OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
OMONIA TRANS, το ποσοστό των επιτυχών εκτελεσμένων παραγγελιών της εταιρίας (year to date) ανήλθε στο 99,2%

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!


Το 2015 έχει αποδειχθεί μια ιδιαίτερα δύσκολη μεταφορική χρονιά για τα Fashion Logistics, καθώς πολλοί παράγοντες (capital controls, πολιτική αβεβαιότητα, προσφυγικό) επέδρασαν αρνητικά σχεδόν σε όλα τα μεγέθη του κλάδου. Παρ’ όλα αυτά, η OMONIA TRANS ανταποκρίθηκε με απόλυτη συνέπεια και ιδιαίτερη ευελιξία στις απαιτήσεις των πελατών της, όπως επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των επιτυχών εκτελεσμένων παραγγελιών της εταιρίας (year to date) ανήλθε στο 99,2%. Η OMONIA TRANS κατορθώνει να φτάνει σε τέτοια ποσοστά, τόσο με το εξελιγμένο λογισμικό υποστήριξης αποθήκης που διαθέτει (WMS), όσο και με την τεχνογνωσία του άκρως καταρτισμένου προσωπικού της

Ακόμη, σε ένα τομέα των μεταφορών, όπου κυριολεκτικά «παίζονται τα πάντα» για τον πελάτη των Fashion Logistics, στις επείγουσες παραδόσεις, η OMONIA TRANS είχε ποσοστό επιτυχών παραδόσεων στο 100%, ανταποκρινόμενη στο έπακρο σε κάθε overnormal περίπτωση.

Για όλους εμάς στην OMONIA TRANS, τα εντυπωσιακά αυτά στοιχεία αποτελούν την απόδειξη αλλά και την επιβεβαίωση της σημαντικότερης δέσμευσής μας απέναντι σε κάθε μας πελάτη: να παραδίδουμε έγκαιρα, σωστά και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες τα εμπορεύματά του!
Μεταφέρουμε την ελπίδα!  Η OMONIA TRANS συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SOSrefugees που ξεκινά με καραβάνι ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λέρο και τη Μυτιλήνη

Μεταφέρουμε την ελπίδα!


Ο χειμώνας πλησιάζει και οι πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ. Εμείς, οι άνθρωποι της OMONIA TRANS ζητάμε από τους συνεργάτες μας να ανταποκριθούν σε μια νέα πρωτοβουλία μας με ανθρώπινο χαρακτήρα: τη συγκομιδή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
 
Συγκεκριμένα, η OMONIA TRANS, συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SOSrefugees που ξεκινά με καραβάνι ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λέρο και τη Μυτιλήνη. Η εταιρία μας θα αναλάβει τη μαζική παραλαβή των ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους στα παραπάνω νησιά.

Τα είδη που μπορούν να προσφέρουν οι συνεργάτες μας:
  1. Νερά, χυμοί, γάλατα εβαπορέ, κρέμες και γάλατα σε σκόνη για μωρά.
  2. Συσκευασμένα τρόφιμα (πχ κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα κλπ).
  3. Ρούχα και παπούτσια συσκευασμένα σε σακούλες που θα αναγράφουν φύλο και ηλικία (πχ «παιδικά για αγόρια 5 ετών»).
  4. Πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, sleeping bags.
  5. Φάρμακα (παυσίπονα, αντιβιοτικά, αντισηπτικά, γάζες, φυσιολογικοί οροί κλπ).
  6. Χαρτί υγείας, παιδικές πάνες, μπιμπερό, σερβιέτες, σακούλες σκουπιδιών.
  7. Σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες.
  8. Παιδικά παιχνίδια (κατά προτίμηση συσκευασμένα).
Η ενέργεια θα ισχύσει μέχρι και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Οι συνεργάτες μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κυρία Ανθή Ευθυμιάδη, Υπεύθυνη Συντονισμού της πρωτοβουλίας από την πλευρά της OMONIA TRANS στο 210 2882609 ή στο e-mail aefthimiadi@omoniatrans.gr
OMONIA TRANS. Η λύση στη διαχείριση νέων καταστημάτων!

OMONIA TRANS. Η λύση στη διαχείριση νέων καταστημάτων!
 

Η OMONIA TRANS, στα πλαίσια των ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών Fashion Logistics που προσφέρει προς τους πελάτες της, αναλαμβάνει τη διαχείριση της κατασκευής νέων καταστημάτων υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
 
Συγκεκριμένα, η OMONIA TRANS συνδράμει τους επιχειρηματίες της μόδας, τόσο με υπηρεσίες 3PL ανωτάτου επιπέδου όσο και με την εξειδίκευσή της στη διαχείριση κατασκευαστικών υλικών σε νέα καταστήματα και ανακαινίσεις παλαιότερων, σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Για να το πετύχει αυτό, η εταιρία μας αξιοποιεί και συντονίζει ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων και ικανών συνεργατών (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, συνεργεία κατασκευής κλπ) με σκοπό να παραδίδει το έργο πάντα πλήρες και με τα στάνταρ που έχουν επακριβώς ζητηθεί από τον πελάτη.
 
Με διαχείριση και μεταφορά εξειδικευμένων υλικών και διαστάσεων, συμπληρωματική υποστήριξη σε οχήματα μεταφοράς (πχ αναβατόρια) και την πιο αυστηρή τήρηση των χρόνων παράδοσης του έργου, η OMONIA TRANS αποτελεί την καλύτερη λύση της αγοράς για κάθε επιχειρηματία της μόδας που θέλει να δημιουργήσει ή να ανακαινίσει ένα κατάστημα!
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
Σε λίγες μέρες... κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!

Σε λίγες μέρες... κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2015 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp