OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Μαζί, κάναμε τη διαφορά!

Μαζί, κάναμε τη διαφορά!


Τον προηγούμενο μήνα, η OMONIA TRANS ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία #SOSrefugees θέτοντας στόχο την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες των ελληνικών νησιών. Στα πλαίσια αυτή της ενέργειας, ζητήσαμε από εσάς, τους συνεργάτες μας, να συνδράμετε στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, που ειδικά τώρα το χειμώνα, είναι απαραίτητα,  περισσότερο από ποτέ, για τους συνανθρώπους μας.
 
Η ανταπόκριση και η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό, είναι οι αριθμοί: τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώσαμε, ξεπέρασαν τα 1.100 κιβώτια με πάνω από 5 τόνους ανθρωπιστικού υλικού! Το καραβάνι ανθρωπιστικής βοήθειας της OMONIA TRANS και των συνεργατών της, θεωρείται από τα μεγαλύτερα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα.
 
Εμείς, οι άνθρωποι της OMONIA TRANS, ευχαριστούμε θερμά, μέσα από την καρδιά μας, όλους εσάς τους συνεργάτες μας που συμμετείχατε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια μας αυτή. Μαζί, κάναμε τη διαφορά και αποδείξαμε, ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι πάνω από όλα.
 
Εμπόριο – ένα ακόμα θύμα της τρομοκρατίας!

Εμπόριο – ένα ακόμα θύμα της τρομοκρατίας!


Όλα σχεδόν έχουν ειπωθεί για τα αποτρόπαια γεγονότα που συντάραξαν τη Γαλλία, την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου 2015. Η οδύνη, ο πόνος και το σοκ που κατέκλυσαν όλους μας, ίσως κάποια στιγμή υποχωρήσουν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν πολλά ανεξίτηλα σημάδια. Η Ευρώπη, δυστυχώς, δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια, μετά το χτύπημα της τρομοκρατίας

Ένα παράπλευρο θύμα των τρομοκρατικών ενεργειών είναι όμως και το εμπόριο. Σύμφωνα με αναλύσεις έγκριτων οικονομολόγων (James Bevan, Chief Investment Officer επενδυτικής εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας), οι επιπτώσεις αναμένεται να είναι τόσο βραχυπρόθεσμες όσο και μακροπρόθεσμες. 

Σε σύντομο χρονικό ορίζοντα, τόσο οι καταναλωτικές δαπάνες, όσο και η πρόθεση για επιχειρηματικές επενδύσεις, ειδικά στον τουρισμό και τις αερομεταφορές θα μειωθεί. Μακροπρόθεσμα, τονίζεται ότι οι περισσότεροι έλεγχοι στα σύνορα (κάτι που όλοι στον κλάδο μας ξέρουμε ότι είναι πλέον πραγματικότητα) θα οδηγήσουν σε διατάραξη του εμπορίου και του ελεύθερου εμπορίου. 

Αυτό είναι μια κακή είδηση τόσο για την παγκόσμια οικονομία, όσο φυσικά και για τον κλάδο των μεταφορών και logistics που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ελεύθερη και χωρίς προσκόμματα διακίνηση αγαθών.
OMONIA TRANS. Σταθερά ψηλά!

OMONIA TRANS. Σταθερά ψηλά!
 

Μία δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Σε ένα περιβάλλον αστάθειας και αβεβαιότητας που κορυφώθηκε με την επιβολή capital controls, ο κλάδος των μεταφορών και logistics ήταν φυσικά από τους πρώτους που επλήγησαν.
 
Παρά την ασφυκτική όμως αυτή κατάσταση, η OMONIA TRANS, ετοιμάζεται να κλείσει το 2015 με σταθερό τζίρο, που θα κυμανθεί στα επίπεδα του 2014. Υπάρχουν  πολλοί λόγοι για αυτή τη σημαντική επιτυχία, αποφασίσαμε όμως να σας παρουσιάσουμε τους δύο πιο σημαντικούς:
 
Πρώτον: οι άνθρωποί μας, η ευρύτερή μας οικογένεια, χωρίς τους οποίους δεν θα ήμασταν ποτέ εδώ. Τους ευχαριστούμε όλους και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί, θα συνεχίσουμε να έχουμε την OMONIA TRANS σταθερά ψηλά!
 
Δεύτερον: η φιλοσοφία μας “WE HANDLE – WE CARE” που αποτυπώνεται σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, από τη μικρότερη ως τη μεγαλύτερη. Από ένα απλό τηλεφώνημα μέχρι τη μεγαλύτερη μεταφορά, και για κάθε τι που αφορά τους πελάτες μας, μπαίνουμε στη θέση τους, γινόμαστε ένα μαζί τους, και κάνουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία τους και δική μας!
 
Κλείνοντας αυτή τη χρονιά, θέλουμε να ευχηθούμε σε κάθε συνεργάτη μας, αλλά και κάθε άνθρωπο στον κόσμο, χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2016 με υγεία, ειρήνη και επαγγελματική επιτυχία!
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
Τον Ιανουάριο... κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!

Τον Ιανουάριο... κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2015 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp