OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Δήμητρα και Κωνσταντίνος Πατσίωτης

OMONIA TRANS.
Η νέα γενιά στις επάλξεις!


H OMONIA TRANS, από το 1979, προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics, στο πιο υψηλό επίπεδο. Μετά από 36 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας της πρώτης γενιάς στο τιμόνι της εταιρίας, η δεύτερη γενιά ενισχύει με τη σειρά της την εταιρία με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της, πάντα φυσικά με την καθοδήγηση και την εμπειρία των μεγαλύτερων.
 
Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πατσιώτη έχει αναλάβει πλέον ενεργό ρόλο στις πωλήσεις και στο εμπορικό τμήμα της εταιρίας, ενώ ο Κωνσταντίνος Πατσιώτης ασχολείται στο οικονομικό τμήμα, στα logistics, αλλά και στο δυναμικά αναπτυσσόμενο τμήμα των fashion logistics. Με την αξιοποίηση της Δήμητρας και του Κωνσταντίνου, η OMONIA TRANS αποδεικνύει ότι αποτελεί μια πραγματικά οικογενειακή εταιρία, που έχει παράλληλα μεταλαμπαδεύσει την οικογενειακή φιλοσοφία και τις αξίες της σε όλο της το προσωπικό.

Η OMONIA TRANS δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της, δηλώνει το παρών στις επάλξεις και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να  φροντίζει τους πελάτες της και τα προϊόντα τους με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό που το κάνει εδώ και 40 σχεδόν χρόνια!
Προσφυγικό κύμα και μεταφορικά προβλήματα

Προσφυγικό κύμα και μεταφορικά προβλήματα.

Από την αρχή του έτους, υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φτάσει στις ελληνικές ακτές (με μια κατακόρυφη μείωση να παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών). Η Ελλάδα, και μαζί της ολόκληρη η Ευρώπη, φάνηκαν ανέτοιμες και χωρίς κοινή στρατηγική στο τεράστιο και ακανθώδες θέμα των προσφύγων που δημιούργησε προβλήματα σχεδόν σε όλες τις χώρες, αλλά και σε πολλούς κλάδους της οικονομίας.  
 
Ο κλάδος των μεταφορών και logistics ήταν φυσικό να είναι από τους πρώτους που επλήγησαν. Ο ελεγχόμενος αριθμός προώθησης προσφύγων στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, όπως και η ανυπαρξία οποιουδήποτε σχεδίου προώθησης σε πολλές περιπτώσεις, δημιούργησε τεράστιες ουρές στα σύνορα και στις οδικές αρτηρίες των εμπλεκομένων χωρών, γεγονός που δυσχέρανε το διεθνές μεταφορικό έργο.  

Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν οι δομές τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα επιτρέψουν τον καλύτερο χειρισμό της ανθρώπινης τραγωδίας και του προσφυγικού δράματος. Η Ευρώπη δεν πρέπει να περιμένει από την… κακοκαιρία να δώσει τη λύση στο πρόβλημα, καθώς όπως επισημαίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), η εισροή θα αυξηθεί εκ νέου μόλις ο καιρός βελτιωθεί.
Εκθέτης στο εξωτερικό; Η OMONIA TRANS είναι δίπλα σου!

Εκθέτης στο εξωτερικό; Η OMONIA TRANS είναι δίπλα σου!

Η εξωστρέφεια και ο εξαγωγικός χαρακτήρας κάθε ελληνικής επιχείρησης αποτελεί πλέον το σημείο κλειδί για την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας μας. Στο σημερινό περιβάλλον παγκοσμιοποίησης και σε ένα στίβο δύσκολο, στον οποίο πολλές φορές οι ελληνικές εταιρίες ξεκινάνε με χάντικαπ, η OMONIA TRANS είναι δίπλα σε κάθε επιχείρηση που εξάγει ή εκθέτει εκτός Ελλάδας.

Είτε λοιπόν είστε μία από τις καθιερωμένες ελληνικές εταιρίες εξαγωγικού χαρακτήρα, είτε έχετε συστήσει κάποια startup εξαγωγική εταιρία και κάνετε τώρα τα πρώτα σας δειλά βήματα στον παγκόσμιο χάρτη, εμπιστευθείτε την OMONIA TRANS για όλες τις μεταφορές σας!

Για παράδειγμα η OMONIA TRANS πρόσφατα παρείχε υπηρεσίες μεταφορών και service έκθεσης σε ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στην πασίγνωστη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA στην Κολωνία (όπου η χώρα μας ήταν τιμώμενη), όπως και στη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων INTERLIFT στο Άουγκσμπουργ της Γερμανίας.

Η OMONIA TRANS μπορεί να σας καλύψει και τις δικές σας ανάγκες για κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση, οπουδήποτε και αν γίνεται αυτή. Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2102882600 και δείτε πώς θα κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία μας “We Handle-We Care.” και για τη δική σας εταιρία!
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
Σε λίγες μέρες... κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!

Σε λίγες μέρες... κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2015 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp