Copy
Samen maken we de wereld mooier voor mens, dier én natuur
Bekijk deze e-mail op internet

Plenty Food Update

 
  • Evenementen 
  • Kerst aanbod
  • Toekenning gift ASN Foundation voor Plenty Fruit in Kenia
  • Samenwerking Plenty Food en VegaLove
  • Projecten
  • Geef een fruitboom cadeau
  • Draag ook bij aan de missie van Plenty Food

Vredesdienst voor Dieren in Amsterdam

Kom je ook op 22 December naar de Vredesdienst voor Dieren? Ondersteund door 25 dierenbelangenorganisaties waaronder Stichting Plenty Food.
LOCATIE: Nassaukerk, Wittenkade 111 - 1052 AG Amsterdam
TIJD: Aanvang 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) tot 17.30 uur en daarna gelegenheid tot napraten met een drankje (contant betalen) en gratis diervriendelijk hapje
Op de website www.vredesdienst.nl vind je alle informatie.

Vegan Kerstmarkt in Groningen

Komende zondag 23 december staat Plenty Food op het eerste Vegan kerstmarkt van het Noorden georganiseerd door The Green Shift in Groningen. Op deze markt kan je genieten van veel vegan eten en op zoek gaan naar leuke kerstcadeaus. Ook is er tijdens de markt gezellige live muziek. Kom gezellig langs!
Voor meer informatie: https://em2groningen.nl/event/vegan-kerstmarkt-23-december/
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/2224248934477619/ 

Kerst aanbod

Ben je op zoek naar (kerst)kaarten of een bijzonder cadeau, neem dan eens een kijkje in onze webshop: https://plentyfood.nl/winkel/
Grijp je kans en bestel nog de laatste kerstkaarten gemaakt door ons voormalig bestuurslid Maria Tiqwah.

Gift ASN Foundation voor Plenty Fruit Forest in Kenia

De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens de ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. Via de ASN Foundation ondersteunt de ASN Bank projecten over de hele wereld. Zo ook het Plenty Fruit Forest project in Kenia.
Door de gift van de ASN Bank Foundation zullen er in 2019 zo'n 400 extra biologische fruitbomen bij 200 arme huishoudens worden gepland. Dit omvat een aantal nieuwe huishoudens en het planten van Moringa-bomen bij goed presterende huishoudens die al in de periode 2017/2018 hebben deelgenomen.
De Moringa-boom staat bekend als wonderboom, omdat alle delen van de plant ergens voor kunnen worden gebruik. Ook hebben de bladeren en vruchten een hoge voedingswaarde. In ontwikkelingslanden wordt de boom dan ook regelmatig aangeplant om ondervoeding tegen te gaan.

Samenwerking Plenty Food en VegaLove

Op 24 oktober jl. is Vegalove gelanceerd. Vegalove is dé datingsite voor iedereen met een groen hart, voor liefde en vriendschap. Plenty Food en Vegalove zijn een samenwerkingsverband aangegaan omdat wij vinden dat compassie en liefde hand in hand gaan.
Deze datingsite is gericht op mensen met een duurzame levensstijl, of interesse daarin. Vind je maatje op Vegalove en doneer een fruitboom voor ons Plenty Fruit project in Haïti! Bij een halfjaar- of jaarmembership doneert Vegalove de boom namens jou. Als bedankje krijg je dan een persoonlijk fruitboomcertificaat. Wil je eerst proberen? Momenteel een maand gratis! Schrijf je snel in op www.vegalove.nl
Hiermee maak jij dus echt verschil, en de wereld wéér een stukje groener en rechtvaardiger:  
Samen Groen = Goud

Projecten 

Gezien het einde van het jaar zijn we volop in overleg met onze partners in Kenia, India en Haiti om de nieuwe plannen voor 2019 te maken, daarnaast zijn er verschillende aanvragen binnen gekomen van organisaties die onze hulp goed kunnen gebruiken om een plantaardige en diervriendelijke levensstijl wereldwijd te promoten. Begin volgend jaar zullen we jullie op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen. Wil je dat we meer projecten kunnen starten en ondersteunen help ons dan met een eindejaarsgift, elk bedrag is heel erg welkom. Voor meer informatie wat u kun doen kijk op onze website https://plentyfood.nl/ onder het kopje ‘Wat u kunt doen’.

Project in India 
Van de laatste ontwikkelingen in ons moestuinproject in India willen we in ieder geval nog de laatste ontwikkelingen melden. Dit jaar was er een goede oogst met o.a. okra, boontjes, aubergine, tomaat en Spaanse pepertjes. Het is dit jaar dus erg goed verlopen en de school ARMDS voor gehandicapte kinderen en vroege schoolverlaters zijn erg blij met de resultaten en volgens de uitvoerder is het gevolg van de maaltijden duidelijk te merken in de verbeterde gezondheid van de kinderen. Daarnaast zijn de kinderen erg geïnteresseerd om te zien hoe alles groeit en bloeit en helpen zij met veel plezier bij het tuinieren.

 

Geef een fruitboom cadeau

Wil je iemand hier én in Kenia blij maken? Geef dan voor € 12,50 een fruitboom cadeau aan een gezin in Kenia en krijg een digitaal fruitboom certificaat! Misschien ook een origineel cadeau voor uw bedrijf? Er zijn al meer dan 500 fruitbomen cadeau gegeven. Help je mee om ons doel van 800 fruitbomen te halen?  Maak je donatie over naar rekeningnummer: NL92 TRIO 0338 6263 52 ten name van Stichting Plenty Food Nederland te Velserbroek, o.v.v. Fruitboom Kenia. Wil je een digitaal fruitboom certificaat? Stuur dan je naam, datum en aantal bomen naar fruitboom@plentyfood.nl. Zie voor meer informatie: https://plentyfood.nl/product/fruitboom-kenia/

Draag ook bij aan de missie van Plenty Food:

Als donateur

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn donateurs onmisbaar. Door uw steun kunnen we plantaardige voedselprojecten, zonder dierenleed, ondersteunen en voorlichting geven over de wereldvoedselproblematiek. Aanmelden als donateur van Plenty Food Nederland kan middels deze button.

Als vrijwilliger

Wil je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Plenty Food Nederland? Dit kan met allerlei verschillende klussen. Van administratie tot het geven van voorlichting op markten en van het helpen met IT tot het organiseren van evenementen en het werven van fondsen.
Hartelijk dank voor het lezen van onze update. Stuur hem gerust door.
Share
Tweet
Plenty Food op Facebook
Plenty Food op Twitter
Onze website
Copyright © 2018 Plenty Food NL, Alle rechten voorbehouden.


afmelden van onze updates    update mijn gegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp