OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Σε πείσμα των καιρών, αναπτύσσεται! - OMONIA TRANS. In spite of the hard times, we are growing!

OMONIA TRANS. Σε πείσμα των καιρών, αναπτύσσεται!


Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικά το επιχειρείν, και ειδικά ο κλάδος των μεταφορών και logistics στην Ελλάδα είναι γνωστές σε όλους μας. Σε αυτό το δυσμενέστατο περιβάλλον, η OMONIA TRANS έχει τη δύναμη και την ικανότητα να αναπτύσσεται, τόσο στο έμψυχο προσωπικό της, όσο και στις εγκαταστάσεις.
 
Σήμερα στην Ελλάδα (σύμφωνα με τα στοιχεία του εβδομαδιαίου οικονομικού δελτίου εξελίξεων του ΣΕΒ), το ποσοστό της ανεργίας είναι υψηλότερο από αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών, την περίοδο που ακολούθησε το Κραχ του Χρηματιστηρίου, το 1929. Μάλιστα, εδώ και 2 χρόνια, το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας κυμαίνεται σταθερά γύρω στο 25%. Ωστόσο, η OMONIA TRANS, σε… πείσμα των καιρών αύξησε το προσωπικό της από την αρχή του 2016 κατά 2 άτομα και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε περαιτέρω στελέχωση.
 
Πέρα όμως από το ανθρώπινο δυναμικό, η OMONIA TRANS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση των αποθηκών της στη Λυκόβρυση Αττικής κατά 1.000 ακόμη τετραγωνικά μέτρα. Έτσι, αυτή τη στιγμή η OMONIA TRANS προσφέρει στους πελάτες της συνολικά 4.500 τ.μ. υπερσύγχρονων αποθηκών, με εξοπλισμό νέας τεχνολογίας για ταχύτατη φορτοεκφόρτωση και τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού με κάμερες, πυρανίχνευση και ενεργητική πυροπροστασία.
Εκπτώσεις. Κάθε πέρσι και καλύτερα… - Sales period. Getting worse by the year...

Εκπτώσεις. Κάθε πέρσι και καλύτερα…


Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ), επίσημο επιστημονικό ινστιτούτο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας πραγματοποίησε την καθιερωμένη του περιοδική έρευνα για τις εκπτώσεις. Τα αποτελέσματα της έρευνας, αν και σε ένα βαθμό ήταν αναμενόμενα, επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά την «κατηφόρα» του εμπορίου στη χώρα μας.
 
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την έρευνα, η αρχή του 2016 ήταν απογοητευτική, καθώς κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, μία στις τρεις επιχειρήσεις παρουσίασε απώλεια τζίρου σε επίπεδο πωλήσεων σε σχέση με το 2015 (το οποίο θυμίζουμε ότι ήταν ήδη μια κακή χρονιά). Ακόμη και το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, δεν φάνηκε να τονώνει την αγορά, καθώς το 87% των επιχειρηματιών δηλώνει ότι δεν επηρέασε θετικά το ύψος των πωλήσεων.
 
Η υποτονική αυτή κατάσταση φυσικά ζημίωσε και την αγορά των μεταφορών και logistics, μειώνοντας το μεταφορικό έργο. Σε συνδυασμό, μάλιστα με την έτσι και αλλιώς αφόρητη κατάσταση (μπλόκα αγροτών, προσφυγικό) το περιβάλλον στον κλάδο μας έχει πλέον μετατραπεί σε πλήρως «τοξικό», με τις προοπτικές για ενέσεις οξυγόνου να είναι λίγες και μακρινές…
 
OMONIA TRANS. Έξω πάμε καλά!  - OMONIA TRANS. Exports improvement!

OMONIA TRANS. Έξω πάμε καλά!
 

Είναι γεγονός ότι η ευρωστία, η αντοχή, αλλά και το μέλλον μιας επιχείρησης σε ένα παγκοσμιοποιημένο και πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, κρίνεται από το εξαγωγικό της προφίλ. Εμείς, οι άνθρωποι της OMONIA TRANS, το γνωρίζουμε καλά και κάνουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια για να αυξήσουμε τον όγκο των εξαγωγών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί τα πρώτα στοιχεία για το 2016 δείχνουν ότι, παρά το αντίξοο περιβάλλον, η OMONIA TRANS έχει αυξήσει τις εξαγωγές της.
 
Η άνοδος αυτή, αφενός μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό και για την υπόλοιπη χρονιά και αφετέρου επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά το εταιρικό μας μήνυμα “WE HANDLE – WE CARE!”. Όταν η προσπάθεια είναι ομαδική, οικογενειακή και όταν οι επιθυμίες και απαιτήσεις του πελάτη γίνονται πραγματικότητα χωρίς ποτέ να διαταραχθεί η σχέση μαζί του, τότε τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


Delete your e-mail from this list 
Update your information in this list 


Email Marketing Powered by Mailchimp