Copy
View this email in your browser

Kulturmødet søger nordjyske kunstnere til ”Kunstøjeblikke”


Kulturmødet Mors 2021 løber af stablen 19.-22. august 2021. Hvis du er nordjysk kunstner, kan du stadig nå at melde dig som interesseret i at være med i "Kunstøjeblikke". Læs mere herunder og på Kulturmødets hjemmeside. 
 
Et af årets projekter er KUNSTØJEBLIKKE I GÅGADEN, hvor Kulturmødet bringer kunsten ud i gaderne. Projektet er støttet af KulturKanten og Region Nordjylland. Dette Open Call er målrettet unge nordjyske vækstlagskunstnere, men alle nordjyske kunstnere er velkomne til at søge søge.
 
Kunstøjeblikke er små enkeltstående performances, der tilsammen udgør et samlet værk, der kan opleves fra gaden. Publikum møder fx opera fra balkoner, musik i butiksvinduer, skuespil fra altaner og artister på gadeplan. Kulturmødet søger kunstnere, der med deres eget materiale kan passe ind i kunstøjeblikke med små enkeltstående performances.
 

Send videre! 

Hjælp gerne med at sprede budskabet ved at tippe andre, der kunne være interesseret. Du kan også dele dette opslag fra Kulturmødets Facebook-side! 

Læs mere om de praktiske rammer, honorar og find link til at søge om at være en del af programmet på Kulturmødets hjemmeside.
 

OBS: Der er deadline den 24. maj 2021.

 
Læs mere om Kunstøjeblikke


Med venlig hilsen,
Kultur-teamet i Region Nordjylland

Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt kulturnyheder fra Region Nordjylland.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine præferencer 

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Region Nordjylland - Kulturnyt · Niels Bohrs Vej 30 · Aalborg Ø 9220 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp