Copy

Hallo VIP 

Leuk dat je bent aangemeld voor de VIP-acties van Punt Welzijn! Deze nieuwsbrief is speciaal voor jonge mantelzorgers: jongeren die opgroeien met of zorgen voor een ziek familielid of vriend.

Lees meer

Week van de Jonge Mantelzorger

Van 1 t/m 7 juni is het landelijk de Week van de Jonge Mantelzorger. Ook in Weert en Nederweert hebben we aandacht voor jou, jonge mantelzorger, in deze week!

Komende week ontvang je een kadobon thuisgestuurd. Welke kadobon het is laten we nog een verrassing. Laat je het mij even weten als je het goed hebt ontvangen? Je mag mij mailen (i.gijsen@puntwelzijn.nl) of een appje sturen (06-33178342). 

Zorgt een vriendje, vriendinnetje, neefje, buurkindje of iemand anders ook voor iemand bij hem thuis? En is hij/zij nog niet aangemeld voor deze VIP-acties. Wijs hem of haar er dan op dat als ze zich voor 7 juni aanmelden ze de kadobon ook nog thuis ontvangen. Aanmelden kan via deze link

Hoe gaat het nu met jonge mantelzorgers?

Precies een jaar geleden stelden MantelzorgNL (de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een naaste) deze vraag aan kinderen en jongeren die opgroeien met zorgen in hun directe omgeving. Een bewogen jaar later leggen ze deze vraag opnieuw voor.

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor jou? Wat heb jij nodig? Deel jouw zorg met hen en maak kans op één van de tien cadeaubonnen t.w.v. € 20,-. Deelname duurt ongeveer 5 à 10 minuten en is anoniem.
Ook meer ervaren mantelzorgers mogen natuurlijk hun verhaal met ons delen in deze peiling. Al jullie ervaringen dragen bij aan een betere positie van jonge en ervaren mantelzorgers in Nederland!

Doe mee via: https://bit.ly/3xz9wzd

#jongemantelzorgers #deeljezorg #niettemissen #mantelzorg #weekvandejongemantelzorger

Strip: Maaike Hartjes/Comic House

Week van de Gezonde Jeugd

Na de Week van de Jonge Mantelzorger is het de Week van de Gezonde Jeugd (7 t/m 13 juni). Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd organiseert Punt Welzijn samen met partners verschillende activiteiten, zoals een ZwemChallenge, een quiz, hiphop, een buitentocht en een webinar.

Bibliocenter Weert, Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg, Dancer Studio Weert, Zwembad de IJzeren Man Weert,
Natuur- en Milieucentrum Weert en Puntgaaf doen met Punt Welzijn mee!

Voor een aantal activiteiten wordt gevraagd om je aan te melden. Dit kan via de contactgegevens van de verschillende partijen, zie hiervoor onze website. Voor meer informatie over de activiteiten kun je contact opnemen met de organiserende partij.
Lees meer
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E
mantelzorg@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<E-mailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp