Copy

SPECIAL VOOR PROFESSIONALS
Mantelzorgers in coronatijd  

Jij komt in jouw werk (waarschijnlijk) vaak in contact met mantelzorgers. Hoe gaat het met hen?


Deze tijd is ook voor mantelzorgers niet altijd makkelijk. Ze maken zich zorgen over hun eigen gezondheid of over die van degenen waarvoor ze zorgen. Er zijn minder activiteiten en weinig sociale contacten. 

Wat kan jij doen?

Vragen hoe het met de mantelzorger gaat en of de zorgtaken nog goed vol te houden zijn, eventjes een luisterend oor bieden en de mantelzorger erkennen en herkennen kan al een groot verschil maken. Daarnaast is het belangrijk om de signalen van overbelasting op te vangen en bespreekbaar te maken.

Wij denken graag met jullie mee! 

Bij Punt Welzijn kunnen mantelzorgers uit de gemeente Weert en Nederweert terecht met hun zorgen en vragen. Ook staan we klaar voor mantelzorgers als ze hun verhaal willen delen. We denken graag met hen mee of er mogelijkheden zijn waar misschien nog niet aan gedacht is. Ook hebben we wellicht nog tips om deze tijd door te komen. Maar we kunnen ook helpen met praktische vragen.

Wij denken ook graag met jou mee over bovenstaande punten, om er zo goed mogelijk voor de mantelzorger te zijn. 

Woont de mantelzorger in de gemeente Weert, dan kunnen we misschien helpen door een vrijwilliger van de corona hulplijn in te zetten om bijvoorbeeld boodschappen te doen, de hond uit te laten of om de tuin een beetje op te knappen.

Meer info? Je kunt ons bellen op 0495-697900 of een mail sturen naar mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E 
mantelzorg@puntwelzijn.nl 
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<E-mailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp