Copy

Nieuwsbrief april

Beste <<First Name>>,

Het einde van een mooi Circle jaar nadert.

De maand april is voor de meeste Circles de maand van de bestuurswissel. We wensen alle nieuwe besturen een mooi en sprankelend Circlejaar. 
Ook binnen het hoofdbestuur is het tijd voor enkele wissels. Op de ALV zullen de huidige Voorzitter en Vicevoorzitter hun nieuwe functies als IPP en Voorzitter aannemen en treedt de nieuwe Vicevoorzitter toe tot het HB. Helaas moeten we ook afscheid nemen van Liesbeth, na 3 bestuursjaren gaan we zonder haar wijze woorden door. We hopen dat jullie haar samen met ons komen uitzwaaien in Sneek.

ALV in Sneek


We kijken er naar uit veel Ladies te verwelkomen in Sneek voor onze Algemene Ledenvergadering op 10 juni! Meer informatie vind je op de www.alv2017.nl. We maken er een leuk interactief programma van zodat iedereen aan het eind van de dag weer geïnspireerd naar huis gaat. Natuurlijk willen we heel graag dat jullie met ons mee komen dineren en feesten op de Ocean Diva. De Hermes House Band treedt op en als je nog niet uitgefeest bent kan je het helemaal afmaken op de after-party in Van der Valk Sneek met DJ Jean. Ook oud-Ladies en partners zijn van harte welkom op deze avond.
Aanmelden ALV

Lady of the year


Weet jij een Lady die zich dit jaar op bijzondere wijze heeft ingezet voor Ladies' Circle? Nomineer haar dan nog uiterlijk 9 april aan voor deze award. Het formulier vind je in het LAS.
.

Enquête Meerjarenbegroting 


Vorige week ontvingen jullie een enquete van de meerjarenbegrotingscommissie. Heb je de 8 vragen nog niet ingevuld? Doe dat dan aub vóór 15 april. Alvast bedankt!
Enquête invullen.
 

#Charity March

Gry, de huidige internationale President, stelde voor om in één maand extra aandacht te geven aan Charity. In landen met weinig Serviceactiviteiten zou dit juist een maand kunnen worden om dan iets te gaan organiseren, maar voor Nederland is het juist een maand waarin al heel veel activiteiten plaatsvinden. We hebben dan ook veel activteiten in maart voorbij zien komen. Wel is het een goede mogelijkheid om deze maand aan te grijpen om hier juist extra aandacht aan te geven en hierdoor mogelijk ook veel aandacht voor Ladies’ Circle mee te krijgen, landelijk en wereldwijd. In Maart 2018 zullen we dit dus weer verder gaan oppakken. Het zou leuk zijn als jullie hier in jullie jaarplanning alvast rekening mee houden.

Reminders voor de besturen

  • Willen jullie vóór 1 mei het jaarverslag in vullen. Dat geeft ons genoeg tijd alles door te nemen, een verslag voor de ALV te maken en de winnaar van de Servicebokaal te kiezen.
  • We willen jullie vragen na jullie bestuurswissel de nieuwe bestuursleden in het LAS om te zetten. Per 1 mei zorgen we ervoor dat de mail naar jullie LC-mailadres bij de nieuwe bestuursleden terecht komt.
  • Zijn de leden die vertrekken om andere redenen dan het bereiken van de 45-jarige leeftijd per 1 april uitgeschreven? Dat is de datum voor uitschrijven, anders worden zij namelijk meegerekend voor de contributie.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website