Copy

BESTE <<First Name>>,

Oktober, de maand waarin de RBB's beginnen. Een tijd die voor het HB altijd wat hectisch is, maar ook heel erg leuk. Al die Ladies door het land heen ontmoeten, gezellig met elkaar kletsen maar ook ideeën uitwisselen. Wat je zo leuk vindt binnen je Circle, wat goed loopt, waar je tips voor zoekt, welke acties doe je en waarin ben jij nou eigenlijk "the girl on the right"?
Dat kan allemaal op zo'n RegioBestuursBijeenkomst (die dus niet alleen voor besturen is maar VOor alle Ladies).

De NSR staat te popelen om van start te gaan met hun promotie en gadgets. En ook de ALV commissie is gevormd en kan vol enthousiasme aan de slag om een mooie ALV in Friesland te gaan organiseren.

JAAAAA, de LAPP doet het weer.

 

Voor zowel Android als iOS is de Ladies Circle APP weer running en up-to-date.
Mocht je toch iets tegenkomen wat niet klopt, of niet werkt, laat het de weblady even weten.

Kom je er niet in? Vraag een nieuw wachtwoord aan via het LAS (dus niet via de app) met dit wachtwoord kun je ook in de app.

ALV zaterdag 25 mei 2019 - Welkom in het mooie Friesland

Hebben jullie deze bijeenkomst al in de agenda staan? Inmiddels zijn de commissieleden al volop bezig om er een grandioos succes van te maken. Samen met de Tafelronde wordt gezorgd voor een memorabel weekend.

Hierbij stellen we de commissieleden graag aan jullie voor:


Kortom; met bovenstaande commissie wordt het een ALV die je niet wilt missen!

Voorstellen ALV 2019 Friesland

Circles die een voorstel willen doen, dat tijdens de ALV ter stemming dient te worden gebracht en dit graag willen toelichten tijdens het VOL, kunnen dit voorstel uiterlijk 1 december 2018 insturen. Voorstellen die daarna binnen komen (uiterlijk 31 maart 2019), worden voorafgaand aan de ALV schriftelijk voorgesteld en/of toegelicht. Voorstellen kunnen via deze link worden ingestuurd.

Het aftellen is begonnen; op 11 oktober a.s. start onze roadtrip door het land om jullie tijdens de RBB’s meer te vertellen over de ziekte Neurofibromatose (NF) en de wijze waarop de opbrengst van jullie acties wordt besteed. Natuurlijk kunnen jullie ook weer gadgets kopen!

Ter voorbereiding hebben wij onlangs kennis gemaakt met dr. Walter Taal. Hij is neuroloog bij het Erasmus MC en zal het onderzoek gaan leiden dat met de opbrengst van onze acties wordt gefinancierd. Het werd ons tijdens deze avond opnieuw duidelijk hoe groot het verschil is dat wij met elkaar kunnen maken. Geen druppel op de gloeiende plaat, maar een concrete bijdrage aan het beperken van de gevolgen van NF voor alle patiënten! Meer informatie over het onderzoek is binnenkort online beschikbaar.
Wij zijn heel blij met de acties die in het hele land ontstaan ten behoeve van de Stichting NF. Zo hebben LC de Bossche Parels een statiegeld campagne gelanceerd, verkoopt LC Alblasserdam wijnpakketten en organiseert LC De Haar een pub quiz. Ook LC Voorne doet een duit in het zakje met de verkoop van chocoladeletters en LC De Kempen organiseert een filmavond! Wij hopen dat andere Ladies Circles deze mooie voorbeelden zullen volgen.

Als jullie nog vragen hebben of tijdens jullie vergadering aandacht willen besteden aan NF, laat het ons dan weten via het emailadres: ladiesvoornf@gmail.com.

Wij staan voor jullie klaar!

Lieve groeten, Marike, Liesbeth, Annemieke en Machteld
 

Belangrijke data

CIRCULAIRE: Denk aan jullie advertenties en verhalen! lever ze voor 15 oktober aan via: de site . 
TRAVELFUND: 30 november sluitingsdatum internationale travelfund en 1 december het nationale travelfund voor de MTM in Roemenië
CHARTER: 30 maart gaat LC N.W. Friesland i.o. charteren. Zet hem vast in je agenda!

AGM Rotterdam 2019


Wist je dat je voor nog geen 280€ de hele AGM kan meemaken? Van donderdag tot zondag inclusief alle  evenementen, goodiebag eten en een hoop drankjes? Registreer je voor 1 april en boek de fullpackage (€329,50). Je krijgt dan (na het evenement) van LCNL 50€ terug, dit om zoveel mogelijk Ladies de mogelijkheid te geven erheen te gaan.


Voor meer informatie en registratie: www.lci2019.org.

*Kom je ook naar het VOL op 02 februari 2019 in Lexmond?*
Een inspirerende dag vol oude en nieuwe ontmoetingen, informatie om Circlen nog leuker en beter te maken en tijd om met Circles onder elkaar in gesprek te gaan.
Het VOL is voor elke Lady gratis toegankelijk!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ladies' Circle · Bilthovenseweg 31 · De Bilt, NL 3731 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp