανθρώπινη επαφή. Για όλους εμάς στην OMONIA TRANS, οι συνεργάτες μας δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ απρόσωποι αριθμοί σε ένα φύλλο Excel, αλλά άνθρωποι, συνoδοιπόροι και φίλοι, για τους οποίους βρίσκουμε λύσεις και δημιουργούμε ευκαιρίες με την απόλυτη προσήλωσή μας στην εξυπηρέτησή τους.
 
Σε αυτή λοιπόν την πρώτη μας επαφή, σας κάνω μια πρόταση: επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πώς μπορούμε να συνδράμουμε ακόμα περισσότερο στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Κλείνοντας, εύχομαι σε όλους μας να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την ελληνική επιχειρηματικότητα, που παρά τις δύσκολες συνθήκες, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να μεγαλουργεί.
 
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!
 
Φωτεινή Γιαννοπούλου
 
Διευθύνουσα Σύμβουλος OMONIA TRANS
Στα 348 εκατ. ευρώ η αγορά των logistics το 2014

Στα 348 εκατ. ευρώ η αγορά των logistics το 2014

Τάσεις σταθεροποίησης παρουσίασε το 2014 η εγχώρια αγορά των Third Party Logistics - 3PL, όπως προκύπτει από κλαδική μελέτη που εκπόνησε η Στόχασις Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (www.stochasis.com). Σύμφωνα με το συντάκτη της μελέτης κύριο Αδάμ Ρεγκούζα, το μέγεθος της εγχώριας αγοράς εκτιμήθηκε σε 348 εκατ. ευρώ το 2014, με περιορισμό του ρυθμού μείωσης στο -2,5% (έναντι -4,8% το 2013). 
 
Όσον αφορά τις μελλοντικές προοπτικές, σημειώνεται ότι η χρήση νέων τεχνολογιών, η συνεργασία με εξωστρεφείς επιχειρήσεις και η ανάθεση εργασιών σε τρίτους είναι τα «κλειδιά» για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του κλάδου, ειδικά βραχυπρόθεσμα.  
 
Ακόμη, σημαντική κρίνεται η συμβολή της Πολιτείας στις προοπτικές του κλάδου με το νέο νόμο που ρυθμίζει την πολιτική για την Εφοδιαστική Αλυσίδα. Ο νομοθέτης αποσαφηνίζει τον ορισμό των επιχειρήσεων Εφοδιαστικής Αλυσίδας (3PL) και καθορίζει τις δραστηριότητές τους.  
 
Ωστόσο, επισημαίνεται ότι η περαιτέρω συμβολή της Πολιτείας στη χάραξη και υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τα Logistics, προϋποθέτει τη βελτίωση των υποδομών (σιδηρόδρομοι, οδικό δίκτυο, λιμάνια κ.λπ.). Τέτοιες κινήσεις είναι ικανές να αλλάξουν το τοπίο, καθιστώντας την Ελλάδα διαμετακομιστικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συμβάλλοντας παράλληλα σημαντικά στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. 
 
Ακόμη, σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, η βελτίωση των υποδομών αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό στον κλάδο, δεδομένου του ενδιαφέροντος που παρουσιάζεται στην Ελλάδα, ως «εν δυνάμει» διαμετακομιστικός κόμβος της Ν.Α. Ευρώπης, από πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ήδη δε, εξετάζεται από μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου, η ανάπτυξη δικτύου συνεργατών, με τη δημιουργία περιφερειακών hubs, με τη διατήρηση ωστόσο των γραμμών βασικής μεταφοράς (primary transports).
OMONIA TRANS. Στηρίζουμε και διασφαλίζουμε.

OMONIA TRANS. Στηρίζουμε και διασφαλίζουμε.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις αναπόφευκτες συνεπειές τους σε κάθε κλάδο της ελληνικής οικονομίας, η OMONIA TRANS θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους συνεργάτες της ότι:
  • Το μεταφορικό τους έργο δεν θα θιγεί στο ελάχιστο. Όλα τα δρομολόγια της OMONIA TRANS πραγματοποιούνται κανονικά, χωρίς καμία ακύρωση.
  • Όπως μας υπαγορεύει η φιλοσοφία μας, είμαστε συνεχώς στο πλευρό των συνεργατών μας και προσηλωμένοι στις ανάγκες τους. Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τις μεταφορές και τα logistics της επιχειρησής σας, υπό τις νέες συνθήκες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλ: 210 28 82 600). Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας ενημερώσουμε.
  • Τέλος, συστήνουμε, σε αυτές τις κρίσιμες για όλους μας ώρες, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Ας παραμείνουμε αισιόδοξοι. Όλοι μας, ως άνθρωποι της αγοράς έχουμε την πείρα και τις ικανότητες για να ανταπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε αντίξοες συνθήκες, όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Εμείς και εσείς μαζί, θα τα καταφέρουμε και τώρα!
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
Copyright © 2015 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp