Copy
                                        GAAN VOOR GOUD NIEUWSBRIEF 12  •  sept 2016

GvG Bestuur

En door....

De zomer is voorbij, de trainingen zijn nooit gestopt, maar de intensiteit gaat voor alle GvG sporters nu weer flink omhoog.

De sporters maken zich op voor alle komende uitdagingen, lees hierover in hun blogs. De stichting gaat ook door met het organiseren van evenementen, publiciteit voor onze sponsors en het werven van sponsors en donateurs. Alle hulp hierbij is welkom, want kwalificatie voor de spelen 2020 in Tokio staat sommige GvG sporters al scherp op het netvlies!

Aankomende zondag zal Maaike Caelers een clinic verzorgen in zwembad de IJzerenman, geheel in het kader van de week van de sport. Zie hieronder!
Voor GOUDEN sponsors organiseren we op 2 oktober een boksclinic met Aito en zijn trainer. Save the date....meer info volgt.

Sportieve groet,
Het bestuur GaanvoorGoud

GvG Sponsor

Clinic van Maaike Caelers bij GvG sponsor Zwembad de IJzerenman

Aanstaande zondag 18 september verzorgt GvG sporter en ambassadeur Maaike Caelers een clinic in het kader van de week van de sport. Ben je geïnteresseerd in triatlon, wil je tips van een olympisch topsporter, heb je zin in een actieve inspirerende zondag? Hier wil je bij zijn!!

GvG Evenement

Een loterij voor het goede doel

Junior Kamer Weert organiseert weer de Weerter Wijnbeurs waarbij alle opbrengsten gedoneerd worden aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar is de Stichting Intermobiel. Deze stichting realiseert wensen van jongeren met een lichamelijke handicap of van jongeren die slecht mobiel zijn. Doelstelling is om deze mensen ‘meer naar buiten te krijgen’ en de mogelijkheid te geven om onderling (digitaal) ervaringen met elkaar uit te wisselen. Er is ook een loterij met vele leuke prijzen tijdens de wijnbeurs. GaanvoorGoud heeft samen met haar sporters hiervoor een mooie bijdrage georganiseerd;
  • Judo clinic met Loïs Pagie
  • Bokshandschoenen van Aito Köster
  • Olympisch gesigneerd shirt van team NL turnen dames, Vera van Pol
  • Gesigneerde wedstrijd badmutsen van Maaike Caelers
  • Gesigneerd wedstrijdshirt van Emmie Weekers
Meer weten; Wijnbeurs JCI
GvG Sporter
Lees over de GvG activiteiten en ambities in de weblogs.

...Er verplaatst zich een rilling door mijn lijf. Ondertussen staan mijn haren recht overeind op mijn armen en benen... Meer lezen Maaike, klik hier

...Een ding is gelukkig nu wel duidelijk, mijn LOOT-status is verlengd!... Meer van Loïs lezen, klik hier.

...De laatste week is het dus de kunst om op vakantie het gewicht stabiel te houden en scherp te blijven...Meer lezen van
Aito, klik hier

...Slapen in tentjes, spelletjes, nieuwe mensen ontmoeten en vooral feesten... Vera, klik hier

...De laatste week van de vakantie is de training wat opgeschroefd om naar de halve marathon van Cranendonck toe te werken...meer lezen van Emmie, klik hier

GvG bij de Greep

ALLES VOOR SPORT
Op 10 september deed team GaanvoorGoud mee aan de bedrijven competitie de Greep naar de Hoorn. Met 40 teams die allen fanatiek, enthousiast en gezellig mee deden aan deze dag vol ludieke en uitdagende (sport)spellen om uiteindelijk geld op te halen voor een flink aantal goede doelen, waaronder GaanvoorGoud. We eindigden op een mooie 6e plaats en haalde 487 euro op!
Een geslaagde dag waarvoor wij alle deelnemende teams, de organisatie van de greep en vooral het team dankbaar voor zijn. 

Joost Nouwen (Timmerbedrijf JoNo), Bob Stultiens (GvG trainer), Rob van de Moosdijk (NewArt Interiors), Dave van Hunsel (DvH Glas), Davy Reijnders (Pfizer), Martin Rijks (de SooS), Martijn Coolen, John Cardinaal (Nefratech) en Maaike Caelers (Topsporter GvG). BEDANKT!

Meer foto's staan op onze site en op Facebook!

Sponsoren of Doneren?

Wanneer u geïnteresseerd bent om toe te treden tot onze club van sponsors kunt u contact met ons opnemen. Doneren kan op rekeningnummer NL79 RABO 0198264984
Lees meer over sponsoring
Copyright © 2015 Stichting Gaan voor Goud, All rights reserved.

www.gaanvoorgoud.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Gaan voor Goud · Korenaar 44 · Weert, Limburg 6003 EH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp