Copy
Nieuwsbrief juli 2018
View this email in your browserNIEUWSBRIEF
 
  • Gewoon open tijdens zomervakantie
  • Open dag in het Leontienhuis
  • Informatie voor ouders en naasten
  • Agenda
  • Een van de leden aan het woord


 
Gewoon open tijdens de zomervakantie
Voor veel mensen is de zomervakantie aangebroken. In het Leontienhuis zijn we gewoon de hele zomer open op de reguliere dagen zoals onze bezoekers het hele jaar gewend zijn. Juist voor de thuisblijvers is het fijn als ze hun gewone ritme kunnen aanhouden.  Ook degenen die naar school gaan en structuur missen kunnen in de zomervakantie in het Leontienhuis terecht.
  
Open dag in het Leontienhuis
Voor het eerst is in het Leontienhuis een open dag gehouden voor omwonenden. Het was gezellig druk en er was voldoende gelegenheid om de bezoekers het huis te laten zien en hun vragen te beantwoorden. We mochten naast buren ook familie van vrijwilligers en nieuwe belangstellenden welkom heten. Voor herhaling vatbaar dus.
 
Informatie voor ouders en naasten
Voor onze bezoekers is het hebben van een eetstoornis een zware opgave, maar ook voor hun ouders en naasten is het een moeilijke tijd. In het huis kunnen we ook hen gelukkig vaak ondersteunen, naar hun verhalen luisteren en hun dillema’s bespreken. We merken dat veel mensen het fijn vinden om als ze weer thuis zijn de informatie nog eens na te lezen. Daarom wordt er momenteel hard gewerkt aan een manual voor ouders en naasten. In september zal deze gereed zijn.


 
AGENDA

Voor de Club van 100 en vrijwilligers van het Leontienhuis werd eind juni een fietsclinic georganiseerd. Het motto van deze bijeenkomst was: Meer genieten, nog beter fietsen, grenzen verleggen, het is allemaal mogelijk! Fietsen op de racefiets is een feest.
De clinic werd verzorgd door Paul van Dam van Passion4biking. Om te beginnen legde hij uit hoe je op een goede manier je helm en zonnebril opzet. Toen dit bij iedereen dik in orde was begon het echte werk: goed leren remmen en bochten maken. Daarna stond een rondje Rotte op het programma.

 

 30 juni Rabobank Sponsortocht 

Ook werd in juni de Rabobank Sponsortocht gereden. Met een gezellig groepje van het Leontienhuis fietsen we de 75 km. Deelnemers konden zich inschrijven voor verschillende afstanden. De Rabobank doneert, afhankelijk van de gereden afstand, een bedrag van 5 tot 20 euro per deelnemer aan het Leontienhuis. De dag was bijzonder warm, maar de sfeer was top! Volgend jaar weer!
 
Op de agenda staan verder:

21 september
BBQ  in het Leontienhuis voor vrijwilligers, bezoekers en sponsoren

4 oktober 
Lezing Michael Zijlaard “onderscheid leidt tot overwinning"
Rene Nouwen van Nautica aan het woord

Nautica Binnenscheepvaart BV heeft kantoren in Zwijndrecht (NL) en Mainz (D) en houdt zich bezig met vervoer over water.  Vele goederensoorten vinden hun weg naar hun bestemming door middel  van de binnenvaart.  Het team van Nautica Binnenscheepvaart  stuurt de schepen aan met vakkennis en passie voor het vak.  Wij verzorgen het vervoer van bijvoorbeeld cellulose, kunstmest, veevoeders, grind , kali , ijzerproducten en containers. Voor al deze droge lading transporten via de West Europese waterwegen  bent U bij Nautica aan het juiste adres.

De passie die onze werknemers hebben voor onze bedrijfstak,  herkennen wij ook in de passie van  Leontien van Moorsel  voor ‘’haar’’ Leontienhuis.
Een goede zaak, omdat de behandeling van een eetstoornis  ervaring en de juiste kennis nodig heeft.
Een eetstoornis is een ziekte, het Leontienhuis biedt hiervoor  de juiste  begeleiding en  de even zo belangrijke nazorg  .
Om dit alles mogelijk te maken is uiteraard sponsoring een belangrijk deel van het geheel.
Nautica Binnenscheepvaart wil, door deel uit te maken van  de Club van 100, vanzelfsprekend haar steentje hieraan bijdragen! 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Het Leontienhuis staat door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Voor informatie over Het Leontienhuis raadpleegt u www.leontienhuis.nl

 
FB/Leontienhuis
FB/Leontienhuis
@leontienhuis
@leontienhuis
Leontienhuis
Leontienhuis
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Het Leontienhuis staat door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Voor informatie over Het Leontienhuis raadpleegt u www.leontienhuis.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Leontienhuis · Zuidplasweg 13 · Zevenhuizen, MA 2761 JJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp