Copy

Online mantelzorgbijeenkomst

Woensdag 5 mei 2021 van 10.00 tot 11.30 uur

Punt Welzijn organiseert elke eerste woensdag van de maand in samenwerking met Bibliocenter ontmoetingsbijeenkomsten speciaal voor mantelzorgers. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om deze bijeenkomsten fysiek te organiseren. Daarom gaan we online met elkaar in gesprek.

Wil jij als mantelzorger je ervaringen delen of tips en advies van andere mantelzorgers krijgen? Of wil je meer informatie over bepaalde thema’s rondom zorgen voor de ander, zoals wet- en regelgeving of jouw eigen rol in de zorg voor een ander? Meld je dan aan! Tijdens deze online bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek. Marij Scholte (Bibliocenter) en Imke Gijsen (Punt Welzijn) zijn aanwezig bij de bijeenkomst.

Na je aanmelding ontvang je, 2 dagen voor de bijeenkomst, meer praktische informatie over hoe je kunt inloggen bij deze online bijeenkomst. Schroom niet, ook als je niet zo goed met de computer bent, we helpen je graag met inloggen.

Meer informatie? Bel Punt Welzijn 0495-697900 of mail naar mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Aanmelden
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E 
mantelzorg@puntwelzijn.nl 
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<E-mailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp