Copy
View this email in your browser

I dette nyhedsbrev kan du læse om ... 


KulturKANten er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet om udvikling af det nordjyske kulturliv. Region Nordjylland har sat sig i spidsen for ét af indsatsområderne i dette samarbejde, nemlig området "Sund med kultur". Netop nu er der åbent for ansøgninger til signaturprojekter under puljen. 

Og så kan du stadig nå at tilmelde dig Region Nordjyllands inspirationsdag om kultur og sundhed. Bemærk at tilmeldingsfristen udløber i aften! 

KulturKANten åbner nu for ansøgninger til signaturprojekter under "Sund med Kultur"-puljen. 

Sund med Kultur handler om at forbedre de nordjyske borgeres sundhed og trivsel i gennem kunst og kultur. Det er formålet med puljen at støtte større flerårige projekter, og der er et fokus på projekter der kommer børn og unge samt svage og udsatte grupper til gavn.

Formålet er også at bidrage til opdyrkning af nye markeder for udøvende kunstnere og institutioner. Derfor ses det gerne, at effekten for kunsten og kulturen også er et centralt element i projekterne. Det kan være inden for publikumsudvikling, kompetenceudvikling, netværksdannelse eller lignende.

Vigtige datoer:
  • 3. oktober 2021: Deadline for ansøgning om deltagelse af "pitch sessions".
  • 11. og 12. oktober 2021: pitch sessions.
  • 1. november 2021: Ansøgningsfrist.
Læs mere på KulturKANtens hjemmeside

Sidste chance: Kom til Region Nordjyllands inspirationsdag om kultur og sundhed


OBS: Tilmeldingsfristen udløber i aften, tirsdag d. 21. september. 

Der findes efterhånden mange dokumenterede eksempler på, at kulturen kan være med til både at styrke og udvikle sundhedsvæsenet. Det gælder både som forebyggelse, behandling og rehabilitering. Men hvordan kommer man i gang med at bruge kulturen til at fremme sundheden? Hvordan finder man nogen at udvikle idéerne sammen med? Og hvordan sikrer vi, at vi lærer af vores erfaringer og bygger videre på dem fremover?

Målgruppe:
Ledere og sundhedspersonale fra kommuner, plejehjem, hospitaler, almen praksis samt kunstnere og kulturinstitutioner, der ønsker at samarbejde med sundhedsområdet.

Dagens program:
I løbet af dagen vil du høre om en række spændende projekter og eksempler på, hvordan kulturen og sundheden ”spiller sammen”. Du bliver også præsenteret for en række gode råd og konkrete idéer til, hvordan du kan finde samarbejdspartnere både inden for kulturen og sundhedsvæsenet, hvordan du kan sikre, at den nye viden får værdi, og hvor du kan søge penge til at realisere jeres ideer.

Tid og sted:
Musikkens Hus, tirsdag d. 28. sep. kl. 9.00-16.00
Arrangementet er gratis. 
Hent invitation som PDF


Med venlig hilsen,
Kultur-teamet i Region Nordjylland

Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt kulturnyheder fra Region Nordjylland.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine præferencer 

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Region Nordjylland - Kulturnyt · Niels Bohrs Vej 30 · Aalborg Ø 9220 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp