Copy
Nieuwsbrief maart 2018
View this email in your browserNIEUWSBRIEF


 
  • Voorbereidingen huisartsensymposium in volle gang
  • Zeilregatta voor het Leontienhuis
  • Bijeenkomst 22 maart met lezing Krein Bons 
  • Een van de leden aan het woord


 
Algemeen manager Fieke Thijs geniet op dit moment van een sabbatical. Op 23 januari werd ze, als verrassing, uitgezwaaid door bezoekers, vrijwilligers en natuurlijk Leontien. Ze wordt met veel enthousiasme vervangen door Ellen Geerling
Organisatie 2e huisartsensymposium in volle gang

De huisartsen-symposium commissie van het Leontienhuis heeft vorig jaar  een nascholing voor huisartsen georganiseerd met behulp van goede kundige sprekers op eetstoornis-gebied, die vrijwillig in het Leontienhuis kwamen spreken. Naast dat wij in het Leontienhuis zoveel mogelijk mensen en naasten van mensen met een eetstoornis willen helpen, is een van onze doelen ook om onder (huis)artsen meer bekendheid te creëren over eetstoornissen.
In Nederland hebben circa 5.600 mensen anorexia en 22.000 boulimia. Slechts 50% van de patiënten geneest en 30 tot 50% krijgt binnen een jaar een terugval. Het merendeel van de mensen met een eetstoornis is vrouw. De leeftijd waarop de ziekte zich voordoet daalt en komt zelfs al voor bij jonge meisjes van10 jaar. Vroegsignalering bij huisartsen is dus van groot belang.
 
Huisartsbeurs 7 april
Naast de planning om opnieuw dit jaar een huisartsen nascholing te organiseren zullen we ook als Leontienhuis vertegenwoordigd zijn op de landelijke huisartsbeurs die dit jaar op zaterdag 7 april aanstaande wordt gehouden. Vanuit het hele land komen de huisartsen hier voor workshops en informatie.  Wij geven hier samen met twee van de sprekers van het huisartsensymposium tweemaal een workshop, daarnaast is er een stand waarin we het Leontienhuis willen promoten en waar huisartsen langs zullen lopen voor informatie over ons en wat wij allemaal voor belangrijks doen.
LEONTIENHUIS VERKOZEN TOT GOED DOEL

Op 31 mei varen de zeiljachten van Amazing Zeeland de haven uit voor de jaarlijkse Zeilregatta voor het goede doel. Dit jaar zijn wij ontzettend blij dat het Leontienhuis gekozen is. Deelname aan deze,  prachtige tot in de puntjes verzorgde dag,  is ook voor u,  Leden van de Club van 100, misschien een mooie gelegenheid  om uw/ zakenrelaties eens flink in de watten te leggen.  Er varen 11 schepen mee en er is plaats voor 8 mensen per schip. Voor meer informatie mail Guido@Leontienhuis.nl of bel 0651313307.

AGENDA

22 maart Lezing Krein Bons, CEO van van Haren Schoenen BV

De uitnodigingen voor de club van 100 bijeenkomst op 22 maart zijn inmiddels verstuurd. 
We hopen op uw komst en we verheugen ons erop nieuwe geinteresseerden te ontmoeten. Heeft u de uitnodiging gemist? Laat het ons weten via Guido@Leontien.nl , dan sturen we hem graag nog een keer.
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur  Lezing met als afsluiting een hapje en een drankje.

 


Gerard van der Wende van De Haij en van der Wende advocaten aan het woord


Ik ben Gerard van der Wende, een van de eigenaren van De Haij & van der Wende Advocaten te Capelle aan den IJssel. Ons advocatenkantoor richt zich op de zakelijke markt, zijn voornamelijk actief in het ondernemings-, arbeids-, vastgoed en en ruimtelijke ordeningsrecht en wij werken in de regel voor het klein- en midden bedrijf, al behoren grote ondernemingen en (non profit) instellingen ook tot onze klantenkring. Ik ben getrouwd met Marina en wij hebben 3 kinderen, maar die zijn allang het huis uit.

Wij wonen in …, jazeker Zevenhuizen en zo is de link gelegd met het Leontienhuis dat daar staat. Ik ben echter overgehaald door Leontien en Michael tijdens een trip naar Italië toen ik met een groep Rotterdamse ondernemers de Stevio hebben beklommen. Zij attendeerden de aanwezigen toen op wat er allemaal gebeurde in het Leontienhuis en dat we daar onderdeel van uit konden maken. Dat sprak mij zeer aan en het past ook prima bij ons kantoor. Als kantoor zijn wij zeker actief in het gebied waar het huis staat en daarnaast steunen wij diverse goede doelen, want ondernemen is niet alleen geld verdienen en het is ook je verantwoordelijkheid nemen op sociaal en maatschappelijk gebied.
 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Het Leontienhuis staat door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Voor informatie over Het Leontienhuis raadpleegt u www.leontienhuis.nl

 
FB/Leontienhuis
FB/Leontienhuis
@leontienhuis
@leontienhuis
Leontienhuis
Leontienhuis
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Het Leontienhuis staat door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Voor informatie over Het Leontienhuis raadpleegt u www.leontienhuis.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Leontienhuis · Zuidplasweg 13 · Zevenhuizen, MA 2761 JJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp