Copy
Samen maken we de wereld mooier voor mens, dier én natuur.
Bekijk deze nieuwsbrief op internet.

Uitnodigingen zondag 12 maart

Onze voorzitter Jos Wietses geeft aanstaande zondag twee lezingen: 's middags op Veggie World in Utrecht en 's avonds bij de filmvertoning van One Singe Planet in Den Haag. Meld u vandaag nog aan voor de filmvertoning door een mailtje te sturen naar denhaag@partijvoordedieren.nl (gratis toegang).

Kom naar de Plenty Food lezing op Veggie World
Kom naar de filmvertoning One Single Planet
Plenty Fruit Forest in Kenia
 

 

Kom naar de Plenty Food lezing
op Veggie World


Onze voorzitter Jos Wietses geeft  zondag 12 maart 2017 om 14:00 uur een lezing op Veggie World in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.
 

Kom naar de filmvertoning One Single Planet


Zondag 12 maart 2017 (van 19.00 tot 21.30 uur) bent u in Den Haag van harte uitgenodigd voor de filmvertoning One Singe Planet, met als thema Wereldvoedselverdeling. Onze voorzitter Jos Wietses zal na afloop een toelichting geven.

Meld u vandaag nog aan door een mailtje te sturen naar denhaag@partijvoordedieren.nl. Iedereen is welkom, toegang is gratis/vrijwillige bijdrage voor Plenty Food Nederland.

 

Plenty Food Forest in Kenia

 
Eind vorig jaar zijn we gestart met de actie GEEF EEN FRUITBOOM CADEAU! Vele tientallen mensen hebben één of meerdere fruitbomen cadeau gedaan en we zijn al goed op weg. Maar we zijn er nog niet en de fruitboom actie loopt tot het eind van het jaar. Samburu County is een gebied in het dorre en droge noorden van Kenia. Dit deel van Kenia is gevoelig voor extreme weersomstandigheden zoals langdurige droogtes. De hoge voedselonzekerheid en de direct daaraan gelinkte ondervoeding van de mensen in dit gebied leidt tot hoge ziekte en sterfte cijfers. Dit project heeft ten doel 200 huishoudens ieder van 2 inheemse fruitbomen te voorzien. De huishoudens zullen voorafgaand een training volgen over het planten en verzorgen van de bomen. Onze partner Sadhana Forest verzorgt deze trainingen en monitort en assisteert bij elke boom die geplant is.

Een fruitboom cadeau geven aan een gezin in Kenia kan door € 12,50 per boom over te schrijven naar NL51INGB0004663832 ten name van Stichting Plenty Food te Velserbroek o.v.v. Fruitboom cadeau Kenia.

Wil je een digitaal fruitboom certificaat? Stuur dan je naam, datum en aantal bomen naar fruitboom@plentyfood.nl

Draag ook bij aan de missie van Plenty Food:

Als donateur

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn donateurs onmisbaar. Door uw steun kunnen we plantaardige voedselprojecten, zonder dierenleed, ondersteunen en voorlichting geven over de wereldvoedselproblematiek. Aanmelden als donateur van Plenty Food kan middels de button.

Als vrijwilliger

Wil je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Plenty Food? Dit kan met allerlei verschillende klussen. Van administratie tot het geven van voorlichting op markten en van het helpen met IT tot het organiseren van evenementen.
Hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief. Stuur hem gerust door.
Share
Tweet
Plenty Food op Facebook
Plenty Food op Twitter
Onze website
Copyright © 2017 Plenty Food NL, Alle rechten voorbehouden.


afmelden van deze nieuwsbrief    update mijn gegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp