Copy
Breyten Breytenbach te gast in Theater de Roode Bioscoop
View this email in your browser
BREYTEN BREYTENBACH
TE GAST BIJ LAURINDA HOFMEYR
POEZIE UIT ZUID-AFRIKA

ZA 16 APRIL
Met trots kondigen wij aan dat de geweldige schrijver Breyten Breytenbach zich aansluit bij zangeres Laurinda Hofmeyr en haar trio.

De Zuid-Afrikaanse zangeres Laurinda Hofmeyr komt naar Amsterdam om in Theater de Roode Bioscoop haar bewerkingen van Afrikaanse poëze ten gehore te brengen. Hierbij zal zij vergezeld worden door niemand minder dan de vooraanstaande dichter Breyten Breytenbach. Hij zal voorlezen uit zijn nieuwste dichtbundel 'Die singende hand'.


Op het programma staan liederen met teksten van Breytenbach en andere Afrikaanse dichters zoals Leipoldt en Van Wyk Louw, Toast Coetzer en Ronelda Kamfer. Bassist Schalk Joubert en zangeres Deborah de Groot begeleiden Laurinda Hofmeyr.
Meer informatie & tickets
Het optreden vindt plaats In het kader van het Afrikaanse Kultuurfees Amsterdam, een internationaal festival  waar gedurende drie dagen een multiculturele mix wordt gepresenteerd van dans, film, literatuur, muziek en theater door Afrikaanstalige en Nederlandse artiesten. De eerste editie zal plaatsvinden van 8 tot en met 10 april in het Compagnietheater, de Melkweg, Zuid-Afrika Huis en Rialto.
 
Over de voorstelling
Speeldatum: 
zaterdag 16 april
Aanvang: 20.30 uur
Entree: €18
Tickets: www.roodebioscoop.nl

Contactgegevens:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Martijn Grootendorst: 
martijn@roodebioscoop.nl
www.roodebioscoop.nl
020 6257500


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Theater de Roode Bioscoop · Haarlemmerplein 7 · Amsterdam, 1013 HP · Netherlands