Copy
Anders Stress leeft! Was jij erbij of kom je de volgende keer?
View this email in your browser

Anders Stress leeft! 

Was jij erbij op 5 juni?

De aftrap van Anders Stress is gedaan. Wij zijn nog steeds een beetje beduusd van het enthousiasme van de bezoekers van de eerste bijeenkomst op 5 juni. Was jij erbij? Dan voel je hopelijk net als wij weer de warmte die in de ruimte hing als je eraan terug denkt. Die warmte kwam niet alleen van de bijna-hittegolf van buiten maar nog meer van de verbinding die tussen jou, de andere aanwezigen en ons als organisator plaatsvond.

Verbinden is ons doel: jou aan andere professionals en jou aan het grote publiek. Zodat wij met elkaar kunnen bijdragen aan een afname van het aantal mensen met chronische stressklachten, zodat er minder gestreste leerkrachten voor de klas staan, er minder mensen op het werk uitvallen door stress en meer mensen vrijer en gelukkiger leven in plaats van overleven.

Heb je de bijeenkomst gemist? Of was je erbij en wil je meer? 
Wij kijken ernaar uit jou op zaterdag 26 september (weer) persoonlijk te ont-moeten, kennis te delen en met je te brainstormen over de toekomst van de holistische aanpak van stress in Nederland!
Inschrijven kan via het inschrijfformulier...

 

Marja van der Ende en Margriet Udding


 

"Vergeet niet de afslag naar het lichaam bij stress"


Arianne van Kleef van Keerpunt Vitaal beet op 5 juni het spits af om de eerste spreker bij Anders Stress te zijn. Zij benadrukte het belang van aandacht voor lichamelijke aspecten bij stress, waaronder bijnieruitputting, cortisol en schildklier bekeken vanuit de mesologie. Daarnaast passeerden algemene adviezen de revue en vertelde Arianne ons hoe zij met haar cliënten in haar praktijk in gesprek gaat en hen begeleid naar meer vitaliteit.
Nieuwsgierig naar Arianne...?

Toekomst Anders Stress:
de kracht van collectiviteit...


De focus voor de nabije toekomst ligt op het realiseren van een aparte website voor Anders Stress. Op deze website wordt het straks mogelijk om een deelnemerschap af te sluiten en een profielpagina in te vullen. Met het geld van de deelnemerschappen kan gezamenlijk publiciteit worden ingekocht en kunnen andere netwerken bezocht worden om te verbinden aan ons netwerkplatform.

De komende tijd werken wij aan het creëren van de door jullie gewenste vormen van verbinding: deelnemerschappen en nog actievere verbindingen waar ook de organisatie van intervisiebijeenkomsten en regionale netwerken een onderdeel van de dagelijkse bezigheden kan worden.

 

Wil je delen waar jij behoefte aan hebt?

Via info@AndersStress.nl kun je jouw ideeën, vragen en wensen bij ons terecht laten komen. Alvast bedankt!

"Hoe prikkel jij anderen om in beweging te komen?"


Ook Marja van der Ende van SuXeed kwam in actie vanuit haar achtergrond als natuurgericht therapeut en coach bij (werk)stress. Zij ging in op de rol van je eigen ervaringsdeskundigheid in de aanpak die je bij jouw cliënten kiest. Door de inhoud van haar rugzak aan kennis en ervaringen te delen heeft zij laten zien hoe haar eigen burn-outverleden een functionele plaats heeft gekregen in haar werk, in de visie die zij uitdraagt en in de communicatie die zij verspreidt.
Meer weten over Marja...?

Brainstormen en bouwen


Na de presentaties was er ruimte om met elkaar in groepjes te brainstormen over de toekomst van Anders Stress. Wat heb jij als professional nodig om beter zichtbaar te worden? Welke ingangen weet je al te vinden en wil je delen met de groep?
De waardevolle informatie en vervolgvragen die hieruit zijn gekomen, worden meegenomen in de toekomstplannen van Anders Stress.
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief...

 

Ook spreker worden?


Wil je ook jezelf presenteren tijdens een netwerkbijeenkomst en jouw persoonlijke en/of professionele ervaringen met (werk)stress delen? Meld je aan voor de bijeenkomst van 26 september of 27 november en vermeld je wens in het opmerkingenveld. Wij nemen dan contact met je op voor de invulling van een korte presentatie.
 
Copyright © 2015 Anders Stress, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp