Copy
Samen maken we de wereld mooier voor mens, dier én natuur
Bekijk deze e-mail op internet

Plenty Food Update

 
  • Kerst-actie voor moestuin in Oeganda
  • Meer doneren zonder extra kosten 
  • Draag ook bij aan de missie van Plenty Food

Kerst-actie voor moestuin in Oeganda 

‘Plenty Vegetables for Uganda’ is ons project in Oeganda waarbij we samen met St. Vianney Junior School een gemeenschapsmoestuin realiseren. Deze school geeft gratis onderwijs aan de meest arme families waarvan een groot deel bestaat uit Aidswezen. Samen met de school hebben we een prachtige moestuin kunnen realiseren waar verzorgers van de kinderen en de kinderen samen zorgen voor de tuin.

Door Corona was de school gesloten en kon de moestuin niet goed worden onderhouden. De meeste beperkingen zijn nu gelukkig weggenomen en willen we komend seizoen de moestuin weer ten volle benutten.

Voor 10 euro kunt u het verschil maken voor deze kinderen. Als dank krijgt u dan een digitaal moestuincertificaat met de naam erop die u wilt, dus ook super leuk om weg te geven! Ook krijgt u een zakje pompoenzaden met een mix van soorten pompoenen thuis gestuurd zodat u in het voorjaar snel van start kunt met uw eigen moestuin. Helpt u mee?

Donaties kunnen overgemaakt worden naar: NL92 TRIO 0338 6263 52, ten name van Stichting Plenty Food Nederland, o.v.v. moestuin Oeganda. Stuur vervolgens een e-mail naar info@plentyfood.nl met de naam die u op het certificaat wenst en het adres waar we de pompoenzaden naartoe kunnen sturen (mede mogelijk gemaakt door zaadbedrijf Vreeken: www.vreeken.nl).

Meer doneren zonder extra kosten

Wist u dat het doneren van geld aan een goed doel met ANBI status (algemeen nut beogende instelling) zoals Stichting Plenty Food Nederland, aftrekbaar is van de belasting?  

Indien u met ons op papier vastlegt om jaarlijks een donatie te doen voor een periode van (minimaal) 5 jaar, dan mag dit bedrag zonder drempelwaarde bij uw aankomende belastingopgave worden afgetrokken. Gewone giften zijn pas belasting aftrekbaar vanaf een inkomensafhankelijke drempelwaarde .

Zou u hiervan gebruik willen maken of wilt u hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar info@plentyfood.nl . Wij sturen u vervolgens  een formulier die u dan ingevuld naar ons terug moet sturen voor de administratie. Het afgesproken bedrag kunt u, als het eerste bedrag voor 31 december is overgeschreven, al bij de belastingaangifte over 2020 opgeven. Alvast bedankt, samen kunnen we het verschil maken!

Draag ook bij aan de missie van Plenty Food:

Help ook mee en steun onze prachtige stichting met plantaardige voedselhulp projecten wereldwijd!

Donaties kunnen overgemaakt worden naar: NL92 TRIO 0338 6263 52, ten name van Stichting Plenty Food Nederland.

Of steun ons als vaste donateur of als vrijwilliger:

Als donateur

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn donateurs onmisbaar. Door uw steun kunnen we plantaardige voedselprojecten ondersteunen en voorlichting geven over de wereldvoedselproblematiek, dat alles zonder dierenleed. Aanmelden als donateur van Plenty Food Nederland kan middels deze button.

Als vrijwilliger

Wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Plenty Food Nederland? Dit kan met allerlei verschillende klussen. Van administratie tot het geven van voorlichting op markten en van het helpen met IT tot het organiseren van evenementen en het werven van fondsen.
Hartelijk dank voor het lezen van onze update. Stuur hem gerust door.
Share Share
Tweet Tweet
Plenty Food op Facebook Plenty Food op Facebook
Plenty Food op Twitter Plenty Food op Twitter
Onze website Onze website
Copyright © 2020 Plenty Food NL, Alle rechten voorbehouden.


afmelden van onze updates    update mijn gegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp