OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
OMONIA TRANS. Δυναμικά… και πολωνικά!

OMONIA TRANS. Δυναμικά… και πολωνικά!


Κάθε γραμμή της OMONIA TRANS προς ένα νέο διεθνή προορισμό, σχεδιάζεται πάντοτε προσεκτικά, ώστε να παρουσιάζει σταθερή πορεία και εξέλιξη. Όμως η γραμμή της OMONIA TRANS προς Πολωνία, που εκκίνησε σε εντατική βάση μόλις πέρυσι το καλοκαίρι, έχει καταφέρει σε λιγότερο από ένα χρόνο να υπερβεί όλες τις προσδοκίες μας!

Συγκεκριμένα, η OMONIA TRANS, με σταθερά, κυκλικά δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση, καλύπτει ταχύτατα την απόσταση από τη χώρα μας μέχρι ένα από τα βορειότερα σύνορα της Ευρώπης και επιχειρεί καθημερινά περισυλλογές ή διανομές εντός πολωνικού εδάφους μέσα σε 24 ώρες

Η εξέλιξη της γραμμής έδειξε από τις αρχές του χρόνου τη θετική της τάση, κάτι που επιβεβαιώνει την πρόοδο της πολωνικής αγοράς και τον δυνατό ρόλο που αναμένεται να διαδραματίσει στο μέλλον, τόσο ως πηγή όσο και ως προορισμός. Στους πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, προσφέρεται  πλήρης ευελιξία αποστολών όπως και πληθώρα άλλων υπηρεσιών που έχουν κάνει την OMONIA TRANS την πρώτη τους επιλογή και στην Πολωνία!
Εκπομπές ρύπων. Η Ευρώπη δεν αστειεύεται!

Εκπομπές ρύπων. Η Ευρώπη δεν αστειεύεται!


Καθώς η κλιματική αλλαγή είναι πλέον μία πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, πληθαίνουν οι φωνές τόσο στην Ευρώπη όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο για πιο σημαντικές δράσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος πριν είναι αργά. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για κάθε δραστηριότητα που επιδεινώνει την κατάσταση, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να αφήσει στο απυρόβλητο τις οδικές μεταφορές που αποτελούν το πιο ρυπογόνο μέσο μεταφοράς. 

Οι εταιρίες μεταφορών και logistics οφείλουν να σχεδιάσουν από τώρα την επόμενη «πράσινη» μέρα και να πάρουν μέτρα όχι μόνο για το καλό του περιβάλλοντος, αλλά και για το δικό τους καλό! Πληροφορίες λένε ότι ήδη επεξεργάζεται νόμος σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα θέσει «πλαφόν» στο ανώτατο όριο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για κάθε εταιρία, το οποίο θα επιφέρει φόρο εάν ξεπερνιέται. Είναι προφανές ότι ειδικά για τις ελληνικές επιχειρήσεις που ήδη προσπαθούν να επιζήσουν σε ένα καθεστώς υπερφορολόγησης, ο φόρος αποτυπώματος μπορεί να οδηγήσει έως και σε αδιέξοδα.

Πέρα από αυτό όμως, σημειώνουμε ότι το σύνολο πλέον των διεθνών οίκων απαιτούν περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις από τους διαμεταφορείς, ενώ το ανθρακικό αποτύπωμα αποτελεί κριτήριο χρηματοδότησης και αξιολόγησης όλων των εταιριών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το συμπέρασμα σε μία πρόταση; Όλοι στον κλάδο πρέπει να προσέχουμε (το ανθρακικό μας αποτύπωμα) για να έχουμε (προοπτικές ανάπτυξης)!
Κάτι νέο… κινείται στην OMONIA TRANS!

OMONIA TRANS. Κάτι νέο… κινείται στην OMONIA TRANS!


Με την έλευση της άνοιξης, δεν ανανεώνεται μόνο η φύση, αλλά και η OMONIA TRANS! Συγκεκριμένα, στην εταιρία μας κάνουμε τη δική μας ανανέωση, ντύνοντας τα αυτοκίνητα διανομών μας με καινούρια αυτοκόλλητα όπου δεσπόζουν τα χρώματα και το λογότυπο της OMONIA TRANS.

Οι καθαρές, κομψές γραμμές και η χαρακτηριστική “σφραγίδα” της εταιρίας μας δίνουν μία νέα οπτική ταυτότητα στον στόλο μας, προσθέτουν αναγνωρισιμότητα οπουδήποτε κινούνται τα φορτηγά μας (mall, κεντρικές αγορές, καταστήματα κλπ) και είναι ευχάριστες στο μάτι, τόσο για τους συνεργάτες μας, όσο και για το ευρύ κοινό.

Όμως, τα αυτοκίνητα διανομών είναι μόνο η αρχή. Στο επόμενό μας βήμα, τα λευκά και γαλάζια χρώματα της OMONIA TRANS (που καθόλου τυχαία είναι και τα χρώματα της χώρας μας) θα ντύσουν και τα οχήματα των διεθνών μεταφορών μας, μεταφέροντας (εκτός από τις άψογες υπηρεσίες) και λίγο από… Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Οι δρόμοι λοιπόν της Ελλάδας (και σύντομα της Ευρώπης) έχουν πλέον τα νέα τους χρώματα. Τα χρώματα της OMONIA TRANS!
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp