Copy
View this email in your browser

Informationsmøde om Creative Europe og MEDIA


Torsdag d. 18. november 2021 kl. 11:30 til 15:00
Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst


Vær med, når Creative Europe Desk Culture og MEDIA kommer til Aalborg og fortæller om støttemuligheder for hhv. de kulturelle og kreative sektorer og den audiovisuelle sektor. Vi giver en bred indflyvning i programmets muligheder og fortæller bl.a. om innovative og tværfaglige strategier, lånemuligheder under Vækstfonden, partnerskaber inden for den journalistiske branche og meget mere.

Vi kommer også til at diskutere de næste skridt frem mod næste ansøgningsrunde. Derudover vil oplægsholdere dele erfaringer og indtryk fra deres Creative Europe-ansøgningsproces. Der vil også være tid til sparring og networking over sandwich samt kaffe og kage. 

Informationsmødet arrangeres i samarbejde med NordDanmarks EU-kontor, der også gerne vejleder om støttemuligheder og hjælper med partnersøgning. 
 
Tilmeld dig her!

2. nov. 2021 - årets sidste ansøgningsfrist til Region Nordjyllands lille kulturpulje


Den lille kulturpulje støtter mindre projekter, hvor en hurtig og forholdsvist lille bevilling gør en stor forskel for den kulturelle udvikling og kulturlivet i Nordjylland. 

Årets sidste ansøgningsfrist er tirsdag d. 2. nov. 2021 (midnat). Du får svar på din ansøgning inden for 4 uger fra ansøgningsfristen. Der er ca. 350.000 kr. til uddeling i denne ansøgningsrunde.
 
Læs mere om den lille kulturpulje


Med venlig hilsen,
Kultur-teamet i Region Nordjylland

Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt kulturnyheder fra Region Nordjylland.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine præferencer 

 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Region Nordjylland - Kulturnyt · Niels Bohrs Vej 30 · Aalborg Ø 9220 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp