Copy
Lees hieronder over de zomer, Lente-inspiratie juli 2015
Bekijk deze e-mail in je browser

Volop zomer

Groei, bloei en optimaal genieten


Beste Lezer,
Heb jij het ook zo warm gehad vorige week? Of kan het jou niet warm genoeg zijn? Hoewel het in mijn winkel eerst heerlijk koel bleef, begon het na een paar dagen hitte toch een beetje op te warmen. Ik kan niet wachten tot mijn chocoladekast wordt geleverd. Helemaal vanuit Italië, die zien er zo prachtig uit. En dan blijft alles netjes op de juiste temperatuur. En dat is toch wel fijn met zo'n Hollands klimaat! 

In de zomer zie je de natuur groeien en bloeien. Ik wil je aanmoedigen daar optimaal van te genieten. Ga lekker naar buiten. Wandel, fiets, ren of lig en kijk om je heen. Echt even kijken. De natuur is prachtig. Doe je mee? Lees in deze nieuwsbrief over een nieuwe workshop, nieuwe theeën, honing en de komende vakantieperiode.

En wil je mijn persoonlijke verhaal lezen, dat ik vorige week deelde? Ik heb heel veel mooie reacties ontvangen. Mensen die ik met mijn verhaal heb geïnspireerd. Die speciaal naar de winkel kwamen om dat tegen me te zeggen. Lees hier mijn antwoord op de vraag: En... loopt het een beetje?

Workshop: Van Passie tot Power

 
Waarom gaat de ene ondernemer als vanzelf en lijkt de andere niet vooruit te komen? Wat is succes? Hoe kom je er? Wat maakt jóu tot een succesvol ondernemer? Je ervaart het bij deze workshop die wordt gegeven in mijn prachtige winkel in Scheveningen. Een inspirerende plek waar je omringd wordt door de geur van thee en chocolade. Alles is binnen handbereik om tussentijds van heerlijke theemomenten te genieten. Prachtige theeën vragen om gedronken worden en daar nemen we ook echt even de tijd voor. Nieuwsgierig geworden? Hier kun je meer lezen en je opgeven. De plekken zijn beperkt.

Volop nieuwe theeën!
 

Ik kan zo blij worden van het openen van een grote zak met thee. Die geur! Maar ook de verrassing: Hoe ziet ie eruit, en... hoe smaakt ie? Hoe kun je de thee het beste zetten? De verschillen tussen vóór het zetten, tijdens en erna. Het verzamelen van extra informatie over de thee. En tot slot: het scheppen in zakjes. De hele winkel ruikt ernaar en voor mij voelt het alsof ik de natuur in mijn winkel haal. 
 

Een selectie van nieuwe pure theeën:

  • Witte thee Ya Bao: Jonge knoppen van wilde theebomen uit Yunnan, van dezelfde wilde bomen waarvan ook de beroemde pu-ehr thee wordt gemaakt. Geplukt in het vroege voorjaar van 2015! Daarna alleen nog gedroogd in de zon. De thee is na het zetten erg licht van kleur, helder met een geur van pijnbomen. De smaak is zacht, licht fruitig, zoet, honingachtig. De knoppen zien er prachtig uit!
  • Ook nét geplukt is de Silver Needles Jasmijn. Silver Needle is de hoogste gradatie van witte thee die beschikbaar is (ongeopende theeknopjes). Een zoete, zachte smaak en een verfrissende geur. Een mooie jasmijnthee met zoete tonen van rietsuiker en fruit. Natuurlijk bewerkt van begin tot eind. De 'gewone' Silver Needles is ook verkrijgbaar.
  • Een prachtige Milk Oolong, handgeplukt en licht geroosterd (15-25%) waardoor de van nature melkachtige smaak naar voren komt. Erg aromatisch. De smaak is zacht, fruitig en erg zoet, doet denken aan boter, caramel en bloemen. Een bijzondere pure thee!
  • En een prachtige rotsthee uit de Wu Yi Mountains: Da Hong Pao. Een donkere Oolong, handgeplukt en bewerkt. De bladeren zijn lang, gerold, bruin tot zwart van kleur. De sterke geur doet denken aan verse noten en de nasmaak is vol, zacht en zoet.

Ook zijn er nieuwe melanges binnen, waarvan je ook uitstekend zelf ijsthee kunt maken! Kom langs om te kijken, voelen en proeven.Lees hoe je in 5 stappen zelf je ijsthee maakt.

Een echt natuurproduct...
 

... dat is natuurlijk honing. Natuurhoning, rechtstreeks van de imker. Dat noem je ook wel rauwe honing of koud geslingerde honing. Honing wordt al duizenden jaren gebruikt tegen allerlei kwalen. Behalve enzymen bevat honing ook veel vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten. Lente Thee en Chocolade verkoopt de honing van de imker uit Clingendael. De bijtjes vliegen door het park, door de duinen,… een streekproduct dus!
Lees in mijn blog alles over kristalliseren, wel of niet verhitten, goede eigenschappen van natuurhoning en leuke weetjes over de bijen.
Heb jij je al een keer laten verrassen met een Lente Thee Abonnement? Zonder extra kosten wordt je thee bezorgd door heel Nederland. Weggeven kan natuurlijk ook!

Tot slot wens ik iedereen alvast een hele fijne vakantie. Geniet van al het moois dat je tegenkomt, af en toe een heerlijke kop thee natuurlijk, mét iets lekkers.

Nu in de winkel: Zomerse kortingen!

15% 25% 30% 40%
Op een deel van het assortiment

Vakantie:

Van zaterdag 1 augustus t/m zaterdag 15 augustus
is de winkel gesloten.

 
De hele maand juli is de winkel gewoon open. En na dinsdag 18 augustus kun je ook weer terecht voor goede thee en chocolade.
Vorige Lente-inspiratie gemist? Of opgeven? Bekijk 't hier.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Lente Thee en Chocolade, All rights reserved.


Wil je geen e-mails meer ontvangen van Lente Thee en Chocolade? Schrijf je hier uit.
Afmelden van verdere e-mails    Gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp