Copy

BESTE <<First Name>>,

Wat een ontzettend mooie dag was dat 2 juni, in Delft! Inmiddels alweer een paar weken geleden, maar wij kijken nog altijd terug op een mooie ALV, met alles wat een topdag in zich moet hebben. Een volle agenda, een lach, een traan, maar vooral wat een warmte en saamhorigheid was hier te voelen tussen al die Ladies die naar de ALV zijn gekomen. Het doet ons als bestuur zo waanzinnig goed te zien dat steeds meer Ladies zich met elkaar verbonden voelen en de weg naar de landelijke activiteiten weten te vinden. #TROTSTROTSTROTSOPJULLIE

ALV 2018 LCNL, 2 JUNI 2018, DELFT

Wat een geweldig mooie ALV hebben we samen gehad en wat waren we trots op de fantastische opkomst! Dit toont jullie betrokkenheid met de Ladies' Circle, maar ook met alles wat er landelijk en internationaal speelt. En wat hebben wij genoten van jullie! Lieve woorden, mooie tips maar vooral gezelligheid samen.

Samen een prachtbedrag opgehaald voor Make-a-Wish. Samen staan we sterk en maken we echt een verschil. Verder hebben we een mooi nieuw NSR-doel gekozen, hebben we afscheid genomen van Marieke en Ilse uit het bestuur en hebben zij ons verrast met een geweldig promotiefilmpje van Ladies' Circle, dat al massaal gedeeld is op facebook!

's Avonds gingen nog veel Ladies naar het gala op een hele mooie locatie. Alle plussen en minnen worden weer meegenomen naar volgend jaar. Dan zijn wij in de lead en wordt de ALV georganiseerd door LC21 de Friese Wouden, wat ook vast weer een mooie dag wordt!

Mocht je er niet bij hebben kunnen zijn, de inhoudelijke notulen van de vergadering staan in het LAS en de mediabestanden op Stack (zie bericht filmpjes en media).
 
 

FILMPJES EN ANDERE MEDIA

Naar aanleiding van de presentaties op de ALV zijn er meerdere vragen gekomen over waar de filmpjes te vinden zijn die daar getoond werden, om ze vervolgens aan de mede Circlers te tonen. Dit vinden wij superleuk, echter wij stuiten op wat moeilijkheden hier. Doordat wij op alle fronten professioneler worden, worden de bestanden ook groter. Het LAS blijkt niet toereikend te zijn hiervoor.

Wij hebben een Youtube kanaal dat wij vaker zouden willen gebruiken, ware het niet dat hier strikte regels gelden mbt. privacy en publicatierechten voor het gebruiken van muziek. Hier kan onze promotiefilm dus wel staan, maar filmpjes die wij zelf gemaakt hebben met leuke liedjes eronder niet. Wij denken na over een oplossing hiervoor, aangezien juist beeldmateriaal een mooi medium is om de naamsbekendheid van Ladies Circle te vergroten.


Tot die tijd is er een beveiligde ruimte aangemaakt op Stack voor filmpjes en media die alleen intern gepresenteerd mogen worden. Je kunt ze hiervan downloaden en aan je mede Circlers laten zien. Het wachtwoord hiervoor wordt aan alle besturen gemaild. Mocht je vragen hierover hebben, stel ze gerust aan Marjon via weblady@ladiescircle.nl. 

Wij vertrouwen erop dat je deze bestanden niet via sociale media verspreidt.

#WELKEHASHTAGGAANWEGEBRUIKEN


2018-2019:
#bethegirlontheright  #fearless  #authentic


ALTIJD TE GEBRUIKEN:
#proudtobealady  #lovecircling  #lcnl #friendshipandservice

LOKAAL:
#jeeigenLCnummer #mottoeigencircle 


INTERNATIONAAL:

#actofkindness

SIDE-BY-SIDE

Ook onze side-by-side partners Agora en de 41-club Nederland heeft deze maand haar ALV gehad. Het bestuur reisde naar beiden af om deze ALV's bij te wonen. Mooi om te zien dat er veel overeenkomsten zijn, maar dat iedere club deze weer op hun eigen manier vormgeven.

AGORA

Marleen en Carolien waren op bezoek bij de ALV van Agora, die werd gehouden in Leiderdorp


41-club

Femke en Marjon gingen naar Almere om de ALV van 41-club Nederland bij te wonen. 


**BELANGRIJK!!**


Wijziging bankrekeningnummer NSR
Het bankrekeningnummer van de NSR is gewijzigd! Alle opbrengsten voor de NSR kun je vanaf nu overmaken naar NL37 ABNA 0813 1021 03 ten name van Nationale Service Raad.

Bestuursaansprakelijkheid verzekeren via LCNL
Zoals op de ALV is toegelicht, is het binnenkort mogelijk om de bestuurdersaansprakelijkheid van lokale Circles mee te verzekeren op de verzekeringspolis van Ladies' Circle Nederland. De kosten hiervan bedragen €60,50 inclusief assurantiebelasting per Circle per jaar. De verzekeringspolis wordt binnenkort in het LAS geplaatst.

Als je hier met je Circle gebruik van wilt maken, laat dit dan weten aan onze Treasurer Aniek (treasurer@ladiescircle.nl). Graag een kopie van jullie inschrijving bij de Kamer van Koophandel meesturen. De kosten van de verzekering (€ 60,50) worden bij de Circles die bijgeschreven worden, in rekening gebracht.

 

STICHTING NEUROFIBROBATOSE NIEUWE NSR-DOEL 2018/2020


In januari mochten wij tijdens de VOL in Lexmond ons goede doel, Stichting Neurofibromatose (NF), presenteren aan alle Ladies' Circles van Nederland. Dat ging goed, maar we durfden niet te dromen dat we ook daadwerkelijk gekozen zouden worden als landelijk doel. Het gebeurde wel tijdens de ALV op 2 juni in Nootdorp! Stichting NF volgt Make-A-Wish op en is de komende twee jaar het landelijke doel van Ladies' Circle Nederland. Wat zijn we ongelofelijk blij en trots dat zovelen van jullie op ons gestemd hebben. Heel hartelijk dank daarvoor!

 

De reacties waren overdonderend. Naast alle lieve berichten die we ontvingen vanuit de Circles waren er ook reacties van mensen die zelf NF hebben, die zich ineens erkend voelen door jullie steun. Dat hebben wij als Ladies’ Circles in Nederland nu al met elkaar bereikt!

 

We zijn ons ervan bewust dat Neurofibromatose een (nog) onbekende ziekte is en soms lastig uit te leggen. Wij zullen werken aan materialen die jullie kunnen delen met sponsors en kunnen gebruiken tijdens jullie evenementen.


Wij, LC26 Oegstgeest-Noordwijk en LC02 Wassenaar gaan er de komende twee jaar alles aan doen om de opbrengst voor Stichting NF zo hoog mogelijk te maken. Maar samen kunnen we meer!! We hopen daarom op jullie steun. Uiteraard via het organiseren van jullie eigen activiteiten, maar we zijn ook op zoek naar Regiocoördinatoren, aarzel niet om ons een email te sturen! 


Met elkaar staan we aan het begin van een fantastisch nieuw hoofdstuk in het verhaal dat Stichting NF wil schrijven. Met het geld kunnen we een veelbelovend onderzoek financieren waardoor we de toekomst van vele kinderen wezenlijk kunnen veranderen. Op weg naar een gelukkig einde, het einde van NF.


Hebben jullie vragen, ideeën of opmerkingen, dan zijn wij te bereiken op: serviceraad@ladiescircle.nl


Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook: LC Beats NF


Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ladies' Circle · Bilthovenseweg 31 · De Bilt, NL 3731 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp