OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Μεγάλο αποτύπωμα στην αγορά, μικρό στο περιβάλλον!

OMONIA TRANS. Μεγάλο αποτύπωμα στην αγορά, μικρό στο περιβάλλον!


Κάποιες συμπτώσεις μας κάνουν χαρούμενους. Με την έλευση της άνοιξης, όλοι μας συνειδητοποιούμε ακόμη περισσότερο τη σημασία που έχει το περιβάλλον για τη ζωή μας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καλύτερη εποχή από την άνοιξη για την είσοδο στην κυκλοφορία του υβριδικού φορτηγού της OMONIA TRANS (με τους … φανατικούς αναγνώστες των newsletters μας να έχουν πλέον την απάντηση για αυτό που «σύντομα κυκλοφορεί στην Αθήνα!»)
 
Η OMONIA TRANS είναι η μόνη εταιρία μεταφορών και logistics στη χώρα μας που επένδυσε με ίδια κεφάλαια στην αγορά υβριδικού φορτηγού, με το συγκεκριμένο όχημα να χρησιμοποιείται για τις διανομές των πελατών μας στο επιβαρυμένο κέντρο της Αθήνας. Η προσπάθεια έχει ήδη προλάβει να αποσπάσει θετικά σχόλια από όλους τους συνεργάτες και πελάτες της εταιρίας, κάτι που μας κάνει να εξετάζουμε τη διερεύνηση απόκτησης και πιθανού δεύτερου υβριδικού οχήματος το 2017.
 
Ακόμη, πέρα από το υβριδικό φορτηγό, στην OMONIA TRANS προγραμματίζουμε άμεσα ενέργειες όπως την αντικατάσταση φωτισμού και αλουμινίων στο κτίριο μας καθώς και τη συντήρηση των θερμαντικών σωμάτων που θα μικρύνουν ακόμη περισσότερο το ανθρακικό μας αποτύπωμα. Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ και έξι χρόνια, η OMONIA TRANS είναι πιστοποιημένη με ISO 14001 (το «περιβαλλοντικό» ISO). Τέλος, η επιτυχία μας στη μείωση του ανθρακικού μας αποτυπώματος  φαίνεται ιδιαίτερα μέσα από το πλήθος των διεθνών συνεργασιών για τις οποίες οι χαμηλές τιμές αποτυπώματος είναι προαπαιτούμενα συνεργασίας.

OMONIA TRANS. Μεγάλο αποτύπωμα στην αγορά, μικρό στο περιβάλλον!
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…


Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Και δυστυχώς, όπως δείχνει η τελευταία έρευνα του Endeavor Greece (μέλος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor για την προάσπιση της επιχειρηματικότητας) οι αριθμοί για τις ελληνικές επιχειρήσεις δείχνουν μια ξεκάθαρη τάση φυγής.
 
Σχεδόν μία στις δύο (40% των ελληνικών επιχειρήσεων) εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς έδρας στο εξωτερικό. 15% δηλώνουν ότι το έχουν ήδη κάνει. Οι τρεις βασικοί λόγοι φυγής είναι οι… συνήθεις ύποπτοι: φορολογική αστάθεια (60%), πρόσβαση σε κεφάλαια (55%) και υψηλή φορολογία (51%). Τέλος, καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει τις επιχειρήσεις να καταφεύγουν στη Βουλγαρία, οι συνηθέστεροι προορισμοί είναι η Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ και Κύπρος.
 
Υπάρχουν όμως και λόγοι παραμονής στην Ελλάδα! Οι 3 κυριότεροι: η γνώση της αγοράς (53%), οι ευκαιρίες ανάπτυξης (51%) και το ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό (39%). Στην OMONIA TRANS συντασσόμαστε μαζί με τις εταιρίες, που έχουν αποφασίσει να παραμείνουν στη χώρα και να δώσουν τη δική τους μάχη στα «πάτρια εδάφη», παρά τις αντιξοότητες. Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, στις ικανότητές μας και κοιτάζουμε το αύριο με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι η πιο σκοτεινή ώρα είναι πάντα λίγο πριν ξημερώσει… 
 
OMONIA TRANS. Πρόγραμμα ανακύκλωσης ενδυμάτων. Μια μεγάλη επιτυχία!

OMONIA TRANS. Πρόγραμμα ανακύκλωσης ενδυμάτων. Μια μεγάλη επιτυχία!
 

Στην OMONIA TRANS, και σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, πιστεύουμε ακράδαντα στον κανόνα των 3R: “Reduce, reuse, recycle”. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινήσαμε το 2014 ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακύκλωσης ενδυμάτων, μαζί με πελάτες μας που είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας.
 
Η ανταπόκρισή τους υπήρξε πολύ παραπάνω από ενθαρρυντική. Το 2014, πιλοτική χρονιά του προγράμματος, χάρη στις κοινές μας προσπάθειες, ανακυκλώθηκαν 7.894 τεμάχια. Πέρυσι, ένα μόλις χρόνο μετά, τα τεμάχια που ανακυκλώθηκαν έφτασαν τα 22.922, μια συνολική αύξηση της τάξης του 290%!
 
Φέτος, την τρίτη χρονιά του προγράμματος, ελπίζουμε ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα, κάνοντας νέο ρεκόρ ανακύκλωσης. Δεσμευόμαστε μάλιστα, ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ και θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό τις προσπάθειές μας πάνω στο τρίπτυχο “Reduce, reuse, recycle”. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε, υπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο και το μήνυμα της OMONIA TRANS “WE HANDLE - WE CARE” και για το περιβάλλον!

 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by MailChimp