Copy
Visionssejlads med Legeskibet på Folkemødet - torsdag den 16. juni kl. 17.45
View this email in your browser

Invitation til visionssejlads om byudvikling, leg og bevægelse med Legeskibet på Folkemødet


Afsejling fra Ydermolen (H6), Allinge Havn, torsdag den 16. juni kl. 17.45 - oplæg og forplejning undervejs - tilbage ved kaj kl. 19.45

 

Velkommen ombord på Legeskibet Lilla Dan
 

Tilmeld her
I Danmark sejler et legeskib ladet med oplevelser og bevægelsesglæde. Legeskibet er et enestående samarbejde mellem Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden, som igennem fire sommersæsoner besøger de danske havnebyer og inspirerer til glædes-, fællesskabs- og sundhedsfremmende udnyttelse af vores blå byrum.

Vi oplever Legeskibet - i skikkelse af Lauritzens smukke topsejlsskonnert Lilla Dan - i sit rette element som centrum for leg, bevægelse, visioner og et tiltrængt pusterum fra Folkemødets hæsblæsende program.
 
Torsdag den 16. juni kl. 17.45 til 19.45
(Inklusiv forplejning undervejs)
 

Med udgangspunkt i erfaringer fra projekt Legeskibet og samarbejde med snart 50 danske havnebyer, ønsker Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden at sætte fokus på byudvikling, som motiverer leg, bevægelse, kreativitet og fællesskab. 

Sejladsen er målrettet lokalpolitikere, embedsfolk, konsulenter, ildsjæle, projektmagere, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner, foreningsledere med flere.  

På denne sejlads deltager desuden borgmester Sten Knuth, Slagelse Kommune, med et oplæg om kommunens tilgang til fysisk aktivitet og sundhed.


Der er plads til 40 gæster ombord, og de fordeles efter først-til-mølle. Det er gratis at deltage i sejladsen - bare husk kr. 100,- til forplejning undervejs inkl. drikkevarer, kaffe og kage. Der kan betales med Mobilepay ombord.

Meld til med det samme her på siden og kom i så god tid som muligt. Du er også velkommen til at sende invitationen videre, hvis der er nogen, du tænker, det ville være godt at have med. Vi glæder os til at se dig!

PROGRAM

17.30 - 17.45: Påmønstring - Ydermolen (plads H6)
17.45 - 17.50: Briefing og afsejling
17.50 - 18.50: Visionssejlads med oplæg og miniworkshop 
19.00 - 19.35: Forplejning og netværk
19.45: Afmønstring - Ydermolen


Spørgsmål besvares med glæde på tlf. 21 63 87 36 eller event@legeskibet.dk

Læs mere om Legeskibet på Folkemødet: legeskibet.dk

De bedste hilsner

Legeskibet
 
Tilmeld her
Share
Forward
Copyright © 2016 Legeskibet, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Legeskibet · Gerlev Idrætshøjskole · Skælskør Landevej 28 · Slagelse 4200 · Denmark