OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
OMONIA TRANS. Η νέα μας προσθήκη: τελωνειακή αποθήκη!

OMONIA TRANS. Η νέα μας προσθήκη: τελωνειακή αποθήκη!


Οι πελάτες της OMONIA TRANS έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν υψηλοτάτου επιπέδου εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γίνει κάτι διαφορετικό και στην υπηρεσία της τελωνειακής αποθήκης! Συγκεκριμένα, η εταιρία μας προέβη στην απόκτηση αποθηκευτικών χώρων στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς, δημιουργώντας σε μία έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων μία νέα, υπερσύγχρονη τελωνειακή αποθήκη.

Τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε με τη νέα υπηρεσία τελωνειακής αποθήκης έχουν φυσικά τη σφραγίδα της OMONIA TRANS. Στις νέες μας εγκαταστάσεις, παρέχουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών logistics αλλά και fashion logistics, όπως αποσυσκευασία, ανασυσκευασία, διαλογή, ετοιμασία παραγγελίας, κλπ. 

Οι πελάτες της OMONIA TRANS έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν στις νέες μας αποθήκες εμπορεύματα υπό τελωνειακό καθεστώς, ενώ η εταιρία μας αναλαμβάνει τόσο τον ολικό όσο και τον μερικό εκτελωνισμό των εμπορευμάτων, ανάλογα με τις παραγγελίες.

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα μας υπηρεσία, ρωτήστε μας τώρα!
Πράσινη εφοδιαστική στην Ελλάδα: βήματα εμπρός!

Πράσινη εφοδιαστική στην Ελλάδα: βήματα εμπρός!


Η κλιματική αλλαγή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις τόσο για τη δικιά μας, όσο και για τις μελλοντικές γενιές. Οι πολίτες, σε όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά και οι αρχές, αναμένουν πλέον από κάθε επιχείρηση τον υπολογισμό αλλά και τη μείωση των ρύπων της, ενώ ήδη εφαρμόζονται ρυθμιστικά πλαίσια από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως. 

Στην Ελλάδα, αυτό αντικατοπτρίζεται στον νόμο 4302/2014 περί εφοδιαστικής. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 5 αναφέρεται ρητά ότι “καθορίζονται οι όροι λειτουργίας του συστήματος καταγραφής των περιβαλλοντικών επιδόσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Εφοδιαστική, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και το αποτύπωμα άνθρακα, σε κεντρική βάση δεδομένων που τηρείται στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων”.

Με βάση λοιπόν το παραπάνω άρθρο, ήδη οι εταιρίες του κλάδου κινούνται προς την υιοθέτηση ευρωπαϊκών προτύπων για τον υπολογισμό εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την εφαρμογή του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας (περισσότερα στο greekcode.sustainablegreece2020.com), του συστήματος δηλαδή αυτοδέσμευσης των επιχειρήσεων σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Υπευθυνότητας, φαίνεται ότι τα πρώτα βήματα εμπρός για την πράσινη εφοδιαστική είναι πια πραγματικότητα!
OMONIA TRANS. Μοναδική στην εξυπηρέτηση… και στην τοποθεσία!

OMONIA TRANS. Μοναδική στην εξυπηρέτηση… και στην τοποθεσία!


Στα πλαίσια της εταιρικής μας φιλοσοφίας που συνοψίζεται στο μήνυμα “We handle. We care.” η εξυπηρέτηση που απολαμβάνει κάθε πελάτης της OMONIA TRANS είναι μοναδική. Όμως, υπάρχει και κάτι ακόμη που είναι μοναδικό: η τοποθεσία της εταιρίας μας!

Η ΟΜΟΝΙΑ TRANS δεν βρίσκεται απλά στην… Πάροδο Αγίας Ειρήνης, 141 23, στη Λυκόβρυση. Βρίσκεται πάνω στον κόμβο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται για τους πελάτες μας. Το κέντρο της Αθήνας, άρα και η καρδιά της εμπορικής κίνησης, απέχει μόνο 12 χιλιόμετρα (σε σύγκριση με τα συνηθισμένα 30 και πλέον χιλιόμετρα σε περιπτώσεις εξυπηρέτησης από την περιοχή Ασπροπύργου). 

Το κέρδος για τους πελάτες μας; Διπλό! Αφενός ο χρόνος παράδοσης είναι σημαντικά πιο σύντομος, ενώ αφετέρου, καθώς δεν διανύουμε διαδρομή με διόδια, υπάρχει σαφές οικονομικό όφελος.

OMONIA TRANS. Μοναδική στην εξυπηρέτηση… και στην τοποθεσία!
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2016 OMONIA TRANS, All rights reserved.


διαγραφή από την λίστα    ενημέρωση παραμέτρων εγγραφής στην λίστα

Email Marketing Powered by Mailchimp