OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΜΑΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Μεγάλη και στη Μεγαλόνησο!

OMONIA TRANS. Μεγάλη και στη Μεγαλόνησο!


Το 1999, πριν την αυγή της νέας χιλιετίας, η OMONIA TRANS έκανε τα πρώτα της βήματα στην κυπριακή αγορά. Σήμερα, μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Μεγαλόνησο, η εταιρία μας έχει πλέον καταξιωθεί ως ένας από τους ηγέτες της τοπικής αγοράς μεταφορών και logistics.
 
Δεν είναι τυχαίο! Σε αυτή τη χρονική περίοδο, η OMONIA TRANS εφάρμοσε στην Κύπρο την ίδια ακριβώς φιλοσοφία που τη συνοδεύει στην Ελλάδα, αλλά και παντού στον κόσμο όπου έχει συνεργασίες: σκληρή, ομαδική προσπάθεια και απόλυτα πελατοκεντρικός προσανατολισμός. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες πρώτης γραμμής, όπως επιλογή των καλύτερων δρομολογίων, διαθεσιμότητα 24/7, υπηρεσίες cargo στους πιο ανταγωνιστικούς χρόνους της αγοράς, parcel services και ένα ευρύ δίκτυο, η OMONIA TRANS απέκτησε ένα εκτεταμένο πελατολόγιο ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών οίκων.
 
Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Μέσα στο 2016, η OMONIA TRANS συνεχίζει δυναμικά με νέες σημαντικές συνεργασίες και ακόμη πιο έντονη εμπορική δραστηριότητα. Ο στόχος μας είναι όχι μόνο να διατηρήσουμε τη θέση μας ως μία από τις πρώτες επιλογές στην κυπριακή αγορά, αλλά και να πάμε ακόμη ψηλότερα, πάντα μαζί με τους συνεργάτες μας.
OMONIA TRANS. Μεγάλη… και στη Μεγαλόνησο!
Πασχαλινή αγορά. Η Ανάσταση δεν ήρθε…

Πασχαλινή αγορά. Η Ανάσταση δεν ήρθε…


Φέτος, με τη σύμπτωση του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, κάποιοι αισιόδοξοι πίστευαν ότι η αγορά θα έδειχνε κάποια «σημεία ζωής», σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, αν και όντως, η φετινή πασχαλινή έξοδος ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών (και κατά 15% αυξημένη από τo 2015), ο τζίρος της αγοράς έπεσε κατά 7% σε σχέση με πέρυσι, και μάλιστα σε ορισμένους κλάδους όπως ένδυση – υπόδηση, η πτώση άγγιξε το 10%. Φαίνεται δηλαδή ότι οι Έλληνες ταξίδεψαν μεν, αλλά δεν αγόρασαν δε…
 
Τα ακόμα πιο ανησυχητικά νέα όμως, είναι ότι αυτό το μείον 7% ήρθε να προστεθεί στο πτωτικό εδώ και πολλά πλέον χρόνια σερί. Είναι ενδεικτικό ότι πέρυσι, οι άνθρωποι της αγοράς έκαναν λόγο για πτώση τζίρου που ανερχόταν κατά μέσο όρο σε 20%, συγκριτικά πάντα με το 2014. Η πτώση είχε αποδοθεί τόσο στην αβεβαιότητα για τις οικονομικές εξελίξεις όσο και στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος και την αρνητική ψυχολογία. Δυστυχώς, όλοι αυτοί οι παράγοντες υπάρχουν και σήμερα, ένα χρόνο μετά, σαν να μην πέρασε μια μέρα…
 
Ακτίνα φωτός για την αγορά; Το δεκαήμερο των εκπτώσεων 1 με 10 Μαΐου, που μόλις ολοκληρώθηκε. Περιμένουμε τα αποτελέσματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η απώλεια των 180 εκατομμυρίων ευρώ της πασχαλινής περιόδου, θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθμιστεί από την οποιαδήποτε κίνηση της αγοράς αυτό το δεκαήμερο, έστω και με τη λειτουργία των καταστημάτων μία επιπλέον Κυριακή.
 
OMONIA TRANS. Απορροφούμε τα τέλη διοδίων στο Βέλγιο. Δεν επιβαρύνουμε τους πελάτες μας!

OMONIA TRANS. Απορροφούμε τα τέλη διοδίων στο Βέλγιο.
Δεν επιβαρύνουμε τους πελάτες μας!

 

Στις αρχές του 2016, το βελγικό υπουργείο μεταφορών, επαληθεύοντας τις προβλέψεις της διεθνούς αγοράς, θεσμοθέτησε την αύξηση των τελών χρήσης αυτοκινητοδρόμων στο Βέλγιο. Η απόφαση αυτή, που τέθηκε σε ισχύ από 1 Απριλίου, επηρέασε δραματικά τις τιμές περισυλλογών και διανομών εντός της βελγικής επικράτειας, που αυξήθηκαν κατά 10%, χωρίς κανείς να γνωρίζει που τελικά θα φθάσουν.
 
Η OMONIA TRANS στηρίζοντας παραδοσιακά την ελληνική επιχείρηση, και ειδικά στις αντίξοες σημερινές συνθήκες, αποφάσισε να απορροφήσει τουλάχιστον μέχρι τέλος του χρόνου αυτές τις απρόβλεπτες επιβαρύνσεις, αποφεύγοντας να τις μετακυλήσει προς τους πελάτες της.
 
Οι πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο μας συνεχάρησαν για την απόφασή μας που τους στηρίζει στο δύσκολο περιβάλλον στο οποίο κινούνται, ενώ εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε συνεργάτη μας, με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση, τιμώντας το εταιρικό μας μήνυμα.
OMONIA TRANS. We handle - We care!

 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by MailChimp