Copy
Anders Stress is er klaar voor... Jij ook?
Bewonder de nieuwe website en meld je aan als deelnemer.
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

Anders Stress is er klaar voor... 

Jij ook?

Een maand later dan gecommuniceerd tijdens de bijeenkomst op 5 juni is de website van Anders Stress vandaag live gegaan. De perfectionisten in ons hebben volledig de ruimte gekregen om onrustig te zijn tot het moment aanbrak dat het klaar was voor de eerste stap: het lanceren van de site.

Wij zijn trots op deze eerste stappen van dit netwerkplatform. De teller staat inmiddels op bijna 75 geïnteresseerden en nu de site er is, kan dit aantal zich nog verder uitbreiden en de basis vormen voor het opbouwen van kracht, de kracht van collectiviteit.

Wil jij ook zichtbaar worden via Anders Stress en wil je de kracht van het platform nog meer voeden? Schrijf je dan in als deelnemer. Je krijgt een profielpagina en wordt meegenomen in de communicatie die het platform gaat uitzenden naar het grote publiek, bedrijven en organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen.

Wil je ook deze nieuwsbrief delen met andere gezondheidsprofessionals die:

  • gespecialiseerd zijn in stress en burn-out,
  • vanuit de holistische visie op gezondheid werken,
  • kennis willen delen en
  • beter zichtbaar willen worden
om het grote aantal mensen met stress naar meer inzicht, bewustwording en ontspanning te begeleiden?
Onze dank is verpletterend!

Marja van der Ende en Margriet Udding

DEELNEMER WORDEN

Bouw jij mee aan de toekomst van Anders Stress?

De bijeenkomsten van Anders Stress zijn een mix van kennisdeling over stress en burn-out en gehanteerde werkvormen plus een brainstormsessie waarin je mee bouwt aan de toekomst van het platform en een doelgerichte strategie waardoor jij beter zichtbaar wordt als gezondheidsprofessional.
Bouw jij ook mee op zaterdag 26 september van 10:00-13:00?
Sprekers gezocht
Voor 26 september zijn we ook nog op zoek naar sprekers die zichzelf kort willen presenteren en meer willen delen over stress en de werkvormen die je gebruikt. Meld je aan via het inschrijfformulier en geef aan dat je spreker wilt zijn.
Aanmelden 26 september

Twijfel je nog om deelnemer te worden?

Het deelnemerschap kan een grote stap voor jou zijn, ook al is de investering niet hoog als je het vergelijkt met andere organisaties.
Wat is de meerwaarde voor jou als je al bij een beroepsorganisatie bent aangesloten? Als je al lid bent van intervisiegroepen en andere netwerken? Stuur ons een e-mail met jouw vragen om dit te ontdekken.
Je kunt ook op de andere profielpagina's kijken om te bepalen of jij je actief wilt verbinden aan het platform. De komende weken zul je steeds meer profielen zien verschijnen op de website. De diversiteit van collega's wordt steeds meer zichtbaar en daarmee ook jouw onderscheidende vermogen. 
Je bent van harte welkom!
Vragen stellen
Profielen bekijken
Copyright © 2015 Anders Stress, All rights reserved.


Uitschrijven    Gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp