OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Ανοικτή γραμμή με Βαλένθια!

OMONIA TRANS. Ανοικτή γραμμή με Βαλένθια!


Η Βαλένθια, για πολλούς είναι ένας φανταστικός τουριστικός προορισμός αλλά και μια πόλη με τεράστια ιστορία. Όμως Βαλένθια σημαίνει πολλά περισσότερα! Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας με πληθυσμό που αγγίζει σχεδόν το ένα εκατομμύριο, η μητροπολιτική της περιοχή είναι η 35η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά, το λιμάνι της είναι το μεγαλύτερο της Μεσογείου στον τομέα των διαμεταφορών.
 
Η OMONIA TRANS, σε συνεργασία με τον πιο αξιόπιστο και οργανωμένο συνεργάτη στην τοπική αγορά, καλύπτει με κέντρο τη Βαλένθια ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ισπανίας προσφέροντας το καλύτερο και πιο σταθερό service της αγοράς προς και από την περιοχή. Με ποσοστό έγκαιρων παραδόσεων, που ιστορικά είναι κοντά στο 100%, η OMONIA TRANS εγγυάται τόσο για τις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις της προς τη Βαλένθια όσο και για την πληθώρα λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η Βαλένθια μπορεί να φαίνεται «μακριά» από την Ελλάδα όταν κάποιος κοιτάζει τον χάρτη της Ευρώπης αλλά είναι πάντοτε κοντά για τους πελάτες της OMONIA TRANS και τις αποστολές τους!
 
Ποσειδώνια. Κάποιοι θεσμοί λειτουργούν!

Ποσειδώνια. Κάποιοι θεσμοί λειτουργούν! 


Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία τα Ποσειδώνια, ο κορυφαίος θεσμός της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, που έχει πλέον εδραιωθεί ως το παγκόσμιο φόρουμ για κλείσιμο νέων επιχειρηματικών συμφωνιών και σύσφιξη σχέσεων.  Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας (πρώτη διοργάνωση 1969), τα Ποσειδώνια 2016 έσπασαν όλα τα ρεκόρ!
 
Συγκεκριμένα, την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 22.000 επαγγελματίες του κλάδου, μια αύξηση της τάξης του 14% σε σχέση με την προηγούμενη καλύτερη επίδοση. Ακόμη, συμμετείχαν περισσότεροι από 1800 εκθέτες από 90 χώρες, από την Αγκόλα έως το Βιετνάμ, δείχνοντας εμφατικά τη φήμη και την απήχηση των Ποσειδωνίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ διεξήχθησαν 40 παράλληλα σεμινάρια και συνέδρια (άλλο ένα ρεκόρ). 
 
Τι δίδαγμα μπορούμε να αποκομίσουμε από τα φετινά Ποσειδώνια; Ότι, όταν η ελληνική επιχειρηματικότητα αφήνεται να ανθίσει και να αναπτυχθεί μόνη της χωρίς εμπόδια και προσκόμματα, τότε έχει τη δύναμη να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε ανταγωνιστή από κάθε σημείο της υφηλίου. Κάποιοι θεσμοί λειτουργούν. Είναι στο χέρι της πολιτείας να λειτουργήσουν όλοι.
OMONIA TRANS. Δυνατή… σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

OMONIA TRANS. Δυνατή… σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


Στην OMONIA TRANS πιστεύουμε στην ανάπτυξη με σταθερά βήματα που στηρίζονται σε γερές βάσεις, χωρίς «πυροτεχνήματα» εντυπωσιασμού. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας που μας χαρακτηρίζει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μία ακόμη νέα υπηρεσία στους πελάτες μας!
 
Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο του 2016, εγκαινιάζουμε τα νέα, κυκλικά δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τι σημαίνει αυτό για εσάς τους πελάτες μας; Πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά. Χάρη στο άρτια οργανωμένο υποκατάστημά μας στη πρωτεύουσα της Μακεδονίας (9ο χλμ ΝΠΟ Εγνατίας – Ωραιοκάστρου, τηλ.: 2310 556 271) μπορούμε να εγγυηθούμε τις πιο γρήγορες αναχωρήσεις και αμεσότητα στις παραδόσεις σας. Και πάνω από όλα, χάρη στην καθημερινή διασύνδεση των δύο αποθηκών μας, το όφελος για εσάς είναι πολλαπλάσιο!

Στην OMONIA TRANS, είμαστε πάντα δίπλα σας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να σας δώσουμε τη σωστή λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. OMONIA TRANS. Δυνατή… σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by MailChimp