OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017
OMONIA TRANS. WE CARE!

OMONIA TRANS. WE CARE!


Η φιλοσοφία μας, όπως πλέον εσείς, οι συνεργάτες μας, γνωρίζετε καλά, συνοψίζεται στο εταιρικό μας μήνυμα “WE HANDLE. WE CARE!”. Ξέρετε το “WE HANDLE”. Τι αλήθεια όμως σημαίνει “WE CARE” και πώς το εφαρμόζουμε;

WE CARE σημαίνει ότι πρώτα, και πάνω από όλα ακούμε τις ανάγκες σας. Υπάρχει πάντα κάποιος στην OMONIA TRANS που θα σας ακούσει και θα αφιερώσει όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να αισθανθείτε ασφάλεια και σιγουριά.

WE CARE σημαίνει ότι σας συμβουλεύουμε συνεχώς και σε οποιαδήποτε φάση της εφοδιαστικής αλυσίδας: δρομολόγια, εξαγωγικά κανάλια διανομής, διαχείριση εντός Ελλάδας, λύσεις για αστικά κέντρα ή περιφέρεια και πολλά άλλα!

WE CARE σημαίνει ότι μαζί εξοικονομούμε πόρους. Προσφέρουμε τους πιο συμφέροντες οικονομικούς τρόπους ώστε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη: διαχείριση φορτίων υψηλού τονάζ, γρήγορο και ιδιαίτερο ad hoc pricing, μελέτη project, μικρές αποστολές με ανάλυση ανά συσκευασία, τεμάχιο ή προορισμό και πολλά άλλα.

WE CARE σημαίνει ότι έχουμε πάντα την εναλλακτική λύση, το Plan B, για κάθε σας ανάγκη: τις μεταφερόμενες συσκευασίες σας, τους τρόπους και χρόνους μεταφοράς τους, την ασφάλιση των φορτίων σας κλπ.

WE CARE, τέλος και πάνω από όλα, σημαίνει ότι μαζί μας νιώθετε ότι μιλάτε όχι απλά σε έναν συνεργάτη, αλλά σε ένα συνάδελφο. Είμαστε πάντα δίπλα σας και κάνουμε τις ανάγκες σας δικές μας, τους στόχους σας δικούς μας και το όραμά σας δικό μας!

Είμαστε η OMONIA TRANS. WE HANDLE. WE CARE!
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…


Όπως γνωρίζουν οι άνθρωποι των μεταφορών και logistics, και ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, ο λιμένας της Λεμεσού έχει πλέον εδώ και πάνω από δύο μήνες (28/1) νέους αναδόχους. Ενώ όμως όλοι θα περιμέναμε, μετά από την αρχική περίοδο προσαρμογής, μία κατάσταση εύρυθμης λειτουργίας και συνεχούς βελτίωσης, βλέπουμε με λύπη μας ότι συμβαίνει το αντίθετο. 

Εικόνες και καταστάσεις που σίγουρα δεν κολακεύουν τη Λεμεσό και το λιμάνι της, μας συνοδεύουν εδώ και πολλές βδομάδες: ουρές φορτηγών που κάποιες ημέρες ξεπέρασαν τα δύο χιλιόμετρα, διπλασιασμός του χρόνου απασχόλησης για ένα εμπορευματοκιβώτιο, εκτόξευση των εξόδων, αλλά και πληροφορίες για ευπαθή φορτία, και ιδιαίτερα τρόφιμα που καθυστερούν να αφιχθούν στην Κύπρο.

Η OMONIA TRANS από την πλευρά της έχει κάνει, στο μέτρο του εφικτού, τις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας πελάτες, συνεργάτες και ανταποκριτές για την κατάσταση αυτή στην κυπριακή αγορά και προσφέροντάς τους εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μη τονίσουμε ότι μας λυπεί ιδιαίτερα να παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα «διάλυσης» σε ένα λιμάνι που για εμάς είναι το ίδιο σημαντικό με τα ελληνικά. Θα ήταν καλό κυβερνώντες και ανάδοχοι να δίνουν λιγότερες υποσχέσεις και να παρουσιάζουν περισσότερο έργο.
ΛΑΜΠΡΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

ΛΑΜΠΡΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!


Φέτος, το Πάσχα πέφτει νωρίς! Όμως, δεν είναι ποτέ αργά για να θυμηθούμε ξανά τη σημασία και τα μεγάλα μηνύματα της πιο λαμπρής γιορτής της χριστιανοσύνης, να διδαχθούμε από αυτά και να τα κάνουμε ξανά μέρος της σκέψης μας και των πράξεών μας.

Με τη φετινή ιδιαιτερότητα της σύμπτωσης του ορθόδοξου με το καθολικό Πάσχα (κάτι που θα συμβεί ξανά μετά από οκτώ χρόνια) όλοι εμείς στην OMONIA TRANS θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης τόσο στους συνεργάτες μας στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη

Είθε το Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας και να φέρει σε όλη την οικουμένη Ανάσταση Αξιών.

Καλό Πάσχα!
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp