OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
OMONIA TRANS. Καλή Χρονιά!

OMONIA TRANS. Καλή Χρονιά!


Η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν δίσεκτη μόνο ημερολογιακά. Το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων, με τον κλάδο των μεταφορών και logistics να μην εξαιρείται φυσικά, κινήθηκε διστακτικά σε ένα περιβάλλον όπου η αβεβαιότητα ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. 

Όμως, το προηγούμενο έτος είναι πια παρελθόν, και όπως συμβαίνει, κάθε νέα χρονιά, θα θέλαμε να δούμε το 2017 με αισιοδοξία και να ευχηθούμε τα καλύτερα στους συνεργάτες μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα του επιχειρείν! Μάλιστα, σε επαφές και συζητήσεις με πελάτες μας στο τέλος του χρόνου, η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι αυτή που έχουμε και εμείς: συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή, φέτος, θα καταφέρουμε κάτι καλύτερο.

Από την πλευρά μας, στην OMONIA TRANS, θα συνεχίσουμε, και το 2017, να κάνουμε αυτό το οποίο εκτιμάτε εδώ και πάρα πολλά χρόνια: να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεταφορικό έργο και νέες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του σήμερα, όπως ακριβώς ορίζει η φιλοσοφία μας και το εταιρικό μας μήνυμα:
“We handle. We care.”

Καλή χρονιά σε όλους!
Η τιμή τραβάει την ανηφόρα…

Η τιμή τραβάει την ανηφόρα…


Όπως όλοι γνωρίζουμε, από την 1η Ιανουαρίου του 2017, ανατιμήσεις σε βασικά είδη, ακόμη και της καθημερινότητάς μας (πχ καφές) μπήκαν στη ζωή μας. Το βασικό θέμα που “καίει” φυσικά τόσο τον κλάδο μας, όσο και δεκάδες άλλες βιομηχανίες είναι η αύξηση στην τιμή του ντίζελ κίνησης

Οι συγκυρίες μάλιστα για τη χώρα μας δεν είναι ευνοϊκές, καθώς στις 18 Νοεμβρίου της περασμένης χρονιάς, τα κράτη – μέλη του ΟΠΕΚ αποφάσισαν να μειώσουν την παραγωγή τους, οδηγώντας σε μία φρενήρη πορεία ανόδου της τιμής του αργού πετρελαίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 40 μέρες το βαρέλι ανέβηκε από τα περίπου 46 στα 56 δολάρια. 

Συνυπολογίζοντας την υποχώρηση του ευρώ έναντι του δολαρίου και την αναπροσαρμογή των ειδικών φόρων κατανάλωσης, το κρεσέντο ανατίμησης στο ντίζελ κίνησης έχει φτάσει στο 14,5%! Όπως καταλαβαίνει κανείς, σε μία αγορά που έτσι κι αλλιώς ασφυκτιά, η αύξηση στην τιμή του (σχεδόν κυριολεκτικά) “μαύρου χρυσού” αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις παντού…
OMONIA TRANS. Ο επιμένων… ηλεκτρο-νικά!

OMONIA TRANS. Ο επιμένων… ηλεκτρο-νικά!


Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας, η OMONIA TRANS ξεκινά το νέο έτος ηλεκτρονικά! Συγκεκριμένα, από 01/01/2017, η εταιρία μας έχει επιλέξει την ηλεκτρονική τιμολόγηση, δίνοντας ακόμη περισσότερα οφέλη στους συνεργάτες της.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση, που είναι πλήρως συμμορφωμένη με τους κανόνες του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) και απόλυτα νομότυπη με τις οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών, επιτρέπει στις επιχειρήσεις που την εφαρμόζουν να έχουν μία συνολική μείωση των διαχειριστικών και λειτουργικών τους εξόδων σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση του χρόνου απόκρισης καθ’ όλη τη διαδικασία της τιμολόγησης.  

Με τα ηλεκτρονικά παραστατικά, οι πελάτες της OMONIA TRANS δεν χρειάζεται πλέον να τηρούν ογκώδεις χώρους διαφύλαξης, ενώ λαμβάνουν τα τιμολόγια τους σχεδόν ταυτόχρονα με την παραλαβή ή αποστολή των εμπορευμάτων τους. Έτσι, διεκπεραιώνουν με τη σειρά τους τις δικές τους εκκρεμότητες, “κλείνοντας” τον φάκελο της εισαγωγής ή εξαγωγής τους, άμεσα. Στην OMONIA TRANS, η χρονιά αρχίζει ιδανικά… και ηλεκτρονικά!

Σημείωση: οι πελάτες που επιθυμούν να παραμείνουν στη διαδικασία φυσικής εκτύπωσης και αποστολής τιμολογίων, μπορούν να το πράξουν, γνωστοποιώντας το γραπτώς στην εταιρία μας.
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp